Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite da date realnu cenu stvarima, ništa a?

Jeste tvrdi povez, korice su roze i tirkizne i to je bilo najvaznije [:plakati]
2015 10 27
skuplji je taj tvrdi povez nego neke kvalitetne knjige inace, ali dobro, dok je blog ludaka koji je prate, takve ce "pisati" knjige i zauzimati celu policu u izlogu izdavaca. Puj.
2015 10 27
Kupujmo domaće [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
ako nista, bar joj je cena kao i ovo erotsko štivo.
2015 10 27
To ćemo na knjigama nego da ja okacim liu jo torbu razmišljam dal da stavim 16500 il 17000? [:pospan]
2015 10 27
ali ona omot knjige zove FOLIJA!!!! auuuuuuuuuuuuu plakacu jbt, sta je ovo ahahhahahahahahahah
2015 10 27
I ja isto, stizala do republickog...Mateus sam procitala, sebi tih sat i po, dva nikada necu oprostiti, vise gramatickih gresaka nema ni jedna knjiga na svetu. Mada ni dedicka me nije odusevila, ulicarski nacin pisanja. Pa stavi 20 000 i napisi da cena nije fixna [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2015 10 27
Hvala mesecevab napisala sam da nije fiksna,dobiće i ptt gratis.okaceno. [:poljubac]
2015 10 27
ali ne smes da korigujes cenu ni 100din dole ako dajes gratis ptt [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Jbt, nekad mislim da me neke clanice gledaju kao nekog ko koriste, kao em dam popust dodatni em je gratis ptt za pakete iznad 999din. Fazon, vidi budalu ala se zeznula. Neke cak ne kazu ni hvala za gratis ptt, kao da se pa to podrazumeva, prime paket i jave se samo utiskom
2015 10 27
Imala, nepismenog kao i ona. Ceca? Nisam to znala, razocarana sam, niti sam je citala, a sada tek necu. Mateus sam procitala iz "radoznalosti", cisto da vidim o cemu taj mozak moze pisati, mozda me iznenadi, medjutim...a dedicku sam procitala zbog drugarice koja je insistirala. Poslednje sta sam procitala od domacih, novih je Lausevic. Dosta.
2015 10 27
Od VR ti je knjiga "ona i ona" inspirisana serbskom majkom [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Mateus je imala brdo citata po dnevnoj stampi, najjci koji sam procitala je onaj sa avionom i jezikom supermarketa [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
Dajem i tufnastu torbu uz to i zaštitnu vreću.Baš da vidim [:smejatise] Moram spustiti što dinara cena nije fiksna,ali samo sto
2015 10 27
nemoj da se bahatis sa popustom [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
Ima i onaj cuveni kada joj se ostavlja kartica bez limita ispod jastuka...za nju vrhunac romantike. Budala. Star To je sasvim dovoljno [:smejuljitise] Sta uradismo od teme [:smejuljitise]
2015 10 27
1 2 3 4 5 6 7 8