Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite da date realnu cenu stvarima, ništa a?

Neću bahatiti [:smejuljitise]
2015 10 27
Okacila sam torbu po realnoj ceni [:smejatise] mislim da je to bila poenta.
2015 10 27
Star Sutra cemo mi jos da je izreklamiramo, nista ne brini [:smejuljitise]
2015 10 27
Idite bre [:smejatise] dzo stvarno bi trebala da napises knjižicu,bacite reklamu,otišla sam da spavam.Ulepsale ste mi vece [:smejatise]
2015 10 27
Star, dodaj da sustas cenu 500din celih samo ako kupac kupi jos bar 5predmeta uz nju [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
To ću da im napisem u inbox [:smejuljitise]
2015 10 27
Usla sam na temu i dobila epi napad [:smejuljitise] Ne mogu...
2015 10 27
epi napad, zasto, zato sto kupi za 1500din, a PREprodaje za npr 6000din? Ili jos jace sto opali cenu za Sicily 12 000din, a taj parfem nema sanse da je bio iznad 4000din kod Milana, jbg, kasno sam videla da je uopste njegov, vec je bio oznacen kao prodat i nije se videla cena. Eto primera za ovakvu temu. jos JA navodno ubijam ideju sajta, a ideja je da nema preprodavaca............ Ccc.........
2015 10 27
Upravo zbog toga epi napad. Nikada mi nece biti jasna tolika alavost. Ti ne ubijas ideju sajta, ti si otvorila temu, upozorila, ko je ovca neka se sisa [:smejuljitise] Inace u pravilima sajta ko ih je citao, pise da se predmetu da REALNA cena, prema tome, nije bas da je i ta preprodaja i napucavanje cena nekaznjivo.
2015 10 27
ma, nek je realno da Sicily kosta 12 000din(mada to nije realna cena ni u jednom paralelnom univerzumu), ali nije ok da se preprodaje od naseg clana. Sad ispada da je Milan lud ako drzi neke cene, a Biba svojim ponasanjem clana Milana moze navesti da nama ostalima podigne cene jer i on moze da digne cene za bar crvenu i da ceka kupce, a ne da bude "dobavljac" alavim zenama.
2015 10 27
Prijavi adminki i pitaj je da li moze nesto uciniti po tom pitanju jer koliko vidim ta prica traje. Nije samo kontinuirana preprodaja u pitanju vec i neprimereno pumpanje cena. Nista drugo mi tu ne mozemo.
2015 10 27
prijavila sam posle dela "ko o cemu" jer brate mili, da je dosla i rekla lepo da je neko drugi izvor tih parfema za prodaju, pa i da se postidimo sve koje smo je oplele, ali ocigledno ide djonom na istinu i dize frku da bi ostala i opstala. Mene bas briga da li ima 800 ocena na limundu, ja sam ovde i znam pravila ovde. Ako je tamo to ok, onda nek ide tamo. Ja znam da se tamo vestacki dizu i cene na licitacijama, pa ne pisem o tome ovde, jer ovde tome nije mesto. Mogu da provucem u nekoj temi ako je o pumpanju cena, ali to je to, to ovde ne moze biti prioritet.
2015 10 27
Ne znam, na taj sajt nikada nisam usla i to nas ovde uopste ne treba da se tice. Svaki sajt ima svoja pravila i ne moze se doci sa pravilima kupinda na moje krpice. Ja sam protiv toga jer je to na neki nacin takodje lopovluk i kradja clanica. Da se za 5000 dize cena?! Katastrofa. Sada cu da dignem tamo rejting.
2015 10 27
realno je ocekivati da Milan podigne cene zbog ponasanja nekih koje preprodaju njegove parfeme. Meni je drago sto od takvih clanova dobijem pokloncic, kao zadnji put, sigurno pola parfema Trussardi action(iskreno me je odusevilo sto je Milan procenio da taj parfem ide uz mene, pogodio je miris kao budali sto legne samar, zna sta sam do sad trazila da kupim i sta sam kupovala kod njega), cak i koji ml vise, uz parfem koji sam kupila, jer zna da necu nikad iskoristiti te niske cene da bih se "bogatila" i da necu to iskoristiti da "prebijem" tu neku kupovinu.
2015 10 27
Pa realno je mada ako je ok i posten lik, sumnjam. I svaka mu cast. Nisam nikada sa njim saradjivala ali svi ga hvale.
2015 10 27
1 2 3 4 5 6 7 8