Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kako podici imunitet?

ja videla svezi djumbir u piljari pre neki dan.... cini mi se da je bilo nesto jako skupo tipa 800-900 dinara kila al ne garantujem.
2015 02 24
Znam da je skup, ali treba samo taj koren jedan...valjda cu naci tako...ustvari nikad ga nisam ni kupovala, moram se malo raspitati. [:osmeh]
2015 02 24
ćao evo moje stare teme gde su mi članice pomogle sa savetima. ja bih mogla do prekosutra da pišem o problemima sa imunitetom i anemojom :( ali se nekako borim. ja sam sad bolje, uzimam što više meda i badema kad god mogu. svela sam mleko na minimum, pijem mnogo manje jogurta nego ranije. pila sam čaj od koprive i s vremena na vreme jedem miks med, limun, đumbir, beli luk (zvuči grozno, ali je zapravo podnošljivog ukusa i pomaže dosta). imaš u merkatoru i maksiju svež đumbir oko 890 din srećno
2015 02 24
I zaboravih da dodam MED! Ali napominjem - MED! Mnogi proizvodi koji se prodaju kao med su zapravo usecereno djubre i razblazeni med. Pokusaj da nadjes nekoga ko se bavi pcelarsttvom i da od njega kupis 100% cist med i eventualno propolis.
2015 10 12
1 2