Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Iiiii kako ja sad da spavam [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2013 11 28
Dado,ne brini...samo razmenjujemo iskustva....LHC slazem se sa tobom,samo toliko brzo zivimo,svako juri i zuri...ne stizemo da razmisljamo o takvim stvarima...pa msm univerzum je toliko ogroman,Bog samo zna sta svega ima,naravno da nismo svesni..a i covek koristi vrlo mali procenat mozga...kad bi koristili samo malo veci deo,bili bi telepate,imali bi sposobnost telekineze i ko zna cega sve jos....
2013 11 28
e ova tema je vrhunska [:keziti] sad cu vam isricati sta se meni desavalo dok sam bila devojka tj.dok sam isla u srednju skolu a to nije tako davno bilo [:smejuljiti] Skoro svako vece pred spavanje tj.ono kad krene da te hvata san cujem da me neko zove i uvek se probudim,pogledam sobu vidim nema nikog i nastavim da spavam,to se desavalo nekoliko noci za redom da me je prosto nerviralo i jedne noci me ponovo to probudilo i onda sam ovim recima ljuta rekla: "Ma prestani vise ko god da si da me smaras i budis iz sna,hocu da spavam!" prekrstila se i nastavila da spavam,od tad vise se nije desilo hvala Bogu. Prvi put kada sam krenula u crkvu,posto je moj suprug pobozan,i ja sam,mada u crkvu nisam isla,taj dan smo otisli posto je bio Vaskrs i bila sam trudna u 5. mesecu sa prvim detetom,u crkvi mi se odjednom slosilo,vrtelo mi se u glavi i samo sto se nisam onesvestila,kazem muzu da izadjem napolje na vazduh,kaze on meni: "Ni slucajno napolje,on to i hoce,idi sedi na klupu" Uvek je u crkvi bila klupica gde su sedeli oni sto nisu mogli da stoje,tako da sam celu liturgiju presedela i od tad mogu da izdrzim celu liturgiju na nogama. [:osmeh] Evo sada sam odlucila da se u nedelju prvi put pricestim i juce sam pocela da postim,od juce glava ne prestaje da me boli i uzasno mi je muka,naravno da sam pomisljala da prekinem post i da to nije za mene,ali sam rekla da cu po svaku cenu isterati do kraja i da me nista i nikakvo zlo nece spreciti da se pricestim u nedelju [:keziti] ali glava mi stvarno puca,nikada me nije ovoliko bolela [:plakati] I nikako ne idite kod vracara,kakvom god se magijom bavile jer sama rec vracara(djavoljev sluga) potice od reci vrag(djavo). Moja baba baje(sto mu dodje isto) ono sto ona izgovara je uzasno,jer ona navodno vase lose stvari prenosi na nekog drugog,i tako u krug dok se ponovo,ne daj Boze,vrati vama.
2013 11 28
Art hvala ti,drago mi je da se vecini svidja tema...drzim ti fige da izdrzis post,ne daj se... [:lepota]
2013 11 29
Super tema,nisam nazalost procitala sve komentare,kasno sam se ukljucila ali ono sto sa citala me i rastuzilo i nasmejalo.Imam jedno iskustvo koje nije crna magija,ali jeste nesto cudno i magicno..ni danas ne znam kako to da nazovem.Bila je zima,a ja sam imala 12 godina i jako tesku upalu pluca.Mesec dana sam lezala,od toga 15 dana u bolnici.Doktor je rekao majci secam se da je upala pluca teska bolest i z a mlade i za stare i da su ucinili sve sto su mogli,primala sam silne injekcije infuzije itd.Nije mi bilo bolje.Tu noc sam osetila da cu umreti,lezala sam i osecala kako tonem u krevet ,kako nestajem,kako kad zaspim necu se probuditi i nije me bilo strah.Odjednom vidim sebe i celu moju porodicu kako sedimo za velikim stolom .Ja sam sedela na cosku,izmedju bake i strica.Svi smo imali ispred sebe upaljenu svecu.Niko nije nista progovarao.Moja sveca se ugasila.Stric je zamenio svece,uzeo moju ugasenu a meni dao njegovu.Tu noc je on umro u snu,kazu od srca.Imao je probleme sa srcem ali ipak je smrt bila iznenadna.Ja sam se probudila ujutro,mokra od znoja kao i svaku noc jer kad imas upalu pluca tako to ide,ali prvi put nakon mesec dana osetila sam se bolje,da sam gladna i da mogu da ustanem.Majka je dosla u posetu kasnije i ja sam joj rekla sve sto sam sanjala,tad mi je rekla da je stric umro.Iako sam emotivna jako i vezana za sve clanove moje porodice nisam plakala,jednostavno i dan danas kad odem na grob ili se setim strica ne placem,uvek se setim sa osmehom,samo lepe stvari iz detinjstva i drage uspomene i uvek mu kazem hvala.
2013 11 29
milena,najezila sam se od glave do pete....verovatno te je stric mnogo voleo....mozda je i on nesto sanjao i pristao da umre umesto tebe....
2013 11 29
Meni su suze krenule...tuzna i divna prica [:tuzan] [:plakati]
2013 11 29
Da,tuzno,cudno.Moja majka mi uvek kad se setimo toga kaze da mi ne bi verovala da sam joj kojim slucajem za san ispricala tek posto sam saznala da je stric umro,ali posto sam joj to rekla pre nego ona meni,i ona je bila u cudu.Ne znam ni sama,u sta verujem,priznajem da nisam veliki vernik,postujem veru,ali retko odlazim u crkvu,ne postim osim za Badnji dan i Veliki petak.Ne verujem u vradzbine,mada postoje slucajevi gde se dokazuje da postoje.
2013 11 29
I ja sam dosta imala problem sa tim [:lepota] [:tuzan]
2013 11 29
Koja je tvoja prica Nikoleta? [:lepota]
2013 11 29
Pa ja sam se od skoro vratila iz Italije, a dok sam bila tamo neka zena bacala mom caletu, pa se sve promenilo, on se vratio u srbiju, uzimao stvari i preselio se kod nje, moja majka odmah razumela da nije nesto u redu i otisla kod neke zene i sklonila od mog caleta sve to, i ona joj rekla tacan datum kad ce se vrati, i da ga prihvati ako ga ne prihvati desice mu se nesto lose a ako ga prihvati te noci ce da sanja sta ce da mu se desii i on se pojavio taj datum i moja majka ga prihvatila i on te noci sanja kako je imao udes i poginuo ... strasnooo [:tuzan] necu sve ljubomora vodi,
2013 11 29
Ju ju...eto ti sta zene sve rade...pa ne bi uvracala nekog da bude samnom,ne znam sta i ko da je...dobro je da se sve dobro zavrsilo...
2013 11 29
pa to ... da nismo na vreme reagovali ko zna sta bih biloo ,,, ali sve do dobro proslo hvala bogu :)
2013 11 29
Zene su najvece zlo,ne kazu dzabe [:sokiran]
2013 11 29
Da, ali ja to nikada nebih uradila [:osmeh] ako me decko nece, ok, nije jediniii a necu sad da ga sa tim privlacim, jer kako kazu, sve se sazna kasnije ili pre :)
2013 11 29
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 29