Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Zasto uvek kad ja nisam tu piskarate nesto [:smejuljiti]
2013 11 26
Ne prizovem ih ja namerno, dovoljno je samo da razmisljam o njima....i oni dodju. I moj dragi ih je video, a on nikad nije verovao u te stvari, znaci ko god da je samnom videce ih. A pre toga smo videli nesto drugo, stvarno ne znam sta je to bilo jer ne mogu da nadjem informacije drigih ljudi koji su mozda prisustvovali istom. Uglavnom, bele je boje, nema odredjeni oblik, krece se jako brzo, i tacno sam mogla da osetim da je to neka inteligentna sila i da je dosla zbog mene. Kratko je bila tu i onda je otisla kroz prozor u nebo. Nisam se uplasila ni malo, i volela bih da ponovo to vidim.
2013 11 26
Svasta,takve "dogadjaje" sam samo u filmovima videla,jednostavno ne mogu da verujem da tako nesto postoji. [:sokiran]
2013 11 26
Mi ne vidimo skoro nista od onog sto zaista postoji :)
2013 11 26
Onda je to dobra sila,kad je bela i osecaj je bio pozitivan.... [:lepota] ako se ne plasis,znaci da je ok...jer da je nesto drugo,svako normalan bi se uplasio bar malkice...
2013 11 26
Kad sam videla onu crnu siluetu jako sam se uplasila, ali ne jer sam osetila nesto lose, zista nisam, vec se inace plasim duhova....pa me je sve prestravilo. I vec drugi dan kad sam videla, bila sam opustena, kao da se nista ne desava i nisam zelela da prenesem negativnu enegriju toj sili, koja god da je bila.
2013 11 26
[:sokiran]
2013 11 27
LHC ti onda imas neku sposobnost...samo je mudro koristi...jel mozes da komuniciras sa njima? Kako se to desava,samo prodju? Izvini ako previse pitam,cista radoznalost.... [:lepota]
2013 11 27
ja bi jos neke sa demonskim iskustvima, ipak je to najstrasnije [:smejati] [:smejati] LHC ajde pitaj ih nesto sledeci put [:smejati]
2013 11 27
Kazu da je jedan decko pitao jednu od tih silueta "Sta hoces od mene?" a ona je rekla "Samo posmatram..."
2013 11 27
[:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2013 11 27
Mislim da me oni osete, ali ja ne zelim da budem u kontaktu, previse je to za mene. Zato su i dosli jer sam razmisljala o njima (ne o njima direktno, vec o duhovima/energijama) Ko zna sta sve mogu da prizovem. Recimo, ono belo nisam prizvala namerno, ali ocigledno postoji neka povezanost. Sto se tice komunikacije, ide putem telepatije i frekvencija, reci nisu potrebne.
2013 11 27
swaka ti cast za temu...ja werujem da nesto postoji, to jes sigurna sam.....ja inace imam sina od dwe godine, dok sam bila trudna lekari su mi rekli da mu je mnogo mala glawa i da nesto nije u redu, posle cega sam se ja presekla, non stop sam brinula..a onda je moj swekar otisao kod nekog wracara ili kako se wec zowe i on mu je rekao da je sa detetom swe u redu, da ce se roditi ziwo i zdrawo i da ce se roditi na swetak....porodila sam se 28 juna inace na Vidovdan i dobila zdravog i nestasnog decaka, [:osmeh] HWALA BOGU...
2013 11 27
LHC...i ne plasi te to? Mislim,retkost je cuti tako nesto danas.... Anice bas lepo,hvala Bogu i nek je zdrav i veseo uvek...
2013 11 27
Naravno da me plasi :D Ali kad se vec desi, onda ne razmisljas o strahu vec posmatras to kao nesto normalno i svakodnevno. Kad malo razmislimo, ova "realnost" koju poznajemo i nije bas realna, ogranicena je na jedan mali delic onoga sto vidimo i onoga sto mislimo da razumemo. Preeevise toga postoji i treba biti otvorenog uma.
2013 11 27
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 29