Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite da date realnu cenu stvarima, ništa a?

Kao i slučaj žute haljine,jel moze razmena,rekoh ne može imam četiri iste.Slikam na viber ona u soku,aj mi prodaj crvenu,ne mogu nisam je obukla,aj zovi taj butik gde si kupila vidi jel ima crvena,nazovem nema [:smejatise]
2015 10 26
starwars Svaka ti cast na strpljenu [:smejuljitise] A taj dux ne bih iz principa uzela, ja ljudima spustim cenu od 200 do cak 700 dinara...danas sam jednoj napisala manju otkupninu, devojka nije ni trazila.
2015 10 26
Ne prozivam ja nikog, samo pišem ovako uopšteno, nek se sve članice same pronadju :) Hahhahaha starwars, krimi rad [:smejatise]
2015 10 26
Nema sta ko da se pronadje, ne citaju sve clanice forum, a i vec postoji slicna tema, to je precenjeno koju je kreirala mislim dzo...kako god, to je nesto sto jos nije zabranjeno na ovom sajtu i ja sam za to da se konkretno postavljaju linkovi ako se vec otvori tema. Kao sto sam ja svojevremeno otvorila o clanici bakamini koja ima jako lepe stvari ali jednostavno preterano napucane cene puta 10 i o jos par clanica koje su precenile svoje predmete, kao sto je npr bila mandarinka koja je posle toga i blokirana zbog mnogo krupniji razloga.
2015 10 26
Pazi nisam puno kupovala,članice su stvarno extra od kojih sam kupovala,jedna ima 3,druga preko pedeset.Ali ova što nije htela da spusti za dux,nisam napisala koliko da spusti već zadnja cena,neće moras da kupiš više predmeta.Eto ti dux. [:smejatise] Svidja mi se puno Al više nije u omiljenim [:smejatise]
2015 10 26
Ja svakoj članici koja nešto kupi od mene ponudim da izabere sebi i poklon. Većina se iznenadi i bude im malkice neprijatno, ali ja zaista želim da im poklonim nešto što im se svidi. Nema osobe na ovom svetu koja je opsednuta garderobom više od mene, ali na kraju krajeva to su ipak samo krpice [:lepota]
2015 10 26
Exeeeej Mesecevab pa na bakaminu sam i mislila kad sam govorila o Terranova suknji. Dobro je, nisam poludela da jedina mislim da su cene naduvane žestoko
2015 10 26
Mesecevab što se konkretno tiče te članice ja sam ostala u soku pogotovo zbog lui jo torbe.inače bila je akcija u fashion i friends,kupila sam diesel patike(ne do ih bog nikom) i farmerke i ostvarila ogroman popust na kolekciju gde sam platila najprodavaniji liu jo model oko sedam hiljada.Hvala [:smejatise]
2015 10 26
Predpostavila sam lokibg, naravno da nisi jedina jer je ona krajnje ocigledna sa tim. Meni se puno njenih predmeta svidja ali necu da kupim jer mogu da odem do butika, jeftinije je.
2015 10 26
starwars Naravno, ja upravo o tome pricam. Ali ne mozemo mi nekoga da prozivamo ili krivimo zbog toga, znate ono "dok je ovaca, bice i sisanja", na nama je da li cemo taj precenjeni predmet kupiti ili ne. Ovde svako ima pravo da stavlja koju god hoce cenu i da preprodaje. Ja sam za to da se ako se vec primeti nesto krajnje bezobrazno kao sto je bila npr mandarinka koja je stavila cenu za polovne cizme 9000, a ja nove videla za 5000 [:smejuljitise], otvori tema i OSTAVE LINKOVI, upozoris clanove i to je to. Pa ko zeli neka kupi. Nesto uopsteno mi nema poentu.
2015 10 26
Slažem se! A kod pomenute članice mene ne fasciniraju cene nego koliko utisaka žena ima, dakle koliko saradnji! Ali iskreno me zanima ko je kupovao po tim cenama?!? I to je to, ništa više.... [:smejuljitise]
2015 10 26
Mozda i ona dosta kupuje i verovatno je dugo na sajtu, nakupi se toga. Mada zavisi i koliko koriguje te cene kada posalje neko upit, mozda drasticno smanji cenu pa prodje [:smejuljitise] , ali to opet nije povoljno.
2015 10 26
Nisam verovala,sok.Ja sam iskreno ranije sve poklanjala mladim curama, à posle ni hvala ni srećna nova godina nista.Volim ovde trgovinu,kupci su mi zadovoljni,à i ja kao kupac.A forumi i teorije zavere uuuu FBI
2015 10 26
Ja sam se zaista potrudila da stavim realne cene,ako vam nije problem pogledajte.Sminka je mog brata on pravi cene.Imajte u vidu da za nešto ako napisem kao novo onda je zaista tako. [:smejatise]
2015 10 26
Da Mesecevab ali ne možeš biti jača sa cenama od generalnog uvoznika.Mislim daj. [:smejatise]
2015 10 26
1 2 3 4 5 6 ... 8