Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite da date realnu cenu stvarima, ništa a?

*bez vredjanja* Danima gledam stvari na sajtu, da kupim, razmenim i prodam. I sve više i više nailazim na pohlepne profile. Devojke, kako vas nije sramota da za neku fejkčinu stavite cenu 5000din a korišćeno? (čizme na primer-neću da navodim ko) Po meni je to čist bezobrazluk. Ovo nije butik neki, već polovan sajt, morate kad stavite cenu i na poštarinu obratiti pažnju.Ako ćemo realno, ni vi NIKAD NE BI KUPILE DUKS ZA 3000DIN PREKO OVAKVOG SAJTA ILI LIMUNDO, A ISTI U PRODAVNICI NOV ZA 1000DIN!!! Zato, obratite pažnju malo ako želite da rasprodate stvari, možete u komentar teme staviti omiljenu i najlepšu stvar sa profila za jeftinije, možda nekog usrećite, nemamo svi para, nisu svi kao 'vi' što stavljate cene 3000din i nabijate da dobijete što više para. Ali kako god, htela sam samo da obratite pažnju malo i ne potcenjujete predmet ako nije kao za 'fotosešn' slikan.
2015 10 26
Svaka ti cast! Sve si dobro rekla!
2015 10 26
Amin!!! Xaxaxaxxa....mene to ne nervira baš toliko ali se slažem! [:smejuljitise]
2015 10 26
sjajno :)))
2015 10 26
Ali realna sam. Bezobrazluk čist, uvek odustanem od kupovine i pomislim kako sam u stvari jadna ili moje stvari ili bilo šta. Nemaju pojma kakav je taj osećaj :)
2015 10 26
Naziv teme- vrh! [:smejuljitise] Svi hoce da "rasprodaju pune ormane" a nece spustiti cenu nikad (ovo je slucaj za precenjene i polovne stvari, nikad nisam trazila popust za nesto realno ili novo). Paaaa, nek' im stoje, nek' cekaju kupce po godinu dana, masu puta mi je i drago kad zaobidjem takve jer obavezno naletim na neku divnu clanicu raspolozenu da stvarno proda nesto. [:smejuljitise]
2015 10 26
Ili situacija kad za neku precenjenu stvar pitaš da li bi mogla niža cena a članica se uvredi najstrašnije! U čemu je problem pobogu, pa to su samo krpice [:smejuljitise]
2015 10 26
Pa da, evo povodom ovog što sam rekla, kod mene je sve u pola cene od ovog :D Pa kome treba nešto nek se javi. Ja ne živim od ovog sajta, već samo da usrećim nekog, budem 'humana' i džeparac bukvalno imam neki :) A vi devojke što ste 'nabile' i precenile svoj stvar, izvolite prodajte i molite se Bogu da se neko smiluje i kupi Vam :D
2015 10 26
Ja volim da se cenjkam u inbohu.I kad kupujem i kad prodajem [:smejatise]
2015 10 26
Šta da kažem. ..kada vidim koliko traže za stvari koje su nošene i oprane, iskreno, ne znam koju cenu da postavim za nove stvari sa etiketom [:vrtoglav] ...ali niko nikoga ne prisiljava da kupi. ..ja sam prvenstveno uvek za kupoprodaju na obostrano zadovoljstvo [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2015 10 26
A kad vidim odeću ili obuću koju ni moja baba ne bi nosila, a cena 10 hiljada ili tako nešto, pošteno se ismejem [:jezik] O ukusima ne treba raspravljati, doduše :)
2015 10 26
Meni odmah padne na pamet jedna članica koja zaista ima lepe stvarčice, očuvane takođe, ali cene su show živi. Na primer, maxi suknja iz Terranove koju sam ja ovde novu, nenošenu prodala za 400din jer sam je kupila u radnji po ceni od 600din ta članica nošenu prodaje za 800 ili 900din nisam sad sigurna. [:smejatise] Ali napominjem da je to članica sa gomilom utisaka i to pozitivnih-pa ko se to zeznuo da mi je znati samo.... [:smejuljitise]
2015 10 26
I ja volim da se cenkam :D Ipak, pare su u pitanju za krpice koje iznosam i bacim, nekad se zapitam zašto moram ja imati nešto markirano ili nešto što neko nema.. Kad odeća nije merilo čoveka :) Pogledams e u ogledalo i kažem sebi da sam lepa samo zato jer imam takve krpice na sebi.. Glupo zvuči ali tako je, malo njih to ceni, samo retardirani muškarci kojima se odeća svidja a ne ja zapravo.. U pravu ste, ali opet, svima je krivo :) A ako staviš da je jeftina stvar jako onda kao ne valja im, pa šta bi onda?! Bukvaln ništa, nego se ne obraća pažnja..
2015 10 26
Ja bih bas volela da navedes link predmeta i tu fejkcinu? Ovako izgleda da prozivas, a ako navedes link mozes mnogo clanica da upozoris da se kojim slucajem ne prevare? Pozdrav za sve [:osmeh]
2015 10 26
A super je temaaa,meni jedna članica nije htela da spusti 100 dinzi za dux od 4500,već pobogu moram da uzmem više stvari i sad hocu da crknem,al ne mogu.isto tako članica mi ne veruje da su patike replay 490,ako im ja procenim cenu to je to,nošene imaju oštećenje,ne mogu da ih gledam očima,ima nas svakakvih ludaka ovde [:smejatise]
2015 10 26
1 2 3 4 5 ... 8