Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

Delim misljenje sa vama. Nisam zadovoljna domacim piscima . Do sada nisam naletela ni na jednu dobru knjigu.
2015 12 01
Eh da, sad se setih. Ovu sam procitala od one voditeljeke na radiju. Nije losa ali nije ni vau. Lagana je, brzo se cita ali brzo i zaboravlja [:smejuljitise] [slika:3d197952-1f21-4dd4-bf30-12c3c086fd51]
2015 12 01
Knjige Ive Strljic su jedne od onih koje te privuku zbog lepe slike na koricama a onda razocaranje... Ispisano preko 200 stranica a nije napisano nista [:sokiran]
2015 12 01
Kad smo kod domacih autora ne volim ni Ivu Strljic ni Vesnu Dedic,ali su mi odlicno legle prve 3 knjige od Jelene Bacic (Pismo gospodje Vilme,Ringispil i Poslednje prolece u Parizu,koja mi je br.1) Njena najnovija knjiga mi je onako,ocekivala sam vise ili me je nekako previse podsecala na Mir Jam,imala sam utisak kao da nju citam sve vreme [:kezitise] Jeste probale nesto od Marije Jovanovic? Preporucujem: -Spletkarenje sa sopstvenom dusom -Kao da se nista nije dogodilo -Idi vreme je
2015 12 01
Iskreno Jelenine knjige sam imala zelju da procitam, ali su mi uvek bile preskupe, cak i polovne kad sam gledala jednostavno previse. Tako da sam njih ostavila za kasnije kad se obogatim [:smejuljitise] ili mi nalete jeftine na limundu [:smejatise]
2015 12 01
Jao, BettySvastarica-e, ja sam Spletkarenje citala jos daaavno pre 10ak god. Kako mi je bila legla tada [:lepota] To je bila dobra stvar. micili88 Beogradjanke vredi procitati, nisam sigurna koliko vredi i kupovati. Moje licno misljenje. Meni se jetra okrenula vise od toga kakvo nam je drustvo, kakvi su tinejdzeri... [:sokiran] Ja nemam puno dodira sa tom generacijom, a vrlo je brutalno i suvo opisano, tako da ako vizualizujes dok citas ne moze da ti bude svejedno. Samo je opsti utisak da smo u prejadnom stanju.
2015 12 02
MICILI88 sad si mi dala ideju gde da trzum knjige. [:poljubac] za tebe. Inace,ja sam u toku proslog meseca kupila brdo knjiga od jedne devojke na Kupindu od 150 d0 250 su kostale,stvardno je bio odlican izbor. PAPRICICA I ja sam je citala pre 100-ak godina i bila sam ocarana. Pre nekoliko meseci sam je opet citala. Imam te momente da se vracam dobrim knjigama,ne znam da li se to i Vama desava? [:osmeh]
2015 12 02
Naravno da se vracam dobrim knjigama! Zato i volim da imam svoju kolekciju a ne da uzimam iz biblioteke. Jaooo sta napravi, sad si mi konkurent na limundu za knjige [:jezik]
2015 12 02
Neki dan sam zavrsila Lepota nepoznatog i odusevila se. Super knjiga samo ti treba koncentracija da pratis jer je prepuna opisa i bas je ziva i puna likova. Sad sam uzela Kerini dnevnici da bih malo odmorila mozak pa opet prelazim na nesto zahtevnije. Kerine dnevnike nisam ni imala neku zelju da nabavim ali mi na limundu izadje zajedno sa Leto i grad 100 din pa sam ih zato i uzela jer su bile dzabe bukvalno.Tinejdzerska knjiga sa tinejdzerskim problemima, za dva dana sam skoro zavrsila citanje.
2015 12 02
Kad smo kod Keri,ja sam pre nekoliko nedelja odgledala sve sezone SEX I GRAD ispocetka i zaista sam uzivala. Nego,kad cemo mi da vidimo tvoju novu policu? :)
2015 12 02
Ahaha, ma pusti muz mi se olenjio. Sve mu nesto prece [:smejuljitise] A morala sam da pocnem da pravim spiskove knjiga koje imam jer sam se izgubila pa za malo da kupim dva puta istu knjigu. Ludo sta ces [:smejatise]
2015 12 02
Dobro,idu praznici,malo ce da se odmara,mozda ce tada da ti ispuni zelju. Pametno,a ja redovno vodim spisak kome sam sta dala,ko je sta vratio. Kao