Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Sonia...nije pitanje da li ja verujem,kao sto kaze lovesilver...ona zna da to postoji..ja Verujem da postoji i VERUJEM da mi ne moze nista,jer je moja Vera u Boga jaka i nepokolebljiva...ja sam Bozije dete... [:lepota]
2013 11 25
E tako :D Ja iako se inace bavim pisanjem tesko iskazem ono sto mislim xD Upravo tako. Nije da ne postoji, ali dok imas vere u nesto drugo ne moze ti nista [:lepota] [:lepota]
2013 11 25
[:lepota] [:lepota] [:lepota]
2013 11 25
Jeste li lepo sanjale posle sinoćnog piskaranja?Ja jesam,ali moj muž je imao noćnu moru,a ispričala sam mu samo priču o mački hahahahah
2013 11 25
[:smejati] [:smejati] [:smejati] on se nije smejao kao mi? Ja sam spavala ko top!
2013 11 25
Verujem :)
2013 11 25
lovesilver ja ti sve verujem od reči do reči.. Ali isto tako verujem da bi sve bilo ok i da ste išli kod sveštenika da očita molitvu, okadili kuću i sve što uz to ide. Isus je rekao: "Zašto ste tako maloverni? [:osmeh] Poželi da ovu planinu premestiš na drugo mesto i planina će se pomeriti..."... kod Boga je moguće SVE. ALI SVE. Samo treba verovati.
2013 11 25
Prvo se smejao,dok nije zaspao,moram ga pitati šta je sanjao,nešto je buncao usred noći [:smejuljiti]
2013 11 25
Jadnicak [:smejuljiti]
2013 11 25
LaHabanaCubana verujes jer si dozivela nesto? ako jesi podeli to sa nama [:smejati]
2013 11 25
Ja sam recimo imala susreta sa demonima. Kao u horor filmu. Dešavalo mi se više puta... ali nikada neću zaboraviti onaj jedan, najgori, kada sam osetila koliko je zlo u pitanju... to je zlo koje se ne može doživeti, osetiti na ovom svetu. Potpuno budna i paralisana ležim (apsolutno mi je nemoguće bilo pomeriti trepavicu kamoli nešto drugo), i čujem visoke štikle kako izlaze iz komšijinog dvorišta (komšija deda, ko će njemu u štiklama izlaziti u 4 ujutru iz kuće???), i lepo čujem kako izlaze na ulicu i zvuk se približava ka mojoj kući i prozoru pored koga ležim... tap, tap, tap... sve jače i jače... u momentu kad je to "nešto" bilo pored prozora, hladnoća je bila toliko jaka, evo kunem vam se u rođenog brata, kao kad bi te neko strpao u zamrzivač, ni manje ni više... toliko hladno, da sam ja počela da cvokoćem i da se tresem od hladnoće (a i dalje ne mogu ni jedan deo tela da pomerim)... Zlo, toliko jako da osećam: sve najgore, sve najcrnje, toliko jako i crno da ljudsko biće tako nešto ne može da poželi, prenese... ne umem da objasnim. To je bio demon. Pošto nisam mogla da se pomerim, ma ni da mislim, samo sam zamišljala kako se krstim... i zamišljala, zamišljala, i na kraju je otišlo... mene je nakon toga koža bolela od naježenja. Nisam mogla doći sebi nekih 5 minuta, i konačno kad sam prikupila snage pozvala sam dečka, on dođe, upali svetlo i kad me video onako zabezeknut, samo je pitao: "šta ti se, pobogu, desilo??" Ja sam bila sva mokra od znoja, bleda i žuta kao voskarska sveća, kao leš.
2013 11 25
Dešavalo se i nakon toga, slično, lepo osećam zlo kako mi sedi na krevetu, osećam udubljenje na krevetu gde sedi i čujem misli... "ništa mi ne možeš, ja sam zlo i želim ti sve najgore..." Ja pošto sam znala s čim imam posla, samo sam u sebi govorila: "Isuse Hriste, sine Božiji, pomiluj me grešnu..." (i non stop tako..)... (inače da znate, to je najdelotvornija molitva koja postoji, u momentu kad ne možete druge da se setite... čak i kad je nesvesno izgovarate ima svoju jačinu, jer onaj drugi zna moć te molitve i ta molitva ga tera)... Ode zlo... ja opet pokušam da zaspim, opet isto.. to je trajalo do 6 ujutru. Taj poslednji, treći put sam se pripremila, pa znajući da neću moći da se pomerim kad mi opet dođe u posetu, uzmem mali molitvenik, otvorim molitvu Svetom Sisoju Velikom (taj je svetac bio poznat po isterivanju demona), i stavim tik uz oči da mogu da je pročitam. I kad je treći put došlo, kako sam prvi pasus uzela da čitam onako pomerajući oči koliko sam mogla, nestalo je... I od tad idem (i dalje neredovno ali eto..), na liturgije, molim se, ponekad postim, verujem u Boga i ne tražim nigde drugo spas samo u Njemu.
2013 11 25
[:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] i nije se vratilo vise? sama si zivela tad kad se to desilo?
2013 11 25
Nije Vojana... :) I ne dao Gospod Bog da se ikada više vrati... Taj prvi put sam živela sa bivšim momkom, a ovaj drugi put sama (tj, sa cimerima, ali sama sam baš te noći bila u stanu)... Cimer me zove da mu otključam vrata, meni telefon iza glave i ja ne mogu da se pomerim da uzmem telefon... ma.. daleko bilo. To je najužasnije zlo koje ljudsko biće može da doživi.. I strah, toliko veliki da je to neopisivo. Moj brat tvrdi da mu je to isto pomerilo obe noge sa jedne na drugu stranu kreveta.
2013 11 25
meni bi srce stalo, jer sam p*****a [:smejati] a joj i tvoj brat je doziveo nesto... [:tuzan]
2013 11 25
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 29