Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Ma to je sve radila radi svoje sigurnosti. Nesigurna je bila u sebe, a to joj je ulivalo i uliva sigurnost, tako ja to vidim. Likice šta će joj se vratiti? Marija ti to ne vidiš kao nešto loše, zar ne? A šta ti Likice vidiš tu kao loše? Mene interesuje koliko vremena i novca izgubiš na to tokom života? [:osmeh]
2013 12 07
Pa mislim da nije momcima pozelela nesto lose...tipa da ne nadje ni jednu drugu devojku posle nje ili sl. To nije dobro zar ne? Ako su to bile neke igrarije...onda i nije strasno. [:osmeh]
2013 12 07
Moja porodica je bila u toj situaciji, a znam i za mnoge druge koje su imale posla sa vradzbinama, ali sa strane 'zrtve' da tako to kazem. Moja baba (tatina mama) je iz Bosne, malog mesta i uvek se nesto bavila time kao tajno, mada je to moja mama uvek provaljivala, ali zbog tih stvari, moji su imali JAKO velikih problema, non stop sr*nja, ta zena, a mozda i jos neki za koje ne znamo, da se napravilnije izrazim, su nam sj*bali porodicu. I ja sam najozbiljnija sto se toga tice jer verujem u sve i svasta, cak i stvari koje jedna sa drugom nisu povezane, ali verujem, jer uvek u svemu ima necega i cesto obracam paznju na ono sto se desava mojima pa sa tim poredim. Verujem u sve i svasta, ali umereno, ni u cemu ne preterujem, jer ne volim kada te stvari manipulisu ljudima, kao sto to radi i crkva i blabla. No, nebitno, meni se nikad nista nije desilo pod uticajem necijih vradzbina jer sam zasticena nekim oklopom - lupetam reci, ne znam kako se to zove, ali kad sam bila mala rekli su mi (te zene koje se bave time godinama) da mi niko nece moci nista, da niko nece moci da utice na mene jer imam 'to nesto'. Pa sta god da je, neka ga, super. Hah. :) I iskreno, ne volim crnu magiju (ne volim, u smislu ne bih to radila) jer je samo napravljena da napravi nekome nesto lose, jer retko kad neko stvari koje donose neku, bilo kakvu moc koriste za nesto dobro, jer su ljudi sebicni, bezobrazni i ljigavi. I za takve je to u vecini slucajeva i stvoreno. :)
2013 12 08
Nisam,samo da se zatreskaju u mene,nista drugo,a za to sto sam uradila njima,meni je pomoglo,bilo mi je lakse kada raskinemo,potrosila sam brdo para na to,al dobro,a o vremenu da ne pricam,jednom sam od 6 ujutru do 4 posle ponoci cekala u Zagubici pred vracarinu kucu,i tad je upalilo.a sta mi je donelo to,donelo mi je da se smirim,da lakse predjem preko raskida,da verujem u ljubav i na kraju muza koji me voli koliko i ja njega.To mi je valjda nagrada,a najvecqa od svih je bila moj mir,razumevanje,porast samopouzdanja i sreca koju sada imami strpljenje,za sve pa i za ljubav
2013 12 09
Meseceva kci i ja imam oklop...meni su isto tako starije zene govorile dok sam bila jos klinka i u devojackim danima,da mi niko nece moci nauditi takvim stvarima jer sam rodjena na sv.Vasilija Ostroskog i da je on moj zastitnik... MarijaSo...radujem se zbog tebe...uzivaj u ljubavi i sreci sa svojom porodicom... [:lepota]
2013 12 09
Citam sve ovo od pocetka...zelim da podelim sa vama i moje iskustvo. Preko d ugarice sam otisla kod vracarice kao da mi gleda u karte. Kad je krenula da prica za mog sadasnjeg decka, pa za mog bivseg. Ja sam se tresla kao prut, od straha. Onda mi je rekla da ostavim sadasnjeg decka da on nije za mene, da me bivsi voli.. ja to uradim guska [:plakati] , ostavim decka koji bi sve uradio za mene i pocnem da jurim idiota verovanjem da je za mene. Par puta me je ponizavao , ali ja opet nastavljam dok nije pocela debelo da mi naplacuje. Jedva sam se iscupala iz toga, moram da napomenem da sam je tuzila , vucemo se sad po sudu jer je prevarantkinja! Posle svega toga moj decko koga sma ostavila mi se vrati, opet smo poceli vezu, ali ga ja opet ostavim, zasto ni sama ne znam [:vrtoglav] . Evo i dana danas koga god da upoznam, jednostavno nestane, ode... ni sam mi veza ne traje, a nemam ni objasnjenja zasto se tako ponasaju. tako sam tuzna. [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan] . Takodje sam se budila nocu, cula sam da neko cepa drva.... i jendom sam sanjala, kao da vidim to da neko ulazi u moju sobu, crna senka.. ja okrenuta prema zidu, a on mi namesta cebe kod vrata, osecam te ruke... hocu da se okrenem, probudim, ali ne mogu... kad sam se probudila, vrata su bila otvorena.
