Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MILJANA NIKOLIC

Koji triler, hickok se prevrce u grobu... [:vrtoglav] ljekic, sta kaze tata, kako je uopste dosao do tvog broja telefona? [:sokiran]
2015 06 05
Zasto bi ljekic tj Miljana, ostavila svoje podatke na NewYorker profilu i nabedila na sebe samu da je prevarant? Znaci, ljekic nije Miljana, ljekic je dzokic! Samo to ne sme niko da zna, to je tajna! [:stidljiv]
2015 06 05
e, smece jedno, za ovu insinuaciju, sad se printas i prosledjujes dalje gde treba. Drugo, to tvoje klosarsko nametanje nadimaka ce da prestane isto tako. Ja radim sa ovog naloga SVE, da nisam radila SVE, cak i prozivke po forumu, ne bih bila nikada block zbog reci. Multi naloge kao onaj tvoj parazit nemam, jer mi nisu potrebni, ne krijem se ni od koga i nemam potrebe da ikog prozivam sa multija, imam SVOJ nalog, kao vrlo transparentan. A to sto se druzis sa lopovom, i branis lopova, e to je vec diskutabilno i po njenu i po tvoju prodaju. A dokazace se o nalogu Ijekic dal' sam ja ili ne!
2015 06 05
Printam!! ...smece, klosarsko, parazit... a dok ne isprintam, citiram dindolu: " ljekic neka popije ljekic" [:lepota]
2015 06 05
prosledjena si. insinuacije i sva tvoja prethodna vredjanja, pa imas srecu sto inace u rl jos imas tu ruznu glavu na ramenima. pozdrav!
2015 06 05
Ne lupetajte....moj telefon ima sa pošljke koju je njegova ćeka poslala i koji sam joj ja dala radi kontaktiranja zbog kupovine. Može se videti da sam od skora na ovom sajtu i da nemam nekih silnih kupovina. Pretpostavljam da je dotična Miljana otvarala i zatvarala naloge često te joj se ne može ući u trag, stoga ne zameram što ste pomislil da je moj jedan od njenih. Hronologija kako je njen otac došao do mog broja: prijavila sam je mailom na sajtu zaštitnika građana Kruševca kome potpada i to njeno selo. Zatim sam na FB našla njen profil gde navodi da je član nekog studija glume u Kruševcu, pa našla njihov FB i sajt pa im mailom poslala obaveštenje kakvog prevaranta imaju za člana. U oba maila koja sam poslala sam se potpisala punim imenom i prezimenom i mob. tel. Očigledno je poruka stigla do tate je od nje dobio moj br. tel jer ga je morala imati zbog slanja pošiljke (zelenog smrdljivog od moljaca izjedenog džempere umesto peplum čipkane majice) te me je otac nazvao sa broja 037/882-xxx (neću ostavljati ceo broj) Razlog ne ostavljanja broja je taj što je on samnom razgovarao veoma korektno i što sam kao roditelj razumela problem sa kojim se on bori. Ne mešajte stvari. Miljana je Miljana i to će i ostati, otac je drugo a ja sam treće lice. Videla sam da je na ovom sajtu prevara relativno česta i iću veoma obazrivija kada je on u pitanju. Samnom se ne morate zamarati, videćete po kupovinama...ne prodajem ništa. Samo ne volim kada naletim na takve kakva je dotična Miljana. Pošto mi se ćerka rastužila jako (jer se baš radovala dotičnoj beloj čipkastoj peplum bluzici) kada je otvorila pošiljku i videla da viri nešto ofucano zeleno obećala sam joj da ću ja do dotične doći i da ću joj zagorčati makar toliko život koliko je ona mom detetu prevarom. Budite pozdravljeni i opustite se...ja sam samo dupla škorpija, korektna ali opasna. Naivna u startu ali ubitačna kada vraćam. Begam kući...dosta je posla..čekaju me deca. Ne svađajate se dalje,
2015 06 05
ahahahahahahah pa umrecu [:plakati] [:plakati] [:smejuljitise] [:smejatise] [:smejatise] [:plakati] [:plakati]
2015 06 05
[:smejatise] [:smejatise] Posten covek taj Miljanin tata, kako je samo znao ko je osteceni ljekic od silnih prevara, dobro je pozvao pravu osdzobu.. [:sokiran]
2015 06 05
[:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:plakati] [:plakati] [:smejatise] [:plakati] [:plakati] [:smejatise] [:smejatise]
2015 06 05
Dindaro i Bubo, Vi ste ili dokone, ili nesposobne da nađete onu koja vas je preveslala. Ja sam svoje završila. Nadoknadila sam štetu, svom detetu sam ispunila datu reč, prevarantkinji lako ušla u trag. A vas dve koje se smejete očevom sramu pazite da vas ne stigne ista sudbina. A Miljana ostade Miljana i dalje sve dok ne naleti na nekog ko neće imali sluha za roditeljski vapaj. Ps. Ja jesam dobila sms sa obaveštenjem o povraćaju sredstava. Sem što se cerekate Dindaro i Bubo, jeste li i vi ili Vam je žao što niste? Pa-pa [:smejatise]
2015 06 05
kakav spič, dirnuta [slika:fd5128ee-f7ef-48f3-9e9d-9d939936c9bf]
2015 06 05
Dindaro i Bubo... [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Ovim je sve receno! [:kezitise] Reci ti nama ljekic, zasto ti nisi ovde ostavila validne dokaze o tvrdnjama da te je ostetila Miljana N., samo si trebala da uslikas i razuveris sve nas, koji verujemo u teorije zavere .. [:jezik] Pa-pa [:smejatise]
2015 06 05
Da bi završile ovo, stavicu print screen večeras. Lep je dan čeka me dete. Poz.
2015 06 05
daj izmonitaj nesto dobro do veceras, keve ti [:smejuljitise] i ne forsiraj to sa detetom toliko, providno je [:smejatise]
2015 06 05
[slika:4acddf40-07d0-4b9a-8190-e55ac91f5c4d]
2015 06 05
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12