Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POTENCIJALNI PREVARANTI

Ovo je jos jedan bid prevare da znate, sistem odmah prepozna spam. Ne znam kao se vise zastitit!?
upload
2026 03 18
Jos jedna prevarantkinja u gomili. Pazite se i ne dajte svoje podatke devojke☺️
upload
2026 03 29
Evo i pretnje😂
upload
2026 03 29
LAZOV I PREVARANT! Uplatila sam novav a robu nisam dobila. Lagala je ,te poslala,te postar pogresio adresu....da bi onda prestala i da se javlja. Ne uplacujte novac nikako. Najbolje ,ne kupujte nista kod-mili-416020❗️❗️❗️❗️
2026 04 10
Pozdrav, ista situacija. Kada sam odbila da pošaljem bez potvrde putem Viber poruke i ostavila negativnu ocenu dobila sam za uzvrat dve negativne ocene i pretnje. 😅🤦‍♀️ Inače sam komunicirala sa osobom čiji je Viber broj ostavljen u poruci i dobila informaciju da nismo kontaktirale ovde na sajtu 😊
upload
2026 04 20
A evo i pretnja, koje su se nastavile i kasnije 😅
upload
2026 04 20
Pozdrav! Znate li nešto o članovima JovanaNS i wictorox? Prva članica se javlja kao da poruke piše loš google translate i ima neko negativno prepucavanje na profilu sa još jednom članicom, a druga traži da spustim cenu za 100din. 😂 Ne znam da li da se uopšte bakćem ovim.. 🫪
2026 04 26
Profil Suzana055 prevarant kupi od Vas ,Vi šaljete trećoj osobi i uvali vas u problem. Pritom zloupotrebljava Vase podatke. Pazite se!!!!
2026 04 30
Hocu da mi neko obrise nalog bamibo neko se koristi mojim nalogom i laze ljude
2026 05 02
Prevarant, pazite se
upload
2026 05 17
Ova jos kaze da je iz Pecenjevce, na sajtu Pozarevac, broj Slovenija 🤣
upload
2026 05 21
Članica ivkabgd Osoba tvrdi da je poslala paket ali u pošti su mi potvrdili da nema ništa. Već nedelju dana traje ovo, a ona ne ulazi na stranicu. Sve je jasno.
2026 06 10
Zdravo! Zelim sve da upozorim na ovu osobu (katarinaruzicic) koja je pokusala da me prevari. Nov sam korisnik i cim sam okacila haljinu javila mi se, rekla da zeli haljinu, pitala me kako saljem, ona koristi City Express i ako koristim i ja onda bi kupila. Rekla sam da nemam iskustva sa City-ijem i ponudila se da sama sve to odradi i da ce uplatiti meni unapred pare na racun, moje je samo da potvrdim kad kurir moze da pokupi paket od mene. Posto nisam imala iskustva do sada izgledalo mi je sve normalno, dok mi nije poslala QR koji kada se skenira vodi na sajt navodno City Expressa, gde traze moje podatke kartice da bih primila uplatu. Tad mi je vec bilo jasno da se radi o prevari, i kad sam zapravo sve malo vise proucila vidi se da je prevara. Cak su joj pisale i dve razlicite lokacije (Beograd i Zajecar). Ova osoba na svom profilu ima bas dosta dobrih komentara, pa mi nije bilo nista sumnjivo u pocetku. Ja sam potom ostavila los komentar na njenom profilu, onda je ona ostavila los lazan komentar na mom profilu😂 Ostavicu ovde sliku samo prepiske posto vidim da moze samo jedna slika da se ostavi u komentaru.
upload
2026 06 11
Pokusava preko qr koda dexpresa da pokupi podatke sa Vase kartice. Trazi slanje iskljucivo dexpresom i salje Vam qr kod o navodnom preuzimanju novca tj uplate. Zatim Vam tu traze sve podatke sa kartice. Profil: valentiniiicaaa
2026 06 13
Molim vas obrišite ovaj moj profil. Ne koristim ga godinama i neko se služi profilom i radi prevare.
2026 06 27
1 2 ... 55 56 57 58 59 60