Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite da date realnu cenu stvarima, ništa a?

Star, ne mogu da ti sad ostavim link, jer upravo ubacuje parfeme [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Loki hvalaaaa znaci leprsam od kad mi je juce javljeno, verovala sam da ce biti ok, ali sad mi deluje totalno nestvarno [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv]
2015 10 27
Jao sad sam videla da Milan ima čak i Miami Glow.....eto sad sam u iskušenju pored gomile u ormariću. Uffffff..... [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
600din jbt....... nista........................... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
Elem, od Milanceta sam dobila Trussardi action uz kupovinu nekog parfema, ima sigurno vise od pola bocice, sad vidim da Biba prodaje isti za 4000din, samo ne znam kako je uspela da vidi kroz bocicu kolima ima tacno(da napomenem da je parfemu koji sam dobila bio slomljen "omot" ili kako kaze Zorranah FOLIJA, pa ja vidim koliko ima........
2015 10 27
A ko je famozna Biba? Iskreno, ja sam malo aktivnija na forumu tek poslednjih par meseci tako da nisam baš upoznata sa svim ozloglašenim osobama....a parfemi me nisu preterano zanimali jer sam ih svojevremeno dobila od mužića nekoliko-jednostavno nikako da se potroše a svi su lepi. [:smejuljitise]
2015 10 27
Axa sad vidim....ma ionako kod nje nema ništa što bi me zanimalo ali dobro je da znam svakako
2015 10 27
Hvala puno [:smejatise]
2015 10 27
Dzo pazi kada ne mogu da verujem [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Jel da da je moćan i luuuuuuuuuuuuud [:lepota] _________________________________________________________________________ "Ne znam kako bih se vrtela po nekoj prostoriji sa sesirom na glavi, a ne ide da se sredim i skinem ga u toj situaciji" vrh - ISTOOOOOOOOO [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] nešto sam razmišljala i o onim damskim rukavicama - QQQQQQQQQQ- pa ja ne znam kako bih se ponašala [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
emuska, izvini ja sad pogledah jedan tvoj oglas za kombinezon i slatko se nasmejah NAPOMENA: MOJA ŠTRKLJAVA JORGOVANKA (LUTKA) JE VISOKA PREKO 185 Xaxaxaxaxaxa ali štrkljava Jorgovanka, lutka pa vrhhhhh! Plačem [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2015 10 27
rukavice manje vise, cak su mi podnosljivije, ali zamisljam scenu, zvoni mi tel, i kao ludaja neka molim ljude da povuku rukavice da mogu da se javim na tel. Ja kad se sredim nesto kao, ne dolazi mi u obzir da sakrivam moju divnu kosu, pa jbt, najdivnije se osecam u kompletu kad je sveze oprana, i sad ja tu da mećem šešir, jok. A mnogo mi lepo kad vidim devojke da nose sesire i da lepo iskombinuju sve. [:osmeh]
2015 10 27
lokibg, štrkljava haos, malo fali da se pentram na hoklicu da bi je oblačila [:vrtoglav] Zato je i zovem Jorgovanka, što je mrzim i što je kao prangija [:vrtoglav] _________________________________________________________________________________ Kako ne, volim i ja da vidim kao i damske i ove male šeširiće kombinuju devojke...super mi je...ali meni ne stoj nikako...ko piletu sise...nisam to ja... Definitivno, fantastično stoje devojkama sa dugim kosama i kratke kose ali sa lepim oblikom glave i lepim oblikom iica... Ja više sam za letnje šeširiće, mogu da ih iskrivim kako hoću i teeeeeeeeeraj.... ________________________________________________________________________________ Podrazumeva se da nosim rukavice kada mi je hladno, bilo kakve....ali one damske, heklane ili do lakta, pa još plišane, pa ludilo da ja sebe, apa-drapa, zamislim u tome [:smejatise]
2015 10 28
Boze, kakvih sve clanica ima na sajtu :D Sad one napadaju, jos se i osecaju uvredjeno, pa ovo je strasno, pogledajte: Početak > Detezaprimer > Razgovori > dzemper Odgovor « Svi razgovori dzemper od bikistarcevic , pre 13 sati Taj dzemper na rupice braon ste mi ponudili i bio je 700,a sada 900!!! Bezobrazluk! Detezaprimer , pre 1 sekundi Kako te nije sramota da me bez razloga napadas? Valjda imam svoj razlog da ga stavim za toliko. A ako te bas zanima, stavila sam zbog clanice koja je trazila razmenu i podigla sam cenu da vidi kako je to kad je ona meni to uradila! To nije nikakav bezobrazluk, i bio i ostao je 700din. Hvala na razumevanju.
2015 10 28
Ne obraćaj pažnju, neka svak radi po svojoj savesti....
2015 10 28
1 2 ... 6 7 8