Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Razvodi, raskidi /

Uvreda i loš dan!!!!

kao sto rekoh gore... Mogu da me povrede, al' ne i da me povrede.............. Hhahahahahahhahahah [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 02 22
Znači - nije [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Hahahahahahaahaahaaa [:jezik]
2015 02 22
a bas mi se jedu kokice, i nemam vise kesica za mikric... Tj imam jednu koju sam probusila noktom, to je prakticno neupotrebljivo [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2015 02 22
emuska pa ti i svoju temu kada otvoris odes u kontra smeru ali bar je zanimljiva samo da ne citam sta je ko kome napisao i ko je koga uvredijo [:kezitise]
2015 02 22
O neeeeeeeeeeeee Lidija18 [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] Opšta tema, porodica, posao, neljubazni službenici, zla komšinica, ljubomorna koleginica ...... Dzo ZALEPI SELOTEJPOM [:smejatise]
2015 02 23
Ja sam mali čovjek koji je zaboravio da je mali. Uvrijedio sam ih što se usuđujem da mislim.... Ovo mi se dopada [:osmeh] Meša Selimović
2015 02 23
e, imala sam situaciju letos sa alu folijom u mikrotalasnoj, znaci ne piiiiiiiiiitaj, pravi macka neke libijske djavole, haooooooos, zamalo kucu da zapalim(neke bi to mnogo volele, ali cvrc hahahahahahahah) [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 02 23
Pre par godina sam ja u mikr.talasnoj (to je bila neka stara kupljena još u vreme inflacije) ne isključivši je stavila ruku (žurila sam) da izvučem činiju....Ne pitaj [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] Na ruci prstenje, bilo je samo PUUUUUUUUF....a ruka me je bolela do ramena skoro nedelju dana.... Ove nove ne mogu da se otvore dok su "u pogonu" [:jezik]
2015 02 23
Inače, ne volim kokice, i sve te "slane zanimacije".... Nikad ne jedem kiki-riki, kokice, semenke....ništa....ja se ježim tih malih grickalica, nemam ja vremena za to [:vrtoglav]
2015 02 23
emuska nasa bilja ti znas koja je pokusala da ugreje kuvana jaja sa sve ljuskom u mikrotalasnoj to je bilo kao bomba mislim samo ona genije moze to da smisli [:kezitise]
2015 02 23
Ahahahhaaahaaahaaa, pa ona je genije [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Odakle joj takva ideja [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 02 23
pa da sam uzela onaj kokiriki, sad bih imala kokice, a ne sprzen kukuruz [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] vidis, nisam znala da jaja ne smeju u mikric, dobro si rekla [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 02 23
Ma da nisi znala [:smejuljitise] Stavi neljuštene viršle [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 02 23
a citala sam skoro, valjda bi mogla viljuska u mikric, a ne i kasika, zbog oblika, nesto tako kretenski, ali ne bih ja to isprobavala. Kao, kod escajga, nije do materijala
2015 02 23
Nemoguće, prstenje na ruci je izazvalo kuršus i sakata sam bila celu nedelju [:vrtoglav]
2015 02 23