Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite da date realnu cenu stvarima, ništa a?

pa neke clanice i ne mogu doci na red da saradjuju sa njim jer Biba cekira vecinu parfema za preprodaju moja sreca sto ne uzimam komercijalne parfeme, moji favoriti nekako me uvek docekaju ako nisam ovde bas te sekunde kad ih Milan ubacuje [:osmeh]
2015 10 27
Pa ja kada udjem uglavnom sve bude prodato tako da...dok covek razmisli malo se preracuna, ode sve. Ako je stvarno tako, a verujem da jeste, videcemo da li admin moze nesto uciniti, mada pitanje je da li i sta.
2015 10 27
Imam osecaj da clanovi sa takvim cenama pre prodaju nego bilo ko drugi, mada se nadam da gresim. Skoro sam dobila upit za poslednju cenu predmeta od 200 dinara, a u pitanju je bio par bokserica sa etiketicom?.:) Valjda kad stavis nisku cenu ljudi misle da moljci ispadaju iz stvari, ne razumem [:osmeh]
2015 10 27
pa, ako nemas o cemu da mislis, vec o profitu kad nabijes cene kao ona, onda kupujes bez razmisljanja i svadjas se naokolo jer te neko nazove preprodavcem, ono, srozava te time sto odaje taaaajne info i "kvari" ti posao [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Kad bi clanice vise citale sta doticna radi i manje saradjivale sa njom, morala bi da se povuce, bar da kupuje ovde i preprodaje negde drugde. Da proda 5 parfema za 15dana, ima ima neki prosek od minimum 50e cisto(trenutne cene koje pici, tj mnogo losiji izbor nego pre, valjda "dobavljac" konacno prodaje pravim kupcima koji su shvatili sa kakvim se zlom bore za svoje kupovine), sto je apsurd. Sad i ima niske cene, kako je napucavala pre, 8000din, 9000din, 12000din........... Skoro pune bocice, naravno, ali sve je to kupljeno za bar 3x nize cene.
2015 10 27
Znam njene cene sa pocetka. [:sokiran] Ali znas i kakva je vecina zena, ako je milan prodao njen ominjeni, dace njoj i 3 puta vise, samo da ga ima. To je jedan razlog, a drugi od razloga moze da bude da nisu upucene u njene radove. Postoji i treci, ali je zabranjeno vredjanje. Mada "ovca" nije uvreda. LIejJa To je tacno, u opisu jeftinog predmeta treba uvek staviti nije pocepan, nije sugav [:smejuljitise] A na to se uvek iznerviram, ne znam, jedino da im se i postarina plati!
2015 10 27
njoj ne bih dala, sve da je to zadnja bocica na svetu, a kod nje. Ja napisala opise lepo, uvek sam i pisala da li ima neka mana, nesto, a sad za te predmete su stizala svakakva pitanja, jos jedno je ostalo, a to je da li je neko umro u tome pa je zato tako niska cena [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Cak je jedna skoro pitala da li predmet moze na poklon, jer je ptt koliko i predmet, pa ono, njoj nije bilo logicno da je cena jednaka pttu. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] E kad se tako pita, ne moze ni na prodaju [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
Biba je nakon one silne fame sa milanom posle nekog vremena cusnula veci deo svoje kolekcije na Limundo, sa nekim mizernim pocetnim cenama, tipa da li je bilo 600,700 pocetna za Le Roy Soleil, i za Addict, JPG... bar koliko sam ja ispratila. Nisam pratila da li je obnavljala turu? [:vrtoglav]
2015 10 27
Svakim danom se vise volim zivotinje i imam sve vecu fobiju od ljudi. Toliko.
2015 10 27
Ne znam da li jeste, pripala mi je muka nakon onog prvog puta kad je otkrivena.
2015 10 27
Tačno tako kako je većina rekla.. ako je jeftino onda misle da tu nešto nije u redu.. ali stvarno ne mogu da budem djubre i prodajem van realne cene.Pa ko hoće neka kupi, ko neće ne mora. Možda misle ofucano noseno jednu se zonu.. Pa ne nosim isto svaki dan.. npr.imam preko 20 pari farmerki, a nosim samo 5-6..i to što stoji prodajem, samo mi zauzima mesto.. to važi za svu ostalu garderobu. A mnoge stave niske cene a garderoba iz proslog veka..Strasno sta sve rade. I shvatila sam ni da ovde nikakve reklame tipa tri po ceni jednog ne pale uopste. Necu ni da ih kacim vise.
2015 10 27
Dobro jutro devojke, vraćam se na temu potpuno voluminizirana i rečnikom supermarketa govoreći-super jestiva i totalno hot! [:smejatise] Za one koje nisu ukapirale citiram jednog domaćeg velikana književnosti 21.veka [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 27
306 Mesecevab , pre 10 sati prijavi | ↑ a da uzmes novu knjigu od zorannah, hahahahahahaha Cuti, ne prizivaj Emusku Čuh neko dozivanje [:smejuljitise] Cene, kakve god da su, mogu i da se koriguju - to je moja parola [:jezik] Ja moram da napišem da sam juče ušla u P....S... radnju (privukao me kaputić u izlogu) ....kada sam videla cenu - nije mi bilo dobro [:uplasen] Kaže "preljubazna" prodavačlca - "može na 6 rata" - Neka hvala i 26 da mi date pa ja za te pare mogu da kupim bre činčilu [:isfrustriran] Za vikend sam u C&A kupila jedan dugačak, debeo mantil (džemper-kardigan) clockhouse - glupo je pisati cene, ali ja nisam mogla da mu odolim....Zato narednih 3 meseca neću smeti da privirim ni u jednu radnju [:tuzan]
2015 10 27
Ahhhhhhhhhh, Zorana - njeno AMMMMMMMMM .....sačuvaj me bože.... Za sve domaće novokomponovane "pisce" se slažem....Lauševića sam, naravno, pročitala odmah - u cugu...i dopalo mi se.... Vuk Drašković - vrh....još kao srednjoškolka sam se dokopla njegovog Noža (znate da je bio "zabranjen"-kao nije, a u stvri ga nigde nije bilo) - od tada mi je omiljen - ali samo kao pisac.... Razočaralo me je piskaranje Isidore B. Možda se neko neće složiti - ali ono što sam pročitala (3-4 knjižice) su mi baš bljak. Mislim, ovako kada priča mi deluje extra...žena prošla svet, obrazovana i sve to bla..bla...bla....ali da mi se nikako ne dopadne njen način pisanja [:sokiran] to ne razujem [:tuzan]
2015 10 27
dajte link tog Milana sa parfemima [:smejatise]
2015 10 27
Emuska Sta je tema bez tebe [:smejuljitise] Ja sam prosle godine u ps-u kupila krznene prsluke, dugacke, odlicni su, deluju kao pravo krzno, bili su do 8000 svaki. Ja imam neku njihovu karticu, za jedan prsluk od 8000 sam ostvarila popust 300 dinara [:smejuljitise] Slazem se za Isidoru, a i ona je drasticno posle bolesti promenila ponasanje koje mi se uopste nije dopadalo iskreno. Ja idem sutra do C&A, oni imaju veliki izbor sesira, tj. veci od ostalih.
2015 10 27
1 2 ... 4 5 6 7 8