Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

no nova nezno siva skupe xxxl radom sjajni sarom neznu paperjasta dobra zute narandzasto neostecena jeftino jeftina jeftine moderno sjajnu proleće bogato bujna nekoriscene ukras uvoz zimu velicine sjajno real povoljno luxuzne koznu novu dodatak elegantnu boja krzno sve duge ostecenja sjajne nije sareni dugo sal sneg uvozna priliku belim moderni rakuni sarene hladnu jeste koriscenje sarenu bezkasto brojem dobu skupu ostecenjima ostecenjem hladnim jesen pravi andjela dane meku paperjastu krzne pravu belu nekoriscenu kozna andjela1994 in andjela94 andjelak smedereva sivu salce otmeni otmenu grada narandzasu nekorišćeno toplu toplim vremena prilikom dodato rubu dadati xxl dodatni neostecenim nove neostecenu dadatne dadatnu dadatna dadatno skupi askcesoar otmena prirodni moski krem boji uvoznu moskve racco svetlom tamnu zutu iz dobre krzno za rukavice krzno za teksas jaknu krznu nezna uvezene uvezeno uvezenom uvozni uvezenu moderne puderasto krzno za obucu sa stiklom krzno za parka krzno za kapuljacu krzno za obucu na stiklu krzno za cizma krzno za cizmice krzno za parku krzno za bebu broj krzno za devojcica krzno za devojcice krzno za decu krzno za dete krzno za kapicu krzno za kapuljaci krzno za devojcicu krzno za jaknu krzno za kapute krzno za kaput krzno za kapuljacom kremkasto krzno za kapuljace krzno za ravu obucu krzno za monton krzno za mont krzno za koznu jaknu povoljna krzno za jakne krzno za jakna krzno za devojcicama krzno za cizmicu prirodne krzno za kapuljaca krzno za kapica krzno za kape krzno za kapa xxs luksuzno grad dobro salovi moderna rakun narandzasti prava sive prilike moskva beograd
2014 10 20
nezne povoljne otmeno xs satenom topli boje topla sa crnu dugu luxuzni luxuzno luxuzna elegante prirodnu broja raccoon bagati meka bujnu krzno na rukavica krzno stikle elegantni krzno za cizme bogatu bujne bujni bujno br fur prave uvozno l glatko pravo tamni beograda ogrtac uz boju m uvozne sateni dodaci velicina vel duga period skupo kisno svetla ekstra vreme za znakova tamna znaka broju oko kvalitetno meko ukrasi svetli prirodna hladni do s winter u xl korisceno povoljnu bogate dole tamno tople aksesoar vrata novi kozni Dodato pre 5 dana, 16:40 . Način prikaza: 533
2014 10 20
dobro ti je ovo :Nisam poludel.a. Bas mi je bilo zao ,mislila sam da ti nije dobro [:smejuljitise]
2014 10 20
sad ce imati jos vecu gledanost,ali da se potrudila,ruku na srce,potrudila se ...o ,covece,za ne verovati.... [:sokiran] [:plakati]
2014 10 20
Hahhah, svaka joj cast za ovoliko kuckanje, mene mrzi tri reci da napisem za tag.... [:smejatise]
2014 10 20
ne znam samo sta ce SALCE u tagovima za krzno :D dal je šalče ili salce :D
2014 10 20
[:smejuljitise] zebra :)
2014 10 22
Jedna članica je napisala na svom profilu: "Ako trazite dimenzije i mere bar se zahvalite i recite da vam ne odgovara. Ovde je mnogo devojaka bez osnovne kulture." A onda nekoliko redova ispod: "Ako ne odgovaram na pitanje o razmeni nista nisam nasla kod vas :)" Bez uvrede [:smejatise]
2014 10 22
Ta je dobra,kultura,kultura,al' na sebe ne primenjivati [:kezitise]
2014 10 22
ona se malo k'o osula po preponama ... [:kezitise]
2014 10 22
Mene je pre neki dan nasmejao opis za jednu bundu : "prijatna za kozu".... pa ne znam je l' za neku kozu ili kožu.... a ako je ovo drugo .... šta to znači... mislim nije veš pa da ide do kože [:smejatise] .
2014 10 23
JOooooooooooooooooooooooJ, devojkeee... [:kezitise] Posteno ste me nasmejale. [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2014 10 24
u 4 boje, siva crna krem i sucmurasta
2014 10 24
I tagove ispod:)
2014 10 24
A gospodin koji damama nudi isporuku vesa na kucnu adresu? :))) Sa ogromnim popustom. Meni je nudio za dzabe. Kakav lik!
2014 10 29
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 84