Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

Jeste :) To je jedini film/knjiga uz koju sam plakala Jel imas jos neku slicnu da preporucis?
2016 08 20
I da, knjiga se zove "Dok nisam srela tebe", pogresila sam
2016 08 20
> Cassiopeia: > na pogresno pitanje sam odgovorila ,:) ...pisala sam o Atlasu oblaka :") Jeste Atlas oblaka drama, žanr je jedan, samo je u pitanju roman-slagalica, gde je priča podeljena na nekoliko likova iz različitih vremena i mesta, sastavljen od stranica dnevnika jednog kompozitora, službene zabeleške jednog mladog sudskog istražitelja, sećanja i deja-vua još nekoliko likova. Izuzetno rešenje za strukturu romana i vrhunski spisateljski talenat! Nije za čitaoce sa manjim čitalačkim stažom (rekla bih, minimum 10000 strana dobrih knjiga), pa da se oduševite ovom knjigom! Dakle, ako volite D.Stil i G. Musoa i sl, nije ovo lektira za vas.
2016 08 25
Po meni je (skoro) svaka knjiga vredna čitanja, i skoro svaka priča vredna da se ispriča. To što volim da pročitam Danijelu Stil, Sandru Braun i slične pisce lakog štiva ne znači da ne čitam ništa "ozbiljnije i dublje" i da pomenutu knjigu ne bih shvatila.
2016 08 25
NEVESTA IZ MUMBAJA, ODLICNA JE
2016 08 27
Sve knjige Bernarda Šlinka, trenutno čitam ženu na stepenicama i odličlna je.
2016 08 27
Evo ovako, zavrsila sam Caricu. Fantasticna knjiga, prikazuje svemocnost zene, zrtvovanje i usamljenost ljudi na vrhu. Daje snagu i pomera granice.
2016 09 04
Cao, ja sam zavrsila od Dz. Kener _ Uzmi me. Knjiga je odlicna nastavak Oslobodi me. Zanima me da li ima jos nastavka ? Inace sada ne citam nista , nemam sta. :(
2016 09 07
Hvala micili88 Eto ko ima Voli me od Dz. Kener neka me kontaktira . Imam par knjiga za razmenu .... Meni je ok knjiga .... procitala sam obe Oslobodi me i Uzmi me. Inace sada nemam sta da citam pa sam uzela jednu knjigu o crnom psu . (na madjarskom jeziku je Bogancs) :D ....
2016 09 12
Eh ja sam ljubitelj knjiga i imam veeeliku biblioteku kući, mama je počela ja nastavila :) Čitam skoro sve, kada sam kako raspoložena,nekad Laka nekad teža štiva....ima perioda kada mi je koncentracija ravna nuli i ne mogu ni novine da pročitam (Sensu obožavam) . Inače super tema...Da li je neko čitao "Veronika je odlučila da umre" Paulo Koeljo. Iskreno, sasvim slučajno kod druganaletim i daj da pročitam, pre neki dan, znam da ju je neko pomenuo, i ako sam bila prilično skeptična-ODUŠEVILA ME JE. Laka za čitanje a fenomenalna i poruka je dobra, i ....ma još uvek sam pod utiscima, morate da je pročitate. Naravn, nekome semožda uopšte ne dopada ali na mene je baš ostavila utisak..
2016 09 13
Citala sam nekoliko knjiga od Koelja, obozavam ga, ali tu nisam, bas cu sutra da je potrazim u biblioteci. :D Hvala za preporuku MarijaStela :D
2016 09 14
Nema na čemu :) Uvek :) Preporuči i ti meni neku, neku baš inspirativnu....Sve su mi nekako kao "već viđeno" i ništa me u poslednje vreme ne mami.
2016 09 15
Citala sam sve od Koelja i Djavo i gospodjica Prim mu je najbolja knjiga,po mom misljenju. Takodje,procitala sam Kci moje najbolje prijateljice (ne mogu da se setim ko je pisac) i veoma je lepa,malo tuzna,malo smesna,jednostavno lepa. A ako hocete da se smejete citajte od Sofi Kinsele Umes li da cuvas tajnu i Prva bracna noc,kao i jednu sjajnu knjigu pisca cije ime nikako da upamtim-Stogodisnjak koji je skocio kroz prozor i nestao.
2016 09 15
Mmmmm Hvala!!! Potražiću još danas, i javljam utiske ;)
2016 09 15
Sanjam o danu kada cu moci da udjem u knjizaru i kupim knjigu koju - pozelim! A onda taj miris mmmmm kao tek kupljene novine :D A do tada citam sta mi dodje pod ruku. Perl Bak sam procitala opet sve knjige, svima preporuka. To je opet klasika.. ko ne zna za Perl Bak .. onda sam procitala - Ogledam se u tebi od Silvije Dej, totalna suprotnost. Ali mi je bas zanimljivo bilo, nisam ni znala da je zanr - erotski. Valjda posle Perl Bak sve knjige deluju pomalo gresno :) Preporucujem je. Pocela sam da citam drugu knjigu iz njene trilogije - Prepletena s tobom ali to nije bilo to. Odustala sam i trecu - Obnazena pred tobom, nisam ni pokusala da citam. Pocelo je da deluje jeftino i nalik na ljubavno - seksi romane, sta li vec.
2016 09 18
1 2 ... 16 17 18 19