Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite da date realnu cenu stvarima, ništa a?

U C&A su šeširi mislim 2200din ali im je univerzalna veličina tako da su mi veliki....od modela imaju samo dva da valjaju [:osmeh]
2015 10 27
Heeeeeeej Meseceva, pa kako bez mene [:jezik] Al si ti uštedela na 8000 - celih 300 dindži [:smejuljitise] ...Imaju i sada lepih prsluka, ali nijedan me nije privukao da bih pogledala cenu...prošle sezone su imali neke dvobojne, gore jedna boja, dole druga...nije mi se dopalo...Moja kuma kupila neki crni kod njih (neki popust bio) ali jeste da ima dužinu i odličan je model....ali krzno ama baš pravi veštak...onako deluje škripavo - grrrrrrrrrrrozno ..brrrrrrr..sve se naježim.... Nije mi bre džemper clockhouse neko yessica....sad pogledah [:vrtoglav] Eeeeee, imaju šešire boli glava (ja za vikend videla gomilu, a svidjaju mi se i oni muški [:smejuljitise] ), kape, šalove ooooooooooooogromne, marame oooooooooogromne....rukavice, neke čudne kape sa šalom izjedna...mislim, svašta ima ali skupooooooooooća [:jezik]
2015 10 27
Da, Bjelica me nešto razočarala ali ne znam čime....čudno [:tuzan] Njene knjige Spas nisam mogla da pročitam...ne znam... [:tuzan] Ne dopada mi se kako je skoro nešto pričala o Pajkiću...ne svidja mi se odnos prema sinu....ne znam sve nešto mi je bezveze.... Naročito kada sam pročitala da je one unutrašnje stepenice, ono kovano gvoždje, vraćala majstore nekoliko puta....a znam da su radjene u kompezaciji....i ona se time hvalila....to mi je baš bilo neljudski...
2015 10 27
297 lokibg , pre 34 minuta prijavi | ↑ U C&A su šeširi mislim 2200din ali im je univerzalna veličina tako da su mi veliki....od modela imaju samo dva da valjaju Vidiš lokibg, šešir 2200 (ima i skuplji), a nekima skup duks (kvalitetan) od 2-2.5 hiljade, ili džemperić [:jezik]
2015 10 27
Ja sam kupila neke prosarane i skroz su mi ok, imaju i oni raznih modela ambolije [:smejuljitise] Meni je za solidan sesir to ok cena, s obzirom da ima sesira koji kostaju i 7000, naravno vrhunskog kvaliteta ali...nisu ni ovi losi. Imala je ona razne faze koje mi se nisu svidele, tako da se nisam bavila nesto njenim knjigama. Meni ako se ne svidja pisac i neke njegove karakteristike ne mogu ni njegovu knjigu voleti, malo glupo ali tako je.
2015 10 27
Ma cena mi je ok, ja bih za šešire uvek dala brdo para nego nemaju po veličinama pa mi landaraju na glavi [:vrtoglav]
2015 10 27
ja svaki drugi dan pregledam nove okačene stvari i zaneverujem [:sokiran] najsmešnije je što je većinu tih stvari u prodavnici, po skoro duplo nižoj ceni,NOVE STVARI [:smejuljitise] ali očigledno ima ovca za šišanje,pošto u dosta slučajeva prolaze te izmišljene cifre..
2015 10 27
ja samo znam,da ove sto opsedaju forum *rasprodaje* pogotovo one sto otvaraju teme u pogresnim podforumima, ce da umru jer sajt baguje pa ne moze da se postavi tema [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:smejatise]
2015 10 27
Za vikend sam u C&A kupila jedan dugačak, debeo mantil (džemper-kardigan) clockhouse Hahahahahaha mislim da smo se uhvatile za istu stvar, samo ja nisam kupila, kontala sam da samo lici na dzemper, ne i da je tako tanasan naspram kaputa [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Bjelica je prolupala zadnje vreme, ne zelim da podrzavam to njeno "Bog te blagoslovio" i kukumakanje u duhu vere, a do juce je bila izricit ateista. Takodje, ono kukanje kako mora da proda stvari iz kuce, pa valjda je logicno da ces to uraditi ako je dotle doslo, da bi sacuvala zdravlje, aman! I ne svidja mi se sto je pola drzave skocilo na noge maltene, jer smatram da ti ljudi(Georgijev, Ceca) nisu ok, jer ima MNOGO bolesne dece kojoj treba pomoc, a nema ko da skoci za njih da odrzi koncert. Nekako mi je preeeeevise marketinga. Meni su sesiri cool, ali ne na meni, ja kad imam kacket na glavi, znaci da mi kosa nije u vinkli i da je krijem. Ne znam kako bih se vrtela po nekoj prostoriji sa sesirom na glavi, a ne ide da se sredim i skinem ga u toj situaciji [:smejuljitise]
2015 10 27
1635 kiki87 , pre 22 minuta prijavi | ↑ ja samo znam,da ove sto opsedaju forum *rasprodaje* pogotovo one sto otvaraju teme u pogresnim podforumima, ce da umru jer sajt baguje pa ne moze da se postavi tema smejuljitise smejuljitise smejuljitise smejuljitise smejuljitise jezik jezik jezik jezik smejatise hahaahaha umrla sam, trebala si samo ove zlockaste smajlijm da stavis hahahahahah [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 10 27
Ono kao "tražim kupca" u podforumu "Tražim"? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
Možda je ovo glupo reći za osobu koja boluje od teške bolesti, ali otkad znam za sebe menjam kanal kad se pojavi Isidora Bjelica na TV-u. Još kad čujem onaj podrugljivi nazalni smeh.... [:vrtoglav] Eto, sad ću goreti u paklu zbog ovih reči [:uplasen]
2015 10 27
meni nije zao da promenim kanal, i tako to, jer mi je juce bliska osoba javila da se konacno pojavio minus na tumor markerima! [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:lepota] [:lepota] [:lepota] [:lepota] [:lepota] [:lepota] A znam sta je prosla do sad, BEZ Cece, BEZ Georgijeva. I uspela je. Cela drama koju Bjelica dize, je samo glupa drama, obican marketing. Ne znam, jel Gdja ateista Bjelica stigla da napise knjigu za novi sajam, uz njenu novu postapalicu BOG TE BLAGOSLOVIO........
2015 10 27
Dzo ostavi link od lika što prodaje parfeme milan si rekla da se zove [:smejatise]
2015 10 27
Bravo za tu osobu!!!! [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 10 27
1 2 ... 5 6 7 8