Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Na primer, uselili smo se u stan pre 16 godina, i tokom tih godina smo ga sredjivali, mic po mic, pregradjivali nove prostorije, uradili nove podove, pvc stolariju, onako picnuli ga, taman toliko da moze lepo, domacinski da se zivi. I kad je napokon dosao kraj tom silnom sredjivanju, jedan dan moj tata koji inace jako lako gubi ravnotezu udje u kupatilo i u tom momentu izleti ventil iz radijatora i iz njega pocne da siklja voda temperature 70 stepeni, i ja i moj decko u sobi cujemo kuknjavu, deco upomoc pomagajte...jedva smo ga nekako naterali da izadje, naravno nije mogao nista da uradi da zatvori tu cev, ventil je pukao na pola...otvorili smo ulazna vrata popeli se na ostrva od peskira i iz stana izbacivali vodu metlama, da tece niz stepenice, do podruma zgrade...citav stan je bio potpoljen, negde do 30-40 cm dubine, vrelom vodom...Parketi se podigli, boja na zidovima izbledela, jer je bila zima, pa je od kondenzacije sve bilo mokro. U roku od pola sata je dosao covek da zatvori vodu, pa kada je posle 15 minuta iscurila sva voda iz sistema, naravno kroz nasu kucu, zamenio je ventil. A bili su oni smetovi te godine, jedva je covek dosao i u roku od pola sata. I tako, naplatili smo neku crkavicu od osiguranja i ajd sad opet ispocetka... Kupimo nov auto i krenemo sa autoplaca, i odjednom pukne amortizer i otpadne nam tocak, umalo da sletimo sa puta, no i to se zavrsilo dobro. Ili na primer, meni su obijali auto 4 puta u toku prosle godine, krali su mi akumulator, plinsku bocu, radio, akumulator, pa cak i kesu sa prljavim vesom! Ima jos mnogo tih baksuzluka koji nam se desavaju, i sad smo spremni na sve.
2014 01 14
stvarno ste baksuzi :/
2014 01 15
Joooj................ :/
2014 01 19
Verujem u to, i u vestice, i u vradzbine-na zalost imam i iskustvo licno u tome :/ ... [:tuzan] A pored svega, obozavam price o vesticama i slicnim 'pojavama' da ne pomislite da sam luda : D
2014 02 03
Citam sve vase price I jezim se jer zaista nikada nisam verovala u to dok I sama nisam dozivela.Moje iskustvo je astralna projekcija ,koja nisam znala da se tako zove dok nisam pronasla knjigu u biblioteci I shvatla sta mi se desava.Noc,vrata od sobe otvorena gde mi je spavala majka,vidim je.Lezem u krevet I krece da mi se desava,ruke I noge mi trnu,sve gledam,tu sam u sobi,ustajem,osecam tlo pod nogama,okrecem se I vidim sebe kako lezim,oci su mi otvorene.Odjenom osecam da gubim tlo pod nogama I lebdim u vazduhu I dalje vidim sebe.Vristim,zovem mamu,vidim I nju ali glasa nema.Znam da vristim svesna sam toga.Zatvaram oci I posto znam da sam nemocna,u sebi govorim "Molim te Boze samo da prestane" I osecam kako padam I dalje su mi oci otvorene I ruke I noge polako pocinjem da pomeram.Dugo to nisam smela da kazem nikom,sve do jednom kad mi je tetka rekla da se ne bojim da se to I njoj desavalo I da je to nasledno,to dozivi 10% ljudi u svetu.Zar sam jednja od njih morala biti ja.U sustini gizicko telo mi je mrtvo a duh zivi.Imate sve to na netu,jezivo.Desavlo mi se jos par puta posle toga ali nije biko toliko strasno.
2014 02 04
tasa...ti ko ona u seriji "Cari". verujem da je to strasno,zato sto smo mi obicni ljudi i nemamo moc da to kontrolisemo. Treba da si jako,jako duhovno svesna i jaka da bi mogla da kontrolises astralnu projekciju...citala sam o tome. Veliki ljudi to mogu,a ti se samo plasis i strasno ti je to. verovatno je osecaj drugaciji onome ko to u=moze svesno da radi...zamisli ono spavas i ajd da skoknem malo do grada da vidim sta se radi...ekstra...
2014 02 04
citala sam I ja da to mozes da kontrolises ali je osecaj jezim I ne bih ga pozelela nikom.Mozda kad se malo ispraksujem skoknem kod tebe likice na kafu hahaaaa ej pijem gorcu :-P
2014 02 04
VruckicJelena i ja obozavam to :D od malena volim da gledam horore :D a ispricaj nam i tvoje iskustvo :)
2014 02 04
O da,ja verujem. :) cula sam dosta prica :)| cak su se i meni razne stvari desavale :)
2014 02 05
Pricaj nam Jelena4 sta ti se desavalo,podeki s nama tvoje iskustvo!
2014 02 05
Paa meni je pocelo sve od 15 godine da se desava... Cudne stvari,...secam se tog dana.... otisla sam do babe i kako sam usla u kucu da zatvorim vrata,vrata zatvorim do pola i ona mi se vrate,ucinilo mi se da sam videla nesto crno da je izletelo,mislila sam da su babine macke,posle toga vidim da su joj obe macke tu i da to nije bila macka,posle toga sam otisla kuci,pakovala stvari i vrata mi se sama otvore i zatvore i tako se zalupe......proslo je dosta od toga a onda mi se desavalo da mi se samo svetlo u sobi upali,da cujem kucanje na balkonskim vratima u toku noci,dve tri noci za redom....da vidim pored kreveta senku neku........i cak me je jednom "davila" vestica,tj sela je na mene,a ja sam to sve gledala.............. posle par veceri nisam smela da spavam u sobi jer kada udjem u sobu imam tako jak osecaj da je tu i znam tacno na kom mestu...... aaa imam i raznih prica koje sam cula,istinitih :)
2014 02 06
Moja sestra od strica kada je bila beba,njeni roditelji su primetii daa im nesto uvece udje u sobu i raslace dete,jedno vece je otac strazario i kad je dete pocelo da place on je skoci i upali svetlo i cuje kako je nesto udarilo u vrata a ne vidi nista,i tako isto par veceri im se desavalo i onda je moj stric se izgalamio i to vise nije dolazilo......
2014 02 06
Tasa kad hoces...i ja pijem gorku bez secera,al zvrcni prvo telefonom,da me ne prestravis. hahah...
2014 02 06
jeee Jelena :/ imas jos nekih prica? :D
2014 02 06
Imam,al to kuckam sutra ujutru,veceras bih mirno da spavam bez razmisljanja o takvim stvarima.... :D Sto se tice tako magije i tako toga,ja sam skoro otkrila da znam da gledam u solju i dosta ljudi me zove da im gledam........ :D
2014 02 06
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 29