Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jedan prevarant manje!

Ne pratim, niti me interesuje...povraća mi se od toga, ali to je posebna tema. Uglavnom listajući vesti iskoči mi lista učesnika Imaginarijuma....kad tamo čuvena Darija Stević. Eto drage moje mirni smo neko vreme, a i sad vidite koje su neophodne kvalifikacije da bi ušli u rijaliti.
2018 09 07
Htela sam da napisem bas danas nesto na ovu temu,SRAMOTA!!! Toliko prevarenih devojaka i krivicnih prijava protiv te lopuze i ona umesto u pritvoru zavrsi u reality emisiji.SRAMOTA!!!
2018 09 07
Nisam upućena u ovu priču ali me bas zanima ko je ta zena i o kom se rijalitiju radi, ništa to ne pratim?
2018 09 07
Zadruga 2 u koju je ulozeno 18 miliona evra, a da ne komentarisem kako bi sin tog Zeljka Mitrovica trebalo da je u zatvoru zbog devojcice koju je pogazio i oduzeo joj zivot. Za to vreme njegov tata nastavlja da zatupljuje Srbiju.. otvorila sam listu učesnika jer se povlacilo u medijima kako ce uci zena sudija u penziji. I rekoh da vidim da li je moguce, kad ono tamo gospođica čuveni prevarant ovog sajta.
2018 09 07
> Djulimun: Sada sam bas listala po internetu i nadjoh tu devojku, nisam ni znala da je "senzacija" na ovom sajtu ali eto, prevari ko zna koliko ljudi pa udje u rijaliti, sramno.
2018 09 07
Zaboravila sam i ja da dodam komentar na dotičnu. Sada kada je već tamo, nadam se da će se na neki način saznati šta je ovde radila. Čisto da je bude sramota cele Srbije ili bar onog većeg dela sto prati.
2018 09 07
Kako se ta zove?
2018 09 07
Da biste usli u rijaliti, ne trebaju Vam nikakve *kvalitetne* specifikacije, samo da znate da drzite paznju zatupelom narodu. Skoro slusam u parku tri babe kako najozbiljnije razgovaraju o tri ucesnika zavrsenog rijalitija, kao da su im familija 😅
2018 09 07
Zavisi koji rijaliti. Za Tattoo master ili Runway project itekako je potrebno imati talenat i znanje. Nije svaki rijaliti koncipiran kao Zadruga da se bleji, loče i prcka, d' izvinete.
2018 09 07
Da, već sam pisala negde, aamo da dodam, moja sestra je letos radila na jahti, čiji vlasnici prave rijaliti prograne, između ostalog imaju i brod na kom se odigrava rrijaliti, ali i snimaju povremeno osoblje na svojoj ličnoj jahti, kamere su postavljene u zajedničkim prostorijama. Život na brodu je užasno čudan i težak i poenta je prikazati kako se na istom radi i opstaje, jer retko ko dugo izdrži. I posle nekog vremena, svi počnu da se ponašaju pomalo čudno, jer u kabinama privatnosti nema, stalno gledaš iste ljude još ako si na sidru na otvorenom moru, eto ti rijalitija. Kuvar, kapetan, mornari i par stjuardesa po 10—20 dana sami sa sobom.. postanu rijaliti igrači htei ne hteli :D takav je svaki sezonski posao kad vas je puno u kuci ili stanu, samo fale kamere :D
2018 09 07
Za tu Dariju sam cula ovde na sajtu..A sta je Imaginarijum?
2018 09 07
Da li je moguce pitam se ... kuda ovaj svet ide.. kao da vlada kolektivna nesvest, a ne svest :,'(
2018 09 07
Sada sam shvatila,o cemu se govori..ja se licno osecam kao pod okupacijom od strane polusveta,sljama itd....Za pocetak bih volela Beograd u kome je rodjeno 5 generacija moje familije ,nazad.
2018 09 07
> jelena2606: > Sada sam shvatila,o cemu se govori..ja se licno osecam kao pod okupacijom od strane polusveta,sljama itd....Za pocetak bih volela Beograd u kome je rodjeno 5 generacija moje familije ,nazad. Takođe! ,:(
2018 09 07
@Lokibg...Znala sam da ces me razumeti
2018 09 07
1 2 3 4 5 ... 7