Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li verujete u crnu magiju?

Zato se ne oglasavas? Bogme,strasno je to...ne daj Boze nikom...kako si spavala?
2013 11 26
Hahaha pa nije zato bas, u sustini sam cekala da opet malo okrenete na salu, pa da uskocim [:smejati] Lose sam spavala, vrlo lose, ali nije zbog ovih prica,ja uvek lose spavam, postavljala sam i temu o tome sta da radim.. Ja vise nemam strasnih prica, ali neko je jednom pomenuo da je jednom video crnu siluetu kako mu prolazi kroz kucu, ona je cutala o tome jer je mislila da joj niko nece verovati, ali posle se ispostavilo da je i njen decko isto to video..;
2013 11 26
Da,ljudi cesto to vidjaju...samo treba kulirati....sto kazu babe...ne crtaj djavola.... [:smejuljiti] nema sale,devojke su pisale toliko ozbiljne stvari,ja jos uvek ne mogu da dodjem sebi i da ne mislim o tome.... A Vojane nema,garant gleda neke horore [:smejuljiti]
2013 11 26
Blago njoj ako moze da gleda, posle silnih ovih prica [:smejati] kazu da postoji neko naucno objasnjenje za te siluete i da ima veze sa snovima, uhhh ne mogu se setim tacnog objasnjenja, znaci sad cu da kopam po netu!
2013 11 26
E bas si mi pomogla [:smejuljiti] daj sestro nesto sto je na srpskom... [:smejuljiti] ali mislim da ovo sto vidjaju,nisu senke ljudi [:uplasen]
2013 11 26
hahaha ako nadjem na srpskom ubacicu link, ne znam kako stojis sa engleskim :) Pa ovo sto je pricala KittyKat sigurno nije senka covek, za to nemam objasnjenje zaista [:sokiran]
2013 11 26
Ma razumem ja dosta,nego me mrzi da citam,..dok iscitam do kraja zaboravim sta je pisalo ne pocetku [:smejuljiti]
2013 11 26
[:smejati] stala sam i ja posle treceg pasusa i nekih nauznih izraza [:smejati] a bree de su svi, ima li jos neko da se ukljuci sa pricom??
2013 11 26
KK,imas pravo. Doduse to u ostogu nije bio epi napad,samo nije mogla da bude prisutna dok se cita molitva. U manastirku je bio prvi napad. Ne samo da sam se pitala zasto se bas u jednoj crkvi i jednom manastiru desilo bas tako nesto,a inace sa Bojkom smo posetili bas puno manastira jer je to nesto najlepse smo mozemo da joj priustimo,vise sam se pitala zasto je bas u toj crkvi zvanoj manastirak,zasto je bas tu,ispred same crkve imala prvi epi napad??? Inace zaboravila sam deo price.... Tog dana,kad smo se svi malo primirili,ja se setih,a bila sam zaboravila a krenuli smo,pa reko- kad smo vec dosli tu da udjemo i u crkvu..... Dok smo svi zajedno isli prema crkvi,kaludjer poce da prica da pazimo kad ulazimo jer se crkva renovira,Jagodina dala donaciju,i da su iskopali duboko u dubinu jer ce raditi podno grejanje,da pazimo da ne padnemo jer je bukvalno rupa kao bazen u crkvi a preko ima daska da moze da se udje.....
2013 11 26
A joj majko!!! Ja inace nisam plasljiva,mogu nocu na groblje da idem,nema horora koji me uplasio... Dobro...plasim se zmija i pomalo struje. Ali ono kad ne ocekujete nesto!!! Pruzam korak da zakoracim u crkvu.... jedna daska po sredini crkve,kolko da se dodje do oltara,ispod daske prokopano metar i jace a jedino sto se vidi dole je gomila skeleta,tacnije mostiju !!! Kao masovna grobnica !!! Zeludac mi se okrenuo jer nisam ocekivala to da vidim!!! Dok je moja Bojka,sva srecna sto je u crkvi u kojoj nikad nije bila,odskakutala sva srecna preko one uzane dascice,sve preko onih silnih mostiju do oltara da celiva ikonu! Tu njenu reakciju nikad necu zaboraviti !!! Posle nam je kaludjer ispricao da niko nije znao za te mosti,i verovatno nikad ne bi saznali da nisu krenuli da renoviraju. Mosti su verovatno pripadale svestenim licima,mada ima i zenskih,a taj zenski izmedju ostalog je najkrupniji od svih. Ili su od ktitora crkve. Tada nisu znali tacno. Polozeni su jedni preko drugog. Pored kostura,nasli su i dosta kovanica,nakita i posudja. Tada je to bilo u procesu utvrdjivanja perioda. I novine su pisale o tome.
2013 11 26
evoooo meeee [:keziti] bila sma kod decka, tamo spavala i evo sad dosla kuci, mogla bi sad da skunem neki filmic [:keziti] jao pa puno novosti od kad sam zadnji put citala [:sokiran]
2013 11 26
Mileva, vidjala sam to, mogu da ih prizovem, to su duse ljudi ili neka druga bica, uglavnom znam da su inteligentna.
2013 11 26
kako mozes da ih prizoves? [:sokiran]
2013 11 26
LHC ne igraj se sa tim,ONI sta god da su,ne prizivaju se nikad....
2013 11 26
LaHabana kako ih prizivas? [:uplasen]
2013 11 26
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 29