Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

> micili88: > Ja sam upravo zavrsila Dnevnik sludjene buduce mame > Super knjiga, za opustanje i smejanje. :) Joj plakala sam od smeha uz tu knjigu. Ima i nastavak :) Mislim da se zove Dnevnik sludjene mame ii tako nesto :)
2016 06 23
Zene, devojke! Obavezno procitajte "Kosturi okruga Madison" Vedrane Rudan. Mislim da svako zensko treba da procita doticnu knjigu.
2016 06 23
> OljaBg13: > > micili88: > > Ja sam upravo zavrsila Dnevnik sludjene buduce mame > > Super knjiga, za opustanje i smejanje. :) > Joj plakala sam od smeha uz tu knjigu. Ima i nastavak :) Mislim da se zove Dnevnik sludjene mame ii tako nesto :) Najbolje od svega je sto je sve iz knjige tacno :')
2016 06 24
Da li je neko citao "Sumrak" Stefani Majer? Ja sada citam drugi deo i mnogo mi se svidja. :) 8-)
2016 07 03
> BARBIE94: > Da li je neko citao "Sumrak" Stefani Majer? Ja sada citam drugi deo i mnogo mi se svidja. :) 8-) Ja sam procitala sva 4 dela. :")
2016 07 09
> BARBIE94: > Da li je neko citao "Sumrak" Stefani Majer? Ja sada citam drugi deo i mnogo mi se svidja. :) 8-) Ja sam samo četvrti deo, ako neko poklanja druge delove knjiga Stefani Majer, neka se javi! Knjige su božanstvene.:)
2016 07 25
Trenutni skor mojih knjiga je 230 + 145 dzepnih knjiga iz Blic biblioteke. Sreca, sreca , radost! Trenutno citam Carica - San Sa. Pocetak malo zbunjujuci ali obecava. Sta vi citate?
2016 08 14
Svaka cast na biblioteci, fin broj. Ja sam trenutno na nekih 100-njak knjiga, bilo je i vise ali odlucila sam da napravim cistku i da ostavim samo one koje su mi omiljene ili koje su mi se dopale i one koje sam dobila na poklon. Posto zivim u iznajmljenom/studentskom stanu, muku mucim sa prostorom pa su mi knjige podeljene, neke su ovde a neke kod kuce, stalno ih vtim i prebacujem, ko sta radi ja sortiram knjige. Poklonila nekih 20tak, a ostalo sto je visak na prodaju pa jos ne znam finalnu brojku. Citala sam Caricu od San Sa, davno je to bilo jos na pocetku srednje ali se secam surovog zivota i spletki medju konkubinama. Trenutno citam Atlas oblaka i posteno se smejem svako vece pred savanje.
2016 08 17
> Cassiopeia: > Svaka cast na biblioteci, fin broj. > Ja sam trenutno na nekih 100-njak knjiga, bilo je i vise ali odlucila sam da napravim cistku i da ostavim samo one koje su mi omiljene ili koje su mi se dopale i one koje sam dobila na poklon. Posto zivim u iznajmljenom/studentskom stanu, muku mucim sa prostorom pa su mi knjige podeljene, neke su ovde a neke kod kuce, stalno ih vtim i prebacujem, ko sta radi ja sortiram knjige. > Poklonila nekih 20tak, a ostalo sto je visak na prodaju pa jos ne znam finalnu brojku. > Citala sam Caricu od San Sa, davno je to bilo jos na pocetku srednje ali se secam surovog zivota i spletki medju konkubinama. > Trenutno citam Atlas oblaka i posteno se smejem svako vece pred savanje. Smejes? Mislila sam da je Atlas oblaka drama? Sad sam zbunjena
2016 08 18
Jos sam uvek relativno na pocetku, 94. strana, presla sam tek dva zanra, ali Pisma iz Zedelgema su mi bila beskrajno zanimljiva. Lik koji pise pisma i njegove teatralne opaske su me zasmejavale. Knjiga je vise kao slagalica, nesto poput zbirke kratkih prica i svaka je sa razlicitim likovima i u drugom vremenu i napisana u drugacijem zanru. Pa je neka od njih verovatno i drama.
2016 08 18
Aha, ja gledala na laguninom sajtu gde je okarakterisana kao drama o:)
2016 08 18
> micili88: > Da li je neko čitao "Ubiti pticu rugalicu"? pa moguce je da je to najpriblizniji opis, ali meni se, zasad, cini da je miks svega pa da je u tome i fora sa ovom knjigom :D
2016 08 18
na pogresno pitanje sam odgovorila ,:) ...pisala sam o Atlasu oblaka :")
2016 08 18
Da se pridruzim temi, nedavno sam gledala film Me before you, koji me je odusevio, te sam odlucila i da procitam knjigu Na sprskom je: "Pre nego sto sam srela tebe", i mogu da kazem da je knjiga odlicna Sad prodajem prvi deo, pa da kupim drugi x-)
2016 08 20
Jel pisac Dzo Dzo Mojes? Ako jeste knjiga je super
2016 08 20
1 2 ... 15 16 17 18 19