Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POTENCIJALNI PREVARANTI

Ovo je jos jedan bid prevare da znate, sistem odmah prepozna spam. Ne znam kao se vise zastitit!?
upload
2026 03 18
Jos jedna prevarantkinja u gomili. Pazite se i ne dajte svoje podatke devojke☺️
upload
2026 03 29
Evo i pretnje😂
upload
2026 03 29
LAZOV I PREVARANT! Uplatila sam novav a robu nisam dobila. Lagala je ,te poslala,te postar pogresio adresu....da bi onda prestala i da se javlja. Ne uplacujte novac nikako. Najbolje ,ne kupujte nista kod-mili-416020❗️❗️❗️❗️
2026 04 10
Pozdrav, ista situacija. Kada sam odbila da pošaljem bez potvrde putem Viber poruke i ostavila negativnu ocenu dobila sam za uzvrat dve negativne ocene i pretnje. 😅🤦‍♀️ Inače sam komunicirala sa osobom čiji je Viber broj ostavljen u poruci i dobila informaciju da nismo kontaktirale ovde na sajtu 😊
upload
2026 04 20
A evo i pretnja, koje su se nastavile i kasnije 😅
upload
2026 04 20
Pozdrav! Znate li nešto o članovima JovanaNS i wictorox? Prva članica se javlja kao da poruke piše loš google translate i ima neko negativno prepucavanje na profilu sa još jednom članicom, a druga traži da spustim cenu za 100din. 😂 Ne znam da li da se uopšte bakćem ovim.. 🫪
2026 04 26
Profil Suzana055 prevarant kupi od Vas ,Vi šaljete trećoj osobi i uvali vas u problem. Pritom zloupotrebljava Vase podatke. Pazite se!!!!
2026 04 30
Hocu da mi neko obrise nalog bamibo neko se koristi mojim nalogom i laze ljude
2026 05 02
Prevarant, pazite se
upload
pre 18 dana, 13:34
Ova jos kaze da je iz Pecenjevce, na sajtu Pozarevac, broj Slovenija 🤣
upload
pre 14 dana, 22:12
1 2 ... 55 56 57