Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

"Dobila sam je na poklon ali mi je nazalost mala:( " = "Ispala sam ćurka,i po ko zna koji put kupila broj manju haljinu, jer ne umem da procenim veličinu"
2014 09 17
Opis olovke za obrve, usne ili oci, ne secam se: "Uzet u londonu", a na njemu velikim slovima pise TESTER [:smejuljitise]
2014 09 17
Jednom prilikom me kontaktirala jedna devojka, i izmedju ostalog kaze.. "ako mi se nesto zasvidja".. i posle isto je koristila i izraz "posvidja".. mozda sam neobavestena, ali zaista te izraze nikad nisam cula [:smejuljitise] [:kezitise] [:kezitise]
2014 09 18
sad se setih opisa nekog dzempera,simpaticno skroz. naslov :pink dzumperica, boja:hladno pinkicasta...pa opisuje opet sve u deminutivu i na kraju `ma totalno useceren` [:smejuljitise]
2014 09 18
[:smejatise] [:smejatise]
2014 09 18
hehehe [:smejatise] [:smejatise] jednom sam i ja na KP stavila umesto Zara ZASRA...sta cu kad su blizu slova i kontaktira me lik ,kaze jel to zadnja cena za Zasru? [:smejuljitise]
2014 09 18
Guzzi trenerka umesto gucci [:osmeh]
2014 09 18
pičkasta haljina umesto čipkasta [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2014 09 19
Haljina za granje [:kezitise]
2014 09 20
Velicina je L mada potpuno odgovara i osobama koje nose L (Americki krojevi se malo razlikuju od nasih) s'toga moze M
2014 09 24
Dobro to za brojeve je stvarno katastrofa. Evo meni na zarinoj kosulji pise M. A ono je bukvalno za xs :D Biser od pre dva sana ili bezobrazluk: Pitam devojku za razmenu za njen predmet od 500 dinara. Kaze ona: Moze! Ja cu od tebe ove patike. A patike koje prodajem kostaju 4000 xD
2014 09 25
I mene jedna devojka pitala za razmenu za novi Guess-ov novcanik, koji cenim 65e, a kod nje nista skuplje od 500 dinara (izgled i kvalitet krpica u skladu sa cenama), i sta reci..?!
2014 09 25
Baletanke - jedna 39 druga 40, nisu nošene [:osmeh] [:smejatise]
2014 09 25
Mama moje drugarice ima problem sa obucom jer joj je jedna noga broj 37, a druga 37,5. Tako da razumem tu devojku koja ima razlicit broj baletanki [:smejuljitise] Ali ovog sa limunda ne mogu da razumem [:smejatise]
2014 09 26
Ih kakva ja iskustva imam sa Limunda.. [:kezitise] Pre nekoliko dana javlja mi se dečko sa kupujem prodajem, hoće da kupi duks... Pita me gde živim, kažem ja, dođe on ispred kuće, proba duks, ja mu lepo kažem: nemoj, mali je za tebe, moj dečko se zaglavio u njemu [:smejatise] ne vredi... Dečko je počeo da se davi ispred kapije sav se zacrveneo dok je skinuo duks.. [:smejatise] Kaže: ne mogu ja ovo, sede na bajs i ode [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:plakati] [:smejatise]
2014 09 26
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 84