2013 12 20
Nemoj biti tuzna Ana...samo veruj u ljubav i ona ce doci....ona prava i iskrena.
2013 12 20
U mojoj okolini je jednoj devojci davno poginuo decko.ona je svake noci u odredjeno vreme oko ponoci pocinjala da lebdi.dobijala neverovatnu snagu i niko iz porodice nije mogao da je savlada.odlazila je svake noci na njegov grob.kasnije je jedna zena izlecila.a pre nje su je vodili i u manastire i nije pomoglo.kad je to prestalo.udala se i razvela ali ima dvoje dece.zena je ok.druzila sam se s njom.ali je nikada nisam pitala za to.bilo mi je neprijatno da je pitam.sve u svemu ima toga.koga zanima jedna istinita prica iz mog zivota o tome neka mi posalje poruku.pa cu je napisati [:tuzan]
2013 12 22
Mene zanima...ne zelis javno da napises ili sta...?
2013 12 22
nije ovo tema baš započeta na pravom mestu, pa neću širiti priču, samo moram da prokomentarišem pogrešan stav pojedinih učesnika, da jaka vera u Boga i ne prihvatanje postajanje zlih energija nas štite od njihovog uticaja, ne budimo smešni, to liči na posmatranje istina dečijim očima, kao ono, igrate se žmurke sa malim detetom, ono se loše sakrije, vi mu prilazite, kada vas čuje da dolazite ono zažmuri, pokrije oči i smtra da ga nećete videti ili hodate putem po mraku i ne znajući da ste izbili na magistralu nastradate iako niste znali da vam je život u opasnosti. Ako verujemo u postojanje Boga kao izvora svog dobra i ljubavi, moramo biti svesni da postoji i ona druga mračna sila kojoj se naravno možemo suprotstaviti jedino verom u Boga vladajući se po Njegovim zapovestima, znači nije pitanje da li zlo postoji, demoni mogu svakoga zajahati ali najteže posustaju u toj borbi oni koji veruju. Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka, a to srce mora biti čisto, ispunjeno verom i hrabro
2013 12 30
Ja prosto ne znam da li da verujem u ovo, ali da postoji nesto postoji! Ali desavale su mi se ovakve stvari... Kao prvo mislim da sam rodjena pod srecnom zvezdom i da ako zastanem i bas umislim nesto to se desi, naravno pozitivno... Kao prvo po rodjenju nisam disala kada sam se rodila, jedno pola sata, lekari su pokusavali sve i na kraju sam pocela da placem... posto imamo kucu na selu, redovno sam nalazila crna jaja u detelini i to bas na uskrs i jednom sam uzela to jaje i donela tati, on je poludeo i ja uzmem i dam psu jaje da pojede, bila sam mala i nisam rzmisljala...u toku nedelju dana pas se toliko razboleo da nije ni vodu uzimao, posto sam jako vezana za tog psa nisam jela danima i samo sam sedela i zamisljala kako trci i kako je zdrav, proslo je 6 godina i on je i dalje sa nama!
2013 12 31
Krojacice,niko nije rekao da zlo ne postoji...samo vera u Boga i u dobro moze da ga pobedi. Tema je otvorena sa takvim naslovom...ali smo se eto dotakli mnogo gorih i strasnijih stvari....
2014 01 02
Ja placem i citam vase price....kmeee i sad opali onaj prekidac za jeftinu struju i uplasim se :D SRCE MI JE STALO ALI MAJKE MI!!!
2014 01 03
Dunjice kakav prekidac za jeftinu struju??? [:sokiran] [:sokiran]
2014 01 03
@Dunjcika, znam dobro taj osecaj! :D
2014 01 03
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 29