Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POTENCIJALNI PREVARANTI

Marina 971,uzima novac unapred ne salje pakete ,ne odgovara na poruke ,OPREZ
2025 08 28
Ista osoba, novi profil. "Nova ovde", kako da ne. Koliko li ih ima takvih... Da ne ubacujem 10 slika, uglavnom svi artikli su isti na oba profila.
upload
2025 09 21
.
upload
2025 09 21
unaa05 PREVARANT!!! Pazite se članice, uzima novac unapred, ne šalje paket, toliko je drska da isti predmet ponovo stavlja u prodaju po većoj ceni i traži od mene da joj doplatim. Verovatno je nakon prodaje i uplate novca shvatila da joj treba još. Godinama sam ovde i nikada ovako nesto nisam doživela. Admin se naravno ne oglašava, ima li neko predlog za ovakve bezobrazluke?
2025 09 29
Screenshot 2025-09-29 at 10-13-11 Razgovori - mojekrpice.rs.png
upload
2025 09 29
Minkajeca23 ‼️‼️‼️ prevarant! Uplatila sam joj pare za patike koje je rekla da mi šalje u ponedeljak i nikada mi ih nije poslala, sve vreme lagala. Ukrala mi je 5000.
2025 10 06
> ZoeZen: > Minkajeca23 ‼️‼️‼️ prevarant! Uplatila sam joj pare za patike koje je rekla da mi šalje u ponedeljak i nikada mi ih nije poslala, sve vreme lagala. > Ukrala mi je 5000. Napokon da neko lopovluk nazove pravim imenom. Nisu to prevaranti, vec lopovi. I za to se krivicno odgovara.
2025 10 07
OVAJ NALOG JE HAKOVAN MOLIM NE INTERAGUJTE SA NJIM, ZLOUPTREBLJAVA GA NEKO I TRAZI NOVAC. NEMAM OPCIJU DA GA UGASIM ILI PROMENIM SIFRU!! NIKAKO NE ODGOVARAJTE
2025 10 14
Ja imam da kazem za osobu koja se predstavila pod zenskim imenom, a upisana je kao silvijas0112001. Ostavila mi je kontakt telefon koji pripada muskarcu. Prati jednu clanicu koja prodaje odecu. Najgore sto me obmanjuje da ima problem sa racunom i salje mi navodno novac preko moneygrama. Dobila sam sumnjiv mejl sa brojem posiljke, ali ne pise ko je poslao. Proverila sam u menjacnici i na sajtu, novac nije uplacen. Jos kaze poslat je novac, sad mi posaljite kosulju. Haha
2025 10 15
Zdravo! Mina_Stanisic mislim da je prevarant. Trazila je da joj prodam sandale, ali kao ne moze da plati na racun banke vec preko poste. Naravno nije platila, a ni ja joj nisam poslala paket. Ovaj sajt nazalost postaje jedna velika prevara, nije tako bilo ranije. Kupovala sam i prodavala stvari bez ikakvih problema sada vise nije slucaj...
2025 10 18
Profil pokusava da skine sredstva sa kartice, salje lazne linkove na koje nikako ne ulazite!! A onda kad napisete komentar su prevara komentarisu sa svoja tri lazna profila da ste vi prevarant i los prodavac. Ne nasedajte nikako!!
upload
2025 10 23
> Masav996: > Profil pokusava da skine sredstva sa kartice, salje lazne linkove na koje nikako ne ulazite!! A onda kad napisete komentar su prevara komentarisu sa svoja tri lazna profila da ste vi prevarant i los prodavac. Ne nasedajte nikako!! Takve poruke samo obrisite bez otvaranje i ikakve komunikacije.
2025 10 27
> materialgirl: > namerno sam pisala velikim slovima naslov da bude upadljiva tema. > ako ima neka slicna dajte link izbrisacu. > znaci, ovde stavljajte linkove svih clanova koji vam iz nekog razloga deluju sumnjivo i po mogucstvu kratko objasnjenje zasto/ > dakle, ne ljude koji su vec prevarili, oni su za CRNU LISTU, vec one u koje SUMNJATE. demecnatalija22 fake profil. pazite
2025 10 30
Pozdrav svima, da li se slažete da je ovaj sajt postao katastrofa? Toliko je lopova, lažnih profila, takav profil ljudi da čovek pomisli da svi imaju dijagnozu. Ubedjuju te da su poslali nesto za sta su uzeli pare.. daju ti negativne ocene samo zato sto ih priajvis adminu, neke blokira profile, neke ne. Sve u svemu, mislim da zatvorim nalog jer je zaista postalo neverovatno. Evo informativno o laznim profilima, jedna te ista osoba: unaa02, Makillli, maraaa092, anaa03, sve je jedna osoba, samo što je toliko glupa da sam je provalila brzo. Na sve to, posto ima moj broj jer sam ostavila podatke, maltretira me non stop. Imate li neki predlog, s obzirom da Admin se ne oglasava uopste? Tuzba?
2025 10 31
> vpavlovic: > Pozdrav svima, > da li se slažete da je ovaj sajt postao katastrofa? Toliko je lopova, lažnih profila, takav profil ljudi da čovek pomisli da svi imaju dijagnozu. Ubedjuju te da su poslali nesto za sta su uzeli pare.. daju ti negativne ocene samo zato sto ih priajvis adminu, neke blokira profile, neke ne. Sve u svemu, mislim da zatvorim nalog jer je zaista postalo neverovatno. > Evo informativno o laznim profilima, jedna te ista osoba: unaa02, Makillli, maraaa092, anaa03, sve je jedna osoba, samo što je toliko glupa da sam je provalila brzo. Na sve to, posto ima moj broj jer sam ostavila podatke, maltretira me non stop. > Imate li neki predlog, s obzirom da Admin se ne oglasava uopste? Tuzba? Mozete i da kupujete i od pravih profila koji prodaju stvarne predmete. Ima puno onih koji prodaju one stvari koje vas zanimaju. A lazne profile da izbegavate i da nemate nikakvu komunikaciju sa njima.
2025 10 31
1 2 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 60