Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Verujem jer nisam jednom prosla kroz to nego vise puta,uvek je postojalo,postoji i postojace vratite se unazad u istoriju sta i kako se radilo onda nije bilo silne tehnike a znali su sve ko razume sta sam napisala razumece! [:osmeh]
2014 08 07
Cao, svima ! Sasvim slucajno sam primetila temu kad ono bas tema za mene [:kezitise] !Bas sam uzivala dok sam citala! [:osmeh] Nego mene interesuju sledece stvari pa pomagajte ako neko ima sta da kaze. Zanima me da li je iko ikad nesto cuo ili imao iskustva sa opsednutoscu demonima i egzoricizmom. Kad kazem imao iskustva, mislim poznavao osobu za koju se sumnjalo ili tvrdilo da je opsednuta, ili ne daj Boze i sam bio zaposednut ili prisustvovao nekom egzoricizmu? Posebno me zanima da li je neko od vas sto posecujete crkve ili manastire cuo ili zna da takav ritual rade nasi svestenici i monasi ili su pricali o tome? Interesuje me i da li znate da li ovdasnje vracare rade egzoricizam ili samo svestena lica?Dakle, hajde, hajde sve price o zaposednutosti i isterivanju necastivog ovamo na Sunce, he,he! [:kezitise] Hvala i pozdravljam vas puno! [:poljubac]
2014 08 22
Ej ja samo mogu da ti kazem, da mi je sestra koja je pocetkom avgusta isla na Ostrog, rekla da je videla da jedna mala devojcica nenormalno vristi i da nece da udje u manastir i roditelji su je na silom uvukli, rekli su joj da je najverovatnije bila zaposednuta i da su joj citali molitve, tako da znaci da mozda i rade [:sokiran] [:tuzan]
2014 08 22
brrrrrrrrrr [:sokiran] može neko da mi linka tu drugu temu Crna magija...ne mogu naći
2014 09 18
Ne poznajem nikog i nisam imala dodirnih tacaka sa tim,ali pouzdano znam da monasi koji su zaista posvetili zivot Bogu,iskreni isposnici svakog dana dolaze u kontakt sa necastivim. I da...egzorcizam moze da uradi samo svestenik citajuci molitve...vracare ne spadaju u tu grupu. Pozdrav Zaira023. [:osmeh]
2014 09 19
ja saznah da je meni i porodici navracano... sad sta cemo da radimo i dal cemo da radimo, videcemo :) nisam bas nesto uzrujana.... ali da ima bolesnika na ovom svetu ima O.o
2014 10 24
Ajaoo [:sokiran] kako se to proverava?
2014 10 24
• Da postoji magija, ne bi postojala kozmetička industrija / plastična hirurgija / Photoshop • Da postoji magija, planeta Zemlja ne bi bila na ivici ekološke katastrofe • Da postoji magija, ne bi bilo onih koji moraju da prodaju vlastito pokućstvo / odeću / obuću jer nemaju ni za hleb Mislim da je krajnje vreme da izađete iz tog mentalnog srednjeg veka i prihvatite činjenicu da živite u 21.
2014 11 30
Odgovor za Zairu023 - Naravno da postoje osobe koje su opsednute sa djavolom. Videla sam ih mnogo. Znam za dva manastira gde čitaju molitve za isterivanje djavola. Jedan je Lepvina kod oca Gavrila, a drugi je manastir Ilinje. Cula sam da ima i crkva u okolini Valjeva, tačnije u Stavama, Mogu ljudi da pričaju sve i svašta, al ko vidi to svojim očima, vidi da stvarno postoji. Strašno je. Čitam šta je napisala osoba da je njena rodjaka videl na Ostrogu. Upravo isto sam videla. Devojcice i dečaci ne mogu da udju u crkvu, manastir, da ih na silu uvode, unose. Jeste 21 vek, kao sto kaže OVERYONDER, al se to dešava. Niste ni svesni šta sve može da se vidi. Zato postite, molite se, ispovedajt i najvažnije je PRIČEST i tad je Gospod sa Vam.
2014 11 30
Potpuno se slazem sa tobom NShibridi.
2014 12 01
I ja se slazem sa NShibridi :)
2014 12 01
Hvala, na odgovoru NsShibridi, dosta si mi pomogla! Zanime me da li si ti u tim navedenim manastirima videla te slučajeve i da li za prisustvo takvim dešavanjima treba nekakav poseban "blagoslov" ili "preporuka" ili zinteresovani mogu da prisusvuju prilkom čitanja molitve i isterivanja?
2014 12 10
Draga, da prisustvovala sam, ne jednom, nego mnogo puta. Jednostavno odes, popricas sa monahom, on ti procita molitvu, ako imas neki problem( skola, ljubav, brak, proklestvo, zdravlje...) da ne nabrajam. Ima slucaj dok sam cekala u redu da me prime za molitvu, da je prilikom molitve decaku proradio demon... bilo je strasno. U spomenutim mestima cita se molitva i Jelosvećenja. Ne znam, da li si upoznata? Ako imas bilo koji problem, slobodno se uputi. Ides na pravi put spasenja.
2014 12 11
Sad gledam, odakle si? Bilo je i ljudi iz Zrenjanina.
2014 12 11
Mene sve to zanima baš zbog priča koje sam slušala na tu temu koje su slične baš tome što ste ti i Sukistyle pisale, pa se eto raspitujem u kojim manastirima se dešavaju takve stvari-volela bih tako nešto da vidim svojim očima, prosto ne mogu da izdržim da znam da tako nešto postoji a da se nisam lično uverila ili videla [:kezitise] A inače volim da obilazim manastire, kad putujem obavezno ukoliko sam u prilici svratim u one koji su na tom putu , mada još se ne razumem podrobno u sve običaje, molitve i to kako funkcionise- tek sam početnik u tome Zbog toga pitam da li su potrebni neki posebni uslovi da se prisustvuje čitanju molitve nad opsednutim, bar tamo gde si ti bila, jer se sećam da je neko pričao još ranije ( sad se ne sećam da li je to pričao pop ili neko ko je samo prisustvovao tome) da je opasno tome prisustvovati da to može da pređe i na druge, pa je poželjno da tu budu samo roditelji i najbliži od opsednute osobe a da ako neko hoće sa strane da to gleda mora da ima poseban blagoslov sveštenog lica
2014 12 12
1 2 ... 25 26 27 28 29