Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

LaHabanaCubana katastrofa :D lovesilver nesto kod osiguraca gore ima i kad dodje navece jeftina nesto sljkocne ali jako se cuje pa me uplasi svaki put :(
2014 01 03
Meni su se desavale razne stvari ali nekakove smesno xD niti se iko uplasio od toga u stanu... Npr svuda sam nalazila one kao okrugle kutijice sa igrackama iz kinder jajeta jedno vreme. Prvo na nekim mestima u dvoristu zgrade i tako oko stana a onda se pojavilo i u stanu a niko ne kupuje kinder jaja,samo se stvorilo xD ili je sam od sebe poceo da se pomera poklopac od kecapa po stoli. Mama ga uzme i vrati na prvobitno mesto i on opet dodje do svog 'odredista' xD
2014 01 03
Vreme je da se i ja prikljucim ovoj temi ! [:sokiran] Nikada nisam zelela da verujem u te vracke i mislila da iste stizu samo one koji u njih veruju, ali je cinjenica da to zlo postoji i citajuci ovde raznorazna vasa iskustva stvarno sam ostala sablaznuta . Evo sta se meni desilo pre neki dan , a da ovu temu nisam procitala ni na trenutak ne bih pomislila da je mozda neka vracka. Pre par dana suprug polazi na posao i ispred nasih ulaznih vrata nalazi glavu od goluba. Nema nigde okolo tela, samo glava goluba u krvi . Da je neka macka skomatala, bilo bi bar perja ili krvi jos negde u dvoristu, ali od svega toga ni traga. Da li imam razloga da sumnjam da je to nesto lose ili i dalje da sebe ubedjujem da je neka macka dovukla slucajno ??? [:uplasen]
2014 01 05
Jedino ako ti imas macku...mozda je nasla goluba ko zna gde....macke hoce to da rade,ostavljaju plen ispred vrata da se pohvale gazdi. A i lutaju...mogla je doneti npr iz druge ulice...ako nemas macku..onda stvarno ne znam...
2014 01 05
Dunjicka ocu i ja taj prekidac! Pa nek se i uplasim! Samo da znam kad krece jeftina struja. Ovako navijam sat kad da peglam, palim masinu,perem kosu (zbog feniranja). Cuvam te velike potrosace za noc da bi mogla da se 'falim kako malo placam struju. [:jezik] Ovako nikad ne znam dal stvarno prebaci u 23h ?
2014 01 06
Baj d vej,u slucaju te glave goluba ne bi pravila neku paniku. Gotovo sam ubedjena da je macka i slicno... Kinder jaja manje vise,mada taj poklopac od kecapa...... tu bi se vec zapitala.....
2014 01 06
Ja sam pronasla u kuci svog decka neki papiric umotan u obliku kockice, a oko te kockice bio je crven konac, onako u krst namotan, kao paketic...Prala sam neke jastucice i ispao je iz ves masine. On je izneo to napolje i makazama nedirajuci prstima, otvorio taj paketic, unutra je bilo nesto nazvrljano, nismo mogli da razaznamo zbog pranja u ves masini, i neki vosak, sve je to zapravo bilo zalepljeno nekom masom koja lici na vosak, kada smo to zapalili smrdelo je pola ulice! Iako je kockica bila velicine 2x2 cm! Odmah sam pomislila da je u pitanju vradzbina! Malo su cudni, nisam smela nikog da pitam nista u strahu da se ne okome na mene! Mama mi je vezala crveni konac oko ruke, tek da vide da mi nista ne mogu! Moj decko tome nije pridavao znacaja, on je hteo da ih pita sta je to, jer u toj kuci od zena zive majka i jos jedna snaja... A za muskarce mi je nekako nepomjmljivo da se bave tim stvarima. U svakom slucaju, decko mi se smejao, ali nije spavao tri naredne noci...Mozda to nema veze jedno s drugim, ali ja volim tako malo da povezujem stvari.
2014 01 06
Sto je najgore, meni mama rece kako ja imam jake andjele i da sve sto je meni upuceno vratice se detetu tog ko je to napravio, i moj decko padne na utakmici i polomi nosac prsljena na kicmi, lezao je tri meseca, toliko mi je bilo zao... No ocito da necega ima.
2014 01 06
Sta god da nadjete samo bacite na zivu vodu,mislim na reku bitno je da woda tece..tako su meni stariji pricali,ali nikako rukama da se dira..
2014 01 06
@lovesilver jao srce ne zelis ovo da imas veruj mi,pa znas kako ako si u zgradi raspitaj se kad vam krece i sve zavisi od regiona u kojem zivis, meni sad svaki dan pocinje u 23:08 :D Tacno u minut!
2014 01 06
Pitala ja elektro distribuciji ni oni nisu znali da mi kazu... Ionako se dugo nisam svadjala sa njima,ovih dana cu opet da svratim,eto prilike.... Kad povilenim ima svako vece porukom da me obavestavaju kad se menja tarifa!
2014 01 07
Ahahhha samo ostro i ja sam ih sto puta vec zivkala i+jbt u stanu od 45 kvadrata imamo 8 hiljada struje :@
2014 01 09
Bila juce duso. Jesam ja ostra,al naleteh na ostriju od mene! Ocima me oterala 20 puta u majcino medjunozje. 8000???? na sta??? za sta??? Ovako.. ja se grejem na gas,topla voda takodje. Ali Imam profesionalni fen od nekoliko miliona vati i osim sebe feniram komsinicu i ko god naleti. Peglam satima,ves masina samo bije,rerna,ringle,imam jao puno rasvete,televizor ne gasim,lap top stalno na punjacu,frizeder i zamrzivac non stop..... itd....itd... Doduse uglavnom peglam nocu i ves masinu takodje palim nocu,ali ne bas uvek. Duso,meni racun za struju 5 godina nije presao 1000 din!!! Lazem,za novembar je bio 1060. Inace,50 kvadrata. ??? Reci bar da se grejes na struju? Ali opet,,,, ja se grejem na gas,tu je ukljucena i topla voda za kupatilo i kuhinju,a toplu vodu ne stedim,kao i grejanje,jer kad zapurnjam otvorim prozore pa grejem i ulicu a za novembar mi je racun za gas bio 1700. Dakle struja,gas i voda su meni u stanu od 50 kvadrata 3000 din ukupno u novembru!
2014 01 10
jedino sto ti sigurno koristis a ja ne je usisivac.
2014 01 10
Duso ja sam bez termo peci dobijala 5 hiljada sa klimom ali nije se stalno palila jer sam se letos porodila i sad sa termikom 8 hiljada imamo, ne peglam jer mi je u podrumu masina za susenje vesa i sve bude opeglano od toplote,tako da ne znam za sta dobijam toliki racun,a masinu palim na jeftinoj i ja imam prof.fen,peglu i figaro a isto pravim frizure na jeftinoj..... [:vrtoglav] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2014 01 10
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 29