Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MILJANA NIKOLIC

E bas sam to i htela jer znam da postoji ta opcija . Samo treba lepo da napisemo taj clanak i posaljemo . Jedan korak do pravde :)
2014 11 05
@ Fantasy, samo cekam da se sve prevarene clanice jave... Onda skupljamo dokaze- uplatnice, kopirane poruke, teme- ma sve i idemo dalje...
2014 11 05
Moram da se ukljucim ovde u raspravu jer su druge teme o njoj zakljucane. Ja ovu devojku znam iz vidjenja jer sam i ja iz Krusevca. Sa mojom drugaricom je isla na neku dramsku sekciju i po drugaricinoj prici znam da je mnogo tiha, cudna, povucena, ni sa kim se ne druzi, govori samo kad izgovara svoj tekst i to je to. Stalno je vidjam po KSu, uvek je sama, sa telefonom u ruci, vecito sredjena kao za nocni izlazak, stikle, svecane haljine iako seta u 3 h popodne. Ima neki izbezumljeni pogled i salje neku cudnu energiju, jednostavno se provali po njoj da nesto nije u redu. Naidjoh na forumu na njenu sliku od pre 2 godine gde je bila bas debela, a sada je kao cackalica. Sedne tako sama na klupicu, u kafic, seta se sama i tako vec 2 godine, bas nikada je nisam videla u drustvu.. A cinila mi se kao dobra devojka, koja samo ne moze da se prilagodi.. Ko bi rekao:)
2014 11 05
Meni je uzela 1800 din... [:stidljiv]
2014 11 05
Da kacaaaa5 draga, to je ona! Upravo kao sto si je opisala. Tezak prevarant sa sociopatskim poremecajem.. Ovo je njena novija fotografija [slika:6fa3cb11-05af-4bf5-99fd-34ed26949cf3]
2014 11 05
Theduchess@ gde iskopa ovo ? :)
2014 11 05
Imam sve podatke o njoj, najintimnije. Znam sta radi ovog trenutka. Mnogo mi je stala na zulj... Ovu fotografiju je guska stavila na sajt ask.fm Zato vas sve molim da sakupljate uputnice i posiljke koje imaju veze sa njom jer da bi odgovarala na duze, a da bi proces bio brzi i efikasniji, nije dovoljno da prilozim samo moje dokaze.
2014 11 05
Imam sve podatke o njoj, najintimnije. Znam sta radi ovog trenutka. Mnogo mi je stala na zulj... Ovu fotografiju je guska stavila na sajt ask.fm Zato vas sve molim da sakupljate uputnice i posiljke koje imaju veze sa njom jer da bi odgovarala na duze, a da bi proces bio brzi i efikasniji, nije dovoljno da prilozim samo moje dokaze.
2014 11 05
zao mi je sto nas toliko ima i stvarno joj treba stati na put!!!! mene je prevarila za 1 500 din. cuvam sve poruke, al papri iz poste sam bacila ( besna, besna, besna - nisam mogla da gledam u to ), nazalost, tako da mozda nisam od velike pomoci, ali sta treba - tu sam.
2014 11 05
Pozdrav Ivana mene je prevarila za 900 din. Steta sto sam bacila uplatnicu.
2014 11 05
Mene je prevarila za 2900 dinara, sa postarinom 3300 dinara, danas mi je novac vracen, potrebno je da sacuvate sve poruke, uputnice, adresnice i sl kao dokaz ukoliko zelite da se upustite u sudski postupak.. Zao mi je ako ima porodicnih, psihickih ili kakvih vec problema, ali juce mi je poslala poruku ''Kako ste zadovoljni jaknom?'' Kad se setim tog cinizma, prestanem da je zalim u svakom pogledu.
2014 11 05
Kako to mislis novac je vracen ? Na koji nacin ?
2014 11 05
Sacuvala sam sve dokaze, uputnice, pakovanje postexpress sa adresnicom, i pripretila sam joj, imam sve njene licne podatke i to je to. S tim sto bi tuzba zazivela tek kada bi se skupio odredjeni broj prijava, jer to sto ja pokazem da mi nije poslala jaknu kakvu sam narucila nije nikakav dokaz, kako oni da znaju da je ona meni poslalla tu jaknu, nece mi verovati na rec naravno, ali ukoliko se vise devojaka oglasi, skupi se dovoljan broj tuzbi, mozda bi onda nesto i bilo.
2014 11 05
Nije tacno, ja sam zajedno sa kurirom odnela paket najpre u postu a zatim u SUP.Prijavila je i inspektori su sacinili zapisnik koji se moze koristiti na sudu. Pokrece se privatna tuzba za vrednost ispod 5000 dinara ali s obzirom da ce izgubiti parnicu - ona placa sve sudske troskove. Ona naravno ovo nije uradila samo jednom pa da joj se uzme kao olaksavajuca okolnost njeno mentalno stanje.To radi duzi period i to se moze videti kroz internet prepiske.
2014 11 05
Sud moze cak sta vise povratiti izbrisane informacije sa neta uz pomoc MUPa. Ako bi podnele grupnu tuzbu, nju bi istog dana privela policija u Krusevcu zbog krivicnog dela prevare. To je slucaj kada vrednost prelazi - a sigurno da prelazi - iznos veci od 5000 dinara. I ja bih rado ucestvovala u ovome. Inace u Krusevcu zive 3 Miljane Nikolic ali niti jedna od njih se ne vodi na adresi koja se spominje.Ona je prijavljena drugoj adresi, i kada iskljicis da je jedna od njih 2001 godiste ostaju jos 2, jako brzo za pronaci je.
2014 11 05
1 2 3 4 5 6 ... 12