Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

molim vas za misljenje

pocetkom nedelje otisla sam da se osisam,ali kod mog frizera guzva mrzelo me da cekam,udjem u salon neki drugi..super sve osisala me..ali kad mi rece cenu nije mi bilo bas pravo mislim da je to mnogo,ja platim i odem kuci.cenovnik nigde nisam videla.neki crv u meni da mi je naplatila vise nego sto treba.a gledala me je u cizme,tasnu..sve na meni i ispitivala stalno cime se bavim. ja posaljem drugaricu u isti salon i njoj naplati 35% do 40 % manje za istu uslugu [:sokiran] [:sokiran] [:besan] poludela sam nije zbog para mi koliko me nervira sta sam ja budala. [:besan] i kako da reagujem u ovakvoj situaciji?a da bude na mestu jer mi svasta dolazi u glavu
2013 12 28
U kom salonu Pcelice?
2013 12 28
Sad ti je kasno. ne mozes nista, nemas racun , nemas nista. sledeci put razmisli bolje, iako je guzva, ja cekam svog frizera.
2013 12 28
ja sam Kraljevcanka zato te i pitam, otisla bih i pitala za objasnjenje a ako bude drska i ne da ti objasnjenje tu je uvek inspekcija
2013 12 28
Trebalo je da trazis fiskalni racun. Prema zakonu onaj ko ti ne izda fiskalni ti njemu nisi ni duzna da platis. Jel ti i drugarica imate istu duzinu kose? posto se i to naravno gleda..
2013 12 28
Trebala si da trazis fiskalni racun [:lepota]
2013 12 28
Ja se sama sisam,farbam...jos od kako sam bila devojke...frizer..bacati nonac za to.. [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 12 28
drugarica ide u taj salon i kad je moj frizer bio u guzvi setila sam se da odem u taj salon. hana znam uvek idem kod istog ali samo malo krajeve sam sisala jer ima dugu kosu
2013 12 28
druarica ima mozda 8 cm kracu kosu ali mislim sisanje je ista cena.. kristi salon se nalazi kod tenka.ne znam ime radnje
2013 12 28
Ja bih otisla i pitala je koliko kosta sisanje, a onda bih je pitala da mi objasni razliku u ceni kad si se sisala ti i tvoja drugarica. Ako si u pravu ne bi trebala da precutis. Nije stvar u novcu, vec u principu. A ako pocne da se buni, trazi sefa. Takvim osobama treba stati na put, bezobrazluku ipak ima leka!
2013 12 28
ja sam razmisljam da odem i da trazim objasnjenje.zasto gube musterije tako nije mi jasno??
2013 12 28
Da cure, ali nema dokaz. Bila bi njena rijec protiv frizerke, to je problem. Tako da bolje da se ne "blamiras "... moj ti savjet. zaboravi sad, ali zaobilazi to...
2013 12 28
U mnogim salonima u Beogradu cena sisanja nije ista za sve duzine kose, sto je po mom misljenju potpuna glupost. Mozda je takav slucaj i sa pomenutim salonom.
2013 12 28
ja bih otisla i trazila objasnjenje sigurno...
2013 12 28
To sto ti nije dala fiskalni je jos jedan razlog da odes. Kad si u pravu ne daj na sebe. Sigurno ce ti biti lakse, kakav god ishod bio. Sigurno ne ocekujes da ce ti vratiti novac, ovako bar ces joj staviti do znanja. I ne nerviraj se, kako god da bude.
2013 12 28
1 2