Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POTENCIJALNI PREVARANTI

Zdravo! trebalo je, nažalost, pre otvaranja profila najpre da pogledam komentare na ovoj stranici. Sve ovo o čemu se piše je razlog što do sada nisam ništa ni pokušavala bilo šta da prodam na ovaj način. Prevara je sve više i to se pokazalo odmah istog dana kada sam postavila prve slike. Javio se kupac, kao već uplatio u pošti ceo iznos 🫤, navodi se neki poštanski broj za Loznicu 75607 i... Kako više razlikovati lažne od pravih profila? Čemu trud i uloženo vreme ako je čovek stalno pod pritiskom...
2025 11 11
Drage dame, Zelela bih da vas sve upozorim na clanicu Kikiriki_11 koja me prevarila tako sto mi je poslala fejk parfem u kutiji originala i koja ne zeli da odgovori na poruke niti da refundira proizvod. Nazalost primorana sam da reagujem ovako, i na forumu, i utiscima a takodje mail je poslat i samom adminu. Pored toga, odlucila sam i da je prijavim policiji, posto ne zelim da me iko potkrada i da trpim ovakvu vrstu prevare. Eto da znate i ovde, gospodju iz Arilja, IS izbegavajte u sirokom luku. Ps- nisam jedina koju je doticna za istu stvar prevarila, tako da se cuvajte.
upload
2025 11 11
Ja imam da prijavim nekog ko mi je uzeo sve podatke, a ja luda. Stigao cak mail kao deexpress, medjutim oni kazu nije njihovvo. Kad sam zapretila da cu prijaviti, taj mail vise ne moze da se otvori. Kome se ovde obratiti sa tu vrstu prevare
2025 12 04
> Laralakilarisa: > Ja imam da prijavim nekog ko mi je uzeo sve podatke, a ja luda. Stigao cak mail kao deexpress, medjutim oni kazu nije njihovvo. Kad sam zapretila da cu prijaviti, taj mail vise ne moze da se otvori. > Kome se ovde obratiti sa tu vrstu prevare Isto mi se desilo 2 puta sa 2 razlicita profila pre par dana cim sam otvorila nalog i okacila stvari.
upload
2025 12 22
pozdrav, porucila sam kaput od ognjkatarina9 i uplatila novac, od tada mi se ne javlja... da znate
2025 12 26
ČLANICA Jelena225 je prevarant! Napisala je da želi da kupi cipele da pošaljem po Dexpressu, javila da je uplatila, samo da zakažem kurira. Pošto suma nije mala, proverim i aplikaciju i u pošti, nema uplate. Zovnem Dexpress, oni ne primaju i ne distribuiraju novac. Devojka mi otvoreno kaže to je prevara. Pomenula je i Kupujem -Prodajem i Krpice. Ja napišem da je prevara i da me zove telefonom. ONA ILI ON , JER SE OTELO MUŠKO LICE U RAZGOVORU NE ZOVE, NAPRAVI KAO ZABEZEKNUTOG SMAJLIJA I NESTANE. JELENA 225, NEMA NI JEDNU OCENU, NITI IŠTA PRODAJE. POVEDITE RAČUNA, SIGURNO NIJE JEDINA!
upload
2025 12 30
Члан Euge32 је спам превара. Пише то и у утисцима од других чланова, али да и овде буде забележено.
2026 02 13
Zdravo devojke, ja nisam dugo koristila ovaj sajt, sad sam se vratila da prodam nesto sto nisam nosila, tako da nisam bas upoznata sa novim prevarama. Dobila sam sledecu poruku (pogledajte sliku), da li je ovo moguce? Koliko znam ne postoje placanja preko platformi, ali ajde da proverim. Kada se klikne na link izlazi sledeca slika. Dodacu je naknadno, jer ne moze dve fotografije odjednom. Hvala unapred!
upload
2026 02 19
> Marisela_427: Evo sledece slike > Zdravo devojke, ja nisam dugo koristila ovaj sajt, sad sam se vratila da prodam nesto sto nisam nosila, tako da nisam bas upoznata sa novim prevarama. Dobila sam sledecu poruku (pogledajte sliku), da li je ovo moguce? Koliko znam ne postoje placanja preko platformi, ali ajde da proverim. Kada se klikne na link izlazi sledeca slika. Dodacu je naknadno, jer ne moze dve fotografije odjednom. Hvala unapred!
upload
2026 02 19
svi predmeti su ukradeni od clanice sanelgucci! torbetasne-423812
2026 02 19
ocigledna prevara u pokusaju.
upload
2026 02 19
Upravo samndobila privatnu poruku na artikal koji prodajem?
upload
2026 02 26
Pišem ovo kao ozbiljno upozorenje drugim kupcima da budu maksimalno oprezni i dobro razmisle pre kupovine od ovog prodavca. Kupila sam minđuše koje su u oglasu jasno navedene kao NOVE i od nerđajućeg čelika. Ono što je stiglo nema nikakve veze sa tim opisom. Predmet je vidno pohaban šljokice otpadaju, površina je oguljena, linija između kopče i minđuše je iskrivljena i izlizana, a prisutna je i prljavština, što nedvosmisleno pokazuje da su minđuše već nošene i daleko od “novog” stanja. Prodavac je o svemu odmah obavešten i poslati su mu detaljni dokazi, ali je uprkos očiglednom stanju negirao problem, odbio odgovornost i pokušao da prebaci troškove na mene tražeći da ja platim dodatnu poštarinu. Takođe se pozvao na to da “ne radi povraćaj”, iako predmet očigledno ne odgovara opisu. Komunikacija je bila otežana, odgovori spori i izbegavajući, bez ikakve realne želje da se problem reši. Kao kupac sam ostavljena sa oštećenim predmetom i bez stvarne zaštite. Ovo nije mala razlika u očekivanjima, već potpuno netačan opis i odbijanje odgovornosti. Savet svima: budite izuzetno oprezni, tražite dodatne dokaze pre kupovine i dobro proverite iskustva jer u suprotnom rizikujete isto iskustvo. cocokrpice22 ( prodavac Sara Đotunović)
upload
2026 02 26
Napravila sam i poseban forum gde ću priložiti sve fotografije kao dokaze, kako ovde ne bih zatrpavala temu slikama.
2026 02 26
Dexpress prevara Insistira da pustim ja podatke za porucivanje kurira, a ja insistiram da je normalno da ja to uradim. Pustila sam račun i ime i prezime za uplatu novca unapred Niko se nije javio. Pretpostavljam da sa tom informacijom ne mogu ništa , sem da mi uplate novac ? :)
upload
2026 03 04
1 2 ... 54 55 56 57 58 59 60