Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

devojka trazi animir damu

Trazim devojku za posao! Praćena tema započeto od mici44 , pre 37 minuta Imam jedan posao , za devojku, ALI da je iz BG i d ga odlično zna, kao i engl. jezik. Treba da bude turisticki vodic i hostesa jednom turisti zajedno samnom :) bilo bi poželjno da zna dobre kafice i da sva poznata mesta. javite mi se u inbox :) [slika:08d915c5-8778-49b8-9f14-7972ab4a61f4] [slika:78bc76fa-9627-4a00-824f-be6173cc682e] nemojte da se pitate posle zasto nam ovde dolaze oni koji traze nosene gace i nude kes za provokativne fotke, kad nam same clanice otvaraju teme kao poziv na prostutisanje. eto, ja znam in mesta i znam engleski i znam sta znaci i kad je neko turisticki vodic, a pojam turisticki vodic i in mesta u istoj recenici zna se sta znaci, i nemojmo da se lazemo da je to samo vodanje po gradu po kaficima, bas ce neko da bude lud i placa da bude provodan po kaficima, kako da ne, placa to drustvo da bude sa njim, Bgd ima savrsenu ponudu in mesta za izlazak(prvi smo u Evorpi za to) i za to ne treba vodic, taj da hoce pravog turistickog vodica, ne bi isao po nasim kaficima, klubovima i splavovima, vec po Kalemegdanu i raznim drugim znamenitostima. Klasican poziv na prostituciju! [slika:c2edaaa0-5f07-440e-bb96-69f17f40bfe4]
2015 06 26
I sta je sa tim profilom, jos uvek postoji ?
2015 06 26
da. I pise mi u inbox, pravi se tupa, ona kao nema pojma da je pozvana zbog toga, a kad sam rekla da nisam mama da brinem i njoj, onda sam iskompleksirana Beogradanka. Eto A ona dosla u isti Bgd i tu bi da se... Svejedno, adminki je poslata prijava linkova tema, a i printovi. Zaista nam to ovde ne treba, vec smo puni lopova, samo nam jos pozivi za kur*anje fale.
2015 06 26
pa,suuuper nam je sajt
2015 06 27
aahahaahah joj majko :D dzo ne podizi hejterski reting, treba da te stignem zenoooo :D
2015 06 27
jok, "volim" ovo, uvek sam se pitala ko su te tete koje TO rade za kes [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] kakav hejt, ispade u ppu da sam besna sto mislim da je popunila radno mesto ahahahahah [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
pa pusti i pp ovde da vide ljudi koliko je sigurna u to sto nudi [:smejatise]
2015 06 27
aj kad trazis. [:smejuljitise]
2015 06 27
Džo večiti borac za pravdu i ljudska prava... [:osmeh] [:poljubac]
2015 06 27
i hajde sada, jel vama ovo normalno??? Postujem svaciji posao, ali ovo nije sajt za TO ovde ima i klinki koje bi pristale iz naivnosti
2015 06 27
upade mi u oko ovo "dobra suma" i "leglo necega"
2015 06 27
bas me zanima tarifa [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] molim nekog da mi skupi pare za ergonomsku tastaturu(sakupljalo se za svasta, pa sto i ja da ne probam hahahahahahah), ubi me ova na kucnom kompu, sa ovim dzinovskim dugmicima, pojedoh pola slova. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
E, ovo me podseti na proslu godinu, kad su dosli Arapi u Bgd zbog dogovora oko Bgda na vodi sta je tu bilo pokusaja naplacivanja hahahahah samo je cool sto su bili pripremljeni i upozoreni na vreme pa su dobili za dz, a obecali mnogo [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
Ne..... ja kapiram da postoje tupavci koji pomisle da je to ok..da nekog lika "setas" po gradu...ali da na sve to pozoves devojke i ponudis im posao....cuj POSAO! A pritom ni sam nisi siguran o cemu se radi... I sada se ja pitam odakle joj taj lik? Ko je njoj ponudio tako nesto? Na fakultetu "savremenih umetnosti" ?
2015 06 27
Ja sam mislila da su ovi sto traze kupce najgori [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:kezitise]
2015 06 27
1 2 3 4 5 ... 6