Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POTENCIJALNI PREVARANTI

Članica NatasaP7 je prodala i oglasila fejk/kopiju/ predmeta i lažno navela da je proizvod od kože/ koji je inače od čistih sintetičkih materijala/, što nije u skladu sa Zakonom i pravilima grupe. Na moju reklamaciju odreagovala je drsko, fotografije komunikacije su u prilogu. Fotografije proizvoda je odmah uklonila sa sajta i ostavila da je proizvod prodat. 5000 din. sam platila polovne kao UGG sandale koje su inače nove-fejk, kasnije sam videla na netu, 3500 din! Još jedna članica je slično prošla, no na žalost kasno sam videla negativne ocene...
upload
2025 06 18
snimak ekrana komunikacije
upload
2025 06 18
nastavak
upload
2025 06 18
nastavak
upload
2025 06 18
Otvorite posebnu temu o njoj i ostavite podatke, mozda je neki povratnik. Pokusajte i preko admina da resite spor.
2025 06 19
Da li neko ima saradnju sa članicom majaagg javila mi se da naruči haljinu ali je jako cudna prilikom dopisivanja javite mi ako vam je pisala ili nešto naručila
2025 07 06
> maajaav: > Da li neko ima saradnju sa članicom majaagg javila mi se da naruči haljinu ali je jako cudna prilikom dopisivanja javite mi ako vam je pisala ili nešto naručila Nije mi se javila ta clanica, ali jeste neka sa slicnim nadimkom, isto pocinje sa maj. Poslala je samo poruku da zeli da kupi neki predmet i nakon toga muk. :') Nije mi cudno jer je to ovde standard. :')
2025 07 06
Clanica je oglasila navodno nov sat po ceni od 3000rsd uz par slika s interneta. Svideo mi se pa sam ga izguglala i videla da taj isti model kosta 4x vise kad je snizen. Iskreno i taj sajt izgledao kao scam ali to nije poenta Zamolila sam za dodatne fotografije, podrazumevajuci naravno, ne dodatne fotografije s neta. Rekla je naravno, cim se vrati kuci i za sat vremena poslala fotke sa istog sajta na kom sam i sama bila guglajuci sat. Kad sam je pitala za fotke kojd nisu s neta, vise se nije javila a online je. Mozda gresim ali sveukupno ne izgleda dobro. Ako i nije prevarant morala bi biti manje nemarna jer takav utisak ostavlja. Ime profila je CoconutGirlNS
2025 07 19
Nisu svi prevarant ali postoje nepredviđene okolnosti na koje ne možemo uticati. Meni se upravo to desilo... Sa jednom članicom sam se dogovorila da uplatom za paket ali nestajalo je struje i interneta tako da nisam uspela da joj uplatom...odmah misli da nešto mutnim da hoću da je prevarom a uopšte nije tako... Inače kod nas često nestaje struje i interneta tako da to nije ništa čudno... Žao mi je što se članica razočarala ali ovo stvarno nije do mene...ja sam uradila sve što je do mene.
2025 07 25
Pazite se ovog profila,u pitanju je fising. Molim administratore da odmah blokiraju ovaj profil .
2025 08 17
.
upload
2025 08 17
Sisterrrrns ovo je nova clanica bez pozitivnih ocena, prodaje Mona haljinu novu za 2000 din trazila sam da mi posalje sa otkupom ona trazi uplatu unapred. pošto sam vec na sudu sa jednom clanicom koja me je prevarila za 8000 nisam htela da ponovo nasednem. ima li neko neki info?
2025 08 19
> MionaAnita: > Sisterrrrns ovo je nova clanica bez pozitivnih ocena, prodaje Mona haljinu novu za 2000 din trazila sam da mi posalje sa otkupom ona trazi uplatu unapred. pošto sam vec na sudu sa jednom clanicom koja me je prevarila za 8000 nisam htela da ponovo nasednem. ima li neko neki info? Najverovatnije je prevara, izbegavajte takve oglase. Bolje spreciti, nego leciti. Bolje dati vise para, nego da za manje dobijete sipak. Proverila sam sliku onu prvu i jeste laznjak, mada to se iz aviona vidi. Kao prvo mona je jedan od izvikanih brendova, jedan od omiljenih prevarantima na to najlakse pecaju. Kao drugo kad se ode na monin sajt vidi se koje su im cene. Do prevara ovog tipa ne mora da dodje ako ne srljate i ne stavljate u omiljeno laznjake, vec prvo proverite putem slike i logicno niska cena i prijavite adminu, da se spreci prevara.
2025 08 19
Cao, ja sam nova na ovom sajtu pa ne znam jos kako sve funkcionise ali sam sva sreca uzela da procitam ove komentare za prevarante i s obzirom da sam videla da su neke devojke dobile slican tekst i da se ispostavilo da je fishing napad u pitanju, ostavicu ovde sliku poruke koju sam dobila danas… pretpostavljam da je isto rec o fishingu
upload
2025 08 20
https: // mojekrpice.rs/adamh77-412626 Pisao mi sada, ima 9 negativnih, tekst poruke Pozdrav, zainteresiran sam, imate li još uvijek na prodaju? Pošaljite mi odgovor odmah na ovu moju gmail adresu- mariamevan001@gmail . com Prilikom odgovora, molimo vas da ponovno prilagodite gmail domenu, jer mojek ne dopušta punu gmail adresu.
2025 08 25
1 2 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 60