Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Duso ja sam bez termo peci dobijala 5 hiljada sa klimom ali nije se stalno palila jer sam se letos porodila i sad sa termikom 8 hiljada imamo, ne peglam jer mi je u podrumu masina za susenje vesa i sve bude opeglano od toplote,tako da ne znam za sta dobijam toliki racun,a masinu palim na jeftinoj i ja imam prof.fen,peglu i figaro a isto pravim frizure na jeftinoj..... [:vrtoglav] [:isfrustriran] [:isfrustriran] Usisivac jedino ali usisavam svaki drugi treci dan i to za 10 min sve usisam....
2014 01 10
ja verujem da je ovaj sajt pod magijom pa nece da radi kako treba [:isfrustriran]
2014 01 11
A ja mislim da ni magija ne bi pomogla Dunjcikinom strujomeru! Inace nemam ni klimu,ne podnosim klimu,jako mi smeta. Ali se bukvalno izivljavam sto se struje tice,a kao sto rekoh racun za novembar 1060. Mogu da ti slikam...
2014 01 12
Hvala ti, Vojana, nema spavanja do zore :P
2014 01 12
ja sam to vece kad sam citala bila jako umorna pa sam srecom odma zaspala inece bi se tresla u krevetu :D
2014 01 12
Bem ti zivot!!!! [:uplasen] [:sokiran]
2014 01 13
ahahahhahah :D
2014 01 13
Ja o mojim iskustvima vise necu ni da pricam, da ne bih prizvala..
2014 01 13
Joj bre! Ubicu se! Inace, ne znam da li sam vam ispricala da je mog oca pre 10 godina udario grom, bili smo porodicno na letovanju i pocela je oluja na Srebrnom jezeru, vracali smo se svi u koloni i njega je pogodila munja, bio je 5 minuta klinicki mrtav, hvala bogu uspeli smo da ga povratimo uz masazu srca i vestacko disanje, to mu je ostavilo brojne posledice, malo teze hoda, gubi ravnotezu..No posle mesec dva, mojoj mami je dosla neka baka na posao i rekla joj da je taj udar bio namenjen mom ujaku, mi tu zenu ne poznajemo, nikad je nismo videli, a moj ujka je covek kome se citav zivot desavaju cudne stvari od vidjanja djavola (opisivao ga je kao crnog psa sa jako dugackim spicastim usima i ocima koje sijaju) na cosku ulice, fazon iskace mu iz frizidera, a bas on je bio zasluzan za to sto je tata preziveo jer je on obavio reanimaciju, dok su svi okolo vikali da ga zakopamo u zemlju. Nekako smo doznali da se ta zena bavi crnom magijom, ali hvala Bogu mama je nikad vise nije srela. Necega ima, a sad cega nemam pojma.
2014 01 13
Cula sam za crnog psa i da je uvek u blizini demona tj zle sile. Ne znam zasto ga tvoj ujak vidja, ali bilo bi dobro da potrazi "pomoc", barem da pokusa da se fokusira na pozitivne stvari itd Po ovoj reakciji (spasavanja zivota tvom tati), vidi se da je OK covek...ali mora postojati razlog zasto on to sve vidja. Mozda je neko bacio "zle cini" na njega, mozda ima vece sposobnosti pa je kao magnet za razne sile, ali opet, zasto vidja "djavola"...? Sad ovo sve zvuci kao ona serija "Zacarani" ili kako se vec zove :D Postoji i previse toga, ono sto mi vidimo je nista u odnosu na stvarnost ;)
2014 01 14
a joooj :(( ja se uzasno bojim grmljajvine inace a svi mi se smeju zbog toga :/
2014 01 14
Au propustila sam svasta zanimljivo,ali za ovog sto je izjavio da je uslikan dok spava je malo jezivo. :-)
2014 01 14
Gde si Likice?Sta ima u Banatu?Imas sigurno jos neke price da nam ispricas :-)
2014 01 14
Evo me,u Banatu samo zima...nisam cula nista novo,a ono so sam ranije slusala pola sam vam ispricala,pola zaboravila. Bas za ovog sto je bio uslikan tokom noci...hm...ne bi se ni ja vratila vise tamo....
2014 01 14
Pa to sa mojim ujakom nije jedina stvar. Doziveo je mnogo saobracajnih nezgoda, u jednoj je cak stradao toliko da mu i dan danas izlazi staklo iz lica, a prilikom operacije su mu vadili oko i ugradjivali socivo u njega, jer mu se flasa koju je drzao u ruci prilikom saobracajke zabila u oko ( bila je visak, nije mogla da stane u gajbu i on je rekao da ce je drzati u ruci do prodavnice i seo na suvozacevo sediste, posao je sa drugarom u nabavku za zurku), to je bilo na jednom letovanju, moji roditelji su pretrazili pola Crne Gore, jedva su nasli bolnicu u kojoj se nalazio, i nisu ga prepoznali kada su usli u njegovu sobu koliko je bio unakazen. Nikad nije uspeo da se ozeni, gotovo da je s vremenom oterao citavu familiju od sebe, iako je jako dobra osoba, nekako je baksuz, ne znam kako bih to rekla, uvek radi dobro za druge lose po sebe, ali nekim svojim drcnim stavom i ruznim recima udalji drage osobe od sebe, kao da mu je gnev zapravo jedini greh. Citav zivot mu je moja mama nalazila majice sa rupama, novu kosulju posle jednog pranja isecenu. Totalno zalim njegovu sudbinu, jer je bio lep, nacitan momak, koji je imao zelju da svima pomaze, jako vredan i posten covek, sad zivi sam, otudjen od svih i dalje radi i nista ne zaradjuje, kao da mu novac izmice iz ruku. Moja citava famiija je pomalo baksuzna, prababu je roknuo voz, desavale su se misteriozne smrti beba, udar groma i mnoge cudne stvari...Hhaah, kad nam se desi nesto lose mi se salimo na racun svoje nesrece, to nam je postalo ko dobar dan. Cak i najglupavije stvari...:D
2014 01 14
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 29