Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Ajd sto se sazna,nego sto se sve to vraca i debelo placa...ja ne bih to nikad uradila,ima mnogo razloga,da neko bude toliko ocajan ili sta da posegne za takvim stvarima...pa i praunucici ce ispastati za njene grehove...
2013 11 30
Da, cist primer, ova zenaa svimaa baca moj cale nije ni prvi ni poslednju, i sve se vratilo njenom sinu, ja to nikad ne bih radila, zasto drugima da ugrozim zivot? Ali ne razmislja svako ovakoo
2013 11 30
Ja uopšte ne verujem da bi Bog dozvolio da se bilo kome "vrati" ono što je uradio njegov tata, mama i ostali... Ne znam ljudi. Možda sam ja veliki skeptik, ali... Bog je iznad svega i tu se priča za mene završava.
2013 11 30
Mislim da ako se neko iskreno pokaje za svoje grehe da je to oprosteno.Ljudski je gresiti,a Bog je taj koji oprasta,ali bez iskrenog pokajanja nema ni oprosta.Zato verujem da se vraca zlo koje je neko uradio,ako je to uradio iz ciste zlobe,pakosti i bez pokajanja
2013 11 30
Ali milena, zašto bi Bog (najmilosrdnije nešto na ovom i onom svetu), kažnjavao nevinog zbog tuđih greha? To Bog ne radi. To može samo onaj drugi, da bi napravio zabunu ;) I da bi ljudi okrenuli leđa Bogu. A opet, i TO se dešava kroz Božiju promisao. Bog pusti, pa iskuša ljude... preširoka je tema, ovo je ukratko moje mišljenje.
2013 11 30
Kitty u pravu si ,presiroka je tema,sad vec zalazimo u nesto mnogo dublje...ne znam da li bi Bog to dozvolio i kako to ide,ali cinjenica je da mnogi kazu kako ispastaju tidje grehe,tj od svojih roditelja mozda ili sl.
2013 11 30
I ja sam čula da kažu, ali to nije od Boga.
2013 11 30
Ja ne verujem da Bog kaznjava ikoga. Svi smo napravljeni po zelji tvorca, i oni sto su zli su takvi rodjeni, nije njihova krivica... mora postojati balans.. bez toga ovaj svet ne bi bio moguc. I glupo je kaznjavati, lose je tu da bude lose, dobro je tu da bude dobro...a to sve zajedno daje ravnotezu.
2013 11 30
evo ovako ja idem na veronauku od osnovne pa sam isla i u srednju znaci 13 godina, Bog, djavo, duhovi vestice i sve to postoji kao i ono ulazenje demona u coveka, znaci sve postoji i svi smo mi svesni toga samo sto neko nece a neko hoce da prizna, uglavnom ja sama prvenstveno verujem u sve to jer sam ucila na veronauci i veroucitelji su delili sa nama svoje price kako smo bili stariji, drugo jeste to da sam i sama dozivela tj jos uvek i dozivljavam dan danas te lose stvari koje nisu delo Boga, da li su to vrake ili vec neznam nesto drugo moja porodica ni ja neznamo, iako smo pokusali da doznamo i da se resimo toga... I da veroucitelj nam je jednom prilikom rekao, Bog ce dozvoliti da demon zaposedne coveka samo ako covek ne oseca istinsku bliskost, povezanost sa njim, ako nesto mora da dokaze tom coveku, to se naravno ne desava svakom ko ne veruje ili sumnja u veru vec ga Bog odabere tako da mnogo cega zavisi od njega
2013 12 01
sta vam se desavalo ako nije tajna? [:uplasen]
2013 12 01
napadi po noci... To nesto sto sve radi se ponekad ukazuje po kuci ali nejasno mami tati i meni bratu nikada njemu se nikada nista nije desilo...meni se desava vise od deset godina to se nemoze objasniti ti napadi ukazivanje cak i dozivanje imena i tako . To je mnogima nestvarno i neko ce reci da sam luda ali nisam i to niko nemoze da razume sem nekog ko dozivi isto ili bar slicno... Ja sam se na to navikla i neznam s godinama je moj strah sisao na nulu...normalno strah je tu kada dodje do napada ali on brzo nestane jer znam da sam jaka
2013 12 01
[:uplasen] [:uplasen] kakvi napadi? jao izvini sto smaram ali ova tematika me jako zanima... [:sokiran]
2013 12 01
354 LaHabanaCubana , pre 5 sata prijavi | ↑ Ja ne verujem da Bog kaznjava ikoga. Svi smo napravljeni po zelji tvorca, i oni sto su zli su takvi rodjeni, nije njihova krivica... ****************** Niko nije rođen zao [:osmeh] Svi su došli na ovaj svet nevini (ne potpuno bezgrešni jer su došli iz spajanja grešnika), pa tako nije zlo ni ono dete koje se rodi i od dve najveće psihopate i ubice koje možeš da zamisliš. Ljudi postaju zli.. (čak je i to pregrubo reći, jer niko nije apsolutno zao).
2013 12 01
pa naprimer kada je to blizu probudim se jednostavno to osetis da je pored tebe i onda kada osvorim oci napadne me pokusava da mi zatvori oci ,celo telo je paralizovano pokusavas da vices niko te ne cuje pokusavas da se pomeris ne mozez osecas neki odvratan osecaj kao da ces se raspasti iznutra itako to... Isto nekada osetim da je to kraj mene osetim dodir da me dira govori mi pored uva ...
2013 12 01
RrAaVvEen.....sta radis u tim momentima,jel se molis Bogu? Mislim,to je strasno da neko tako cesto dozivljava to....ne moze covek sa tim tako lako da zivi....
2013 12 01
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 29