Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Jedino, ako si vernik,idi u crkvu,ili jednostavno se ne obaziri na to,vec samo radi na tome da budete srecni. Sve sto ona pokusava lose,vi uradite suprotno,jer kakve su ti misli takav ti je zivot,zato okreni sve na pozitivu. Za srecu malo treba. Ovo sto te zene rade(i moja baba je medju njima) je jako lose i samo ce se njima obiti o glavu.
2014 03 18
hvala draga,bas mi je danas pop bio i osveštao kucu,imala sam potrebu da ga zovem,osecam se spokojnije,nadam se da ce nam kreniti na bolje..
2014 03 18
ne nikako, [:vrtoglav] ko veruje u boga nemoze da veruje u magije
2014 03 27
Postoji,i jos mnoge stvari za koje ljudi nisu svesni da postoje..sve je energija..licno sam se uverila u neke,a sprdala sam se ranije na tqaj racun.. vise ne..
2014 04 22
Postoji,i jos mnoge stvari za koje ljudi nisu svesni da postoje..sve je energija..licno sam se uverila u neke,a sprdala sam se ranije na tqaj racun.. vise ne..
2014 04 22
@MirjanaHinic, upravo tako. Sve je energija...i postoji vise toga za sta nismo ni svesni, nego za sta smo svesni.
2014 04 22
MOZE LI NEKO DA MI KAXZE DA LI JE KUPOVAO OD IVANE 1983? [:osmeh]
2014 04 24
Crna magija je svakodnevnica u mom mestu. :(
2014 04 26
verujem i osetio na svovoj kozi!!! [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2014 04 27
Diskutabilno. I da i ne. I magija je u sustini podsvest,psihologija i kanalisanje energije. Nagadjam da funkcionise slicnim principom kosmickog zakona - ono sta mislis - to ti je. Sta to znaci? To znaci sledece: ukoliko nekoga iz dna duse mrzim,prezirem,zelim mu zlo,verovatno cu svako jutro kada se budim i svaku noc kada lezem zamisljati kako place,pati,boluje. Zelecu da mu napakostim pa cu mu ostaviti crknutu macku ispred vrata i nekakav smotuljak u postansko sanduce, pa kada zrtva pronadje doticno bice uplasena i taj strah i psihicko zčlostavljanje mrznjom i neprijatnim poklonima ucinice da zaista pocne ziveti u strahu,bolu,tugi jer cu preneti tu negativnu energiju na tu osobu, a ljudi su tome podlozni. U sustini, nece crkotina ili smotuljak biti izvori energije, vec samo sredstva koja ce ih zaplasiti i time oslabiti dusevnu barijeru zrtve. Ja zamisljam da to otprilike tako funkcionise i kada bi ljudski nivo svesti bio siri, verovatno to ne bi bilo nista neobjasnjivo, bas kao recimo ni placebo efekti, autosugestija, hipnoza itd.
2014 05 11
Otprilike, zapravo misli imaju veliku snagu i moc, samo sto to nazalost jako malo ljudi zna, pa ostali i ne znaju da li nesvesno nekome cine zlo ili pak dobro :))
2014 05 12
Slazem se Suki. Covek i svet sastoje se od materijalnog i suptilnog dela, no shvatanja koja nam pretezno namece zapad vezana su samo za ovo prvo. Uprkos tome, mnoge istocnjacke nauke, medicina alternativna i metodi lecenja pa i moderna psihologija uce o latentnoj moci uma. Jedno dobro i pozitivno filmsko ostvarenje na tu temu jeste dokumentarac "Secret" tj "Tajna".
2014 05 12
Moram da se nadovezem na "Secret" - covek koji stoji iza toga je teski manipulator i fanatik. Odgovoran je za smrt dosta ljudi. Nazalost, zapadni svet sve ceste iskoriscava svete stvari, radi zarade, i to je upravo on uradio. Ako neko zeli da upozna istocnjacki nacin razmisljanja itd treba da upozna inteligentne i produhovljene ljude sa istoka, najvise iz Indije.. Ja poznajem par njih, i verujte mi, pravo su blago.
2014 05 12
Ne gledam ko stoji iza "Secret"a vec samu poruku tog filma,koja je uspesno uspela pribliziti ljudima iz zapadnog sveta "njihovim recima" samu srz. Za mene je blago moj Jogi ucitelj cijoj skoli cu sa velikim ponosom da se pridruzim ako sve bude islo po planu. :) Inace,sam pozitivan stav, duhovno uzdizanje,povezivanje sa kosmosom (ljubavlju,bogom,silom) coveka cini opstezdravijim i samim tim i manje ranjivim na doticne negativne energije. Poenta je nista ne shvatiti previse bukvalno, u tome ljudi najcescu gresku prave. Ipak necemo skretati dalje od teme koja se zove "Crna magija" bez obzira sto bi odavde moglo gomila novih tema da se razvije tipa "meditacija,moc popdsvesti,psihologija,duhovna ucenja". Pa ni ne bi bilo lose da ih zapocnemo, da obogatimo forum koji je vec postao monoton od diskusija tipa "kupite", "povoljno navalite" itd.
2014 05 12
E,svasta. Ja izgleda imam nekog duha u misu, odlepio skroz, jest' da me zeza vec par dana al sad se skroz zapucao na jednoj stranici ko da nece da citam dalje, a ja radoznala, pa nasla drugi nacin. ;) No, salu na stranu, mislim da je moguce da svasta postoji. Drugarica mi je jednom dala knjigu na citanje, knjiga se zove Tajna (The Secret - preciznije, mozda je neko i citao) za one koji nisu citali, ukratko, poenta je da treba razmisljati pozitivno, tj. da samim tim sto razmisljas o necemu ti to privlacis u svoj zivot, cak i kad razmisljas 'ja to ne zelim' to ce se desiti, jer razmisljas o tome. Ove me podseca na nesto sto sam uvek u skoli govorila sebi kad ne naucim neku lekciju, valjda me nece bas nju pitati, i sta mislite koju lekciju me profesor/ica pita!? Da, bas tu. :( U knjizi kazu da ta 'tajna' ili zakon privlacenja ne poznaje rec ne. Vec funkcionise na principu dogadja ti se ono o cemu razmisljas, tako da preporucujem da svi mislite pozitivno. :D
2014 05 29
1 2 ... 24 25 26 27 28 29