Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

Elly hocu je ja! Javljam ti se u inbox [:stidljiv]
2015 11 23
Kaleidoskop ide micii88
2015 11 23
[:poljubac] [:poljubac]
2015 11 23
Ispricaj mi svoje snove od Sidni Seldon mnogooo dobra knjiga.. Juce sam je procitala, sad je sestra cita..
2015 11 23
Nisam nista citala od Sidni, nekako me nijedna nije zaintrigirala, ali nikad se ne zna... [:osmeh] Da li je neko citao Poslednji begunac od Trejsi Sevalije? [slika:a339ec9b-3a66-4dcc-8f2e-4a2d486d2615]
2015 11 23
Drage, sve knjige su otisle.... Sada san nabavila Sandra Braun-Pod vulkanom
2015 11 23
Koje domace autore preporucujete? Ja nekako nemam poverenja u nase pisce... [:tuzan] [:pospan]
2015 11 28
micili88 preporucujem ti da krenes da citas Sidni Seldo,kad jednom krenes,pozeleces sve da ih procitas. U Vulkani ima 3 za 999 uvek ima njegovih naslova,baci pogled ;) Trejsi Sevalije sam citala 2-3 naslova super je Devicanski plavo,za ostale mi je stao mozak. Ovu cu svakako potraziti.
2015 11 29
Izuzetna stvorenja od Trejsi Sevalije obavezno procitati. Ima jako dobro razvijenu radnju i super povezane stvari o kojima pise.
2015 11 29
Ja trenutno citam [slika:a9a93d80-b9c3-4ecf-80ec-04a99ffe3ec1] [:lepota]
2015 11 29
Ja trenutno zavrsavam Pod Vulkanom, nista posebno. Nego da li mozda neko ima : Pod mermernim svodom ?
2015 11 30
Oho pa evo i ja sam našla temu za sebe. Šta da vam kažem sem da kad se uznervozim odem do biblioteke (knjižare su mi preskupe a akcija knjiga nema oniliko često koliko bih želela da budu) i tamo pokupim gomilu. Trenutno čitam Vašljivu palatu od Elif Šafak. Za sada mi se baš dopada kakko žena piše. Rekla bih plete ... baš mi se dopada.
2015 11 30
Ugh... Kada pomenu domace autore. Ja sam pocela pre nekog vremena "Beogradjanke". Posle druge price mi se jetra okrenula. Iskreno i meni bi bila potrebna preporuka za nekog dooobrog domaceg autora ili makar delo. Jedno. Inace ako niste, procitajte knjizicu "Leposava", nesto kao domaci Orvel. Deluje pomalo teenage, ali mislim da vredi.
2015 12 01
Sybele, u pravu si da su knjizare prskupe. Ja sam u poslednje vreme nabavila brdo knjiga na limundu. Cesto se desi da nabasas na dobru knjigu za npr 99 dinara. Papricice, ja sam dugo trazila Beogradjanke da nabavim jer se toliko trubilo o tome u medijama kako je delo jako dobro. Dobro je sto si je spomenula dok nisam potrosila novac na tu glupost [:vrtoglav] Od domacih pisaca se secam da sam citala Imitaciju zivota od Mirjane Bobic Mojsilovic i zgrozila se nad besmislenoscu tog trabunjanja i bespotrebno bacenog papira za stampanje. Ne znam, nekako imam predrasudu da nasi autori do sada nisu objavili knjigu koja bi ispunila moja ocekivanja.
2015 12 01
Ja nimalo nisam odusevljena nasim piscima, jos uvek nisam naisla na neko delo da je dobro, mada mi je dobar Marko Vidojkovic jer pise surovo, realno, ali je to mozda jer ja takve stvari pronalazim u svojoj okolini, tinejdzeri, odrastanje i ostalo.
2015 12 01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 19