Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

> MilenaPe85: > Da li dajete šansu nepoznatim domaćim autorima? :) > Preporučila bih knjigu "Opet sam te sanjao", to je debitantski roman Ljiljane Šarac.Na divan način je predstavila Irinu Branković, omraženu srpsku despoticu. > Takođe, Drina Steinberg, Trilogija Purpur Arkone, za sada napisane dve knjige je jako interesantna priča za ljubitelje fantastike. > Roman koji je u ovoj godini ostavio snažan utisak na mene je "Slavuj nad Pirinejima" Kristin Hana, plakala sam kao kiša, i sve što sam pročitala nakon toga mi je bilo bezveze. Snažna priča, fenomenalna. Ja zudim za dobrim domacim delom. Nesto sto bi me drzalo. A ne da ostanemo zakucani sa Andricem i Ducicem. Nanjusila sam par, ako je neko citao, pliz, javite utiske "Kad zvona zaneme" "Brodolom" Vlada Arsic "Crnicani"
2016 04 15
Preporučujem "Let" Vladimira Arsenijevića, odlična knjiga.
2016 04 23
> Papricica: > Ko nije citao - Timur Vermes "Opet on". Povratak Hitlera na jedan vrlo zanimljiv nacin. Knjiga je bila neverovatan bum. Fantasticna knjiga :) Ujedno, preporucujem svima da procitaju Psiholozi, psihijatri i drugi bolesici - fenomenalna knjiga pogotovu ako ste imale posla sa istima :)
2016 04 23
> micili88: > Ali Klon i ja je nastala mnogo pre nego 50 nijansi. > Ja trenutno citam Volim Holivud. Za sada simpaticna knjiga za razbibrigu, pravi Čiklit. Procitala ceo serijal (ima Volim Holivud, Volim Njujork, Volim London...). Pravi ciklit. Nisam sigurna da su kod nas svi delovi prevedeni, ja ih imam u elektronskoj formi na engleskom.
2016 04 23
Od domaćih autora preporučila bih i Miomira Petrovića "Miris mraka" i Gorana Petrovića...
2016 04 23
> MirjanaMitrovic: > Od domaćih autora preporučila bih i Miomira Petrovića "Miris mraka" i Gorana Petrovića... O cemu se radi u Mirisu mraka? Sta inace pisu, kakvu tematiku?
2016 05 09
Zdravo, devojke. Nova sam ovde i do sada sam imala lepo iskustvo. Zanima me, ima li neko od vas knjigu ,,Kako biti Parižanka gde god da si'' ? Pozdrav svima. :")
2016 05 10
> kimica25: > Zdravo, devojke. > Nova sam ovde i do sada sam imala lepo iskustvo. > Zanima me, ima li neko od vas knjigu ,,Kako biti Parižanka gde god da si'' ? > Pozdrav svima. :") Imam ja :D
2016 05 13
> Sofijapp: > > kimica25: > > Zdravo, devojke. > > Nova sam ovde i do sada sam imala lepo iskustvo. > > Zanima me, ima li neko od vas knjigu ,,Kako biti Parižanka gde god da si'' ? > > Pozdrav svima. :") > Imam ja :D Da li bi je prodala? :")
2016 05 14
Bež jaknica. M veličina/38 Mogu dodatne slike, jaknice izgleda lepše uživo nego ovde, loša svetlost mi bila. Skoro kao nova, samo što je etiketa skinuta, meni je velika, bez oštećenja. Bez razmene. Jaknica izgleda kao na prvoj slici, samo što je ova moja svetlija, tj drugačija je boja, model je isti. Stavila sam sliku sa interneta jer ne mogu lep da uslikam.
2016 05 15
Devojke cao, imam dve knjige koje mi ne trebaju .... procitane jednom Danijela Stil - Kuca u ulici nade Santa Montefjore - More izgubljene ljubavi
2016 05 15
> IvanaSalvatore: > Bež jaknica. > M veličina/38 > Mogu dodatne slike, jaknice izgleda lepše uživo nego ovde, loša svetlost mi bila. > Skoro kao nova, samo što je etiketa skinuta, meni je velika, bez oštećenja. > Bez razmene. > Jaknica izgleda kao na prvoj slici, samo što je ova moja svetlija, tj drugačija je boja, model je isti. Stavila sam sliku sa interneta jer ne mogu lep da uslikam. Ivana izvini ali skroz si promasila temu. Ova je za utiske o knjigama, preporuke sta sledece procitati i slicno.
2016 05 23
Procitala novog Koelja. Kome je potrebna inspiracija u zivotu i ko voli lepe, a poucne price neka procita :)
2016 06 15
Ja sam upravo zavrsila Dnevnik sludjene buduce mame Super knjiga, za opustanje i smejanje. :)
2016 06 19
Rodenova ljubavnica... Vrlo zanimljiva jer ima i istorijskih istinitih delova o Ogistu Rodenu skulptoru i njegovoj zivotnoj ljubavi i ljubavnici takodje skulptorki i vajarki Kamij Klodel a opet je prica o ljubavi i strasti i izmedju njih i prema umetnosti... svakako malo drugacija od svakodnevnog lakog stiva, ali opet ne preteska za ove letnje dane...
2016 06 23
1 2 ... 14 15 16 17 18 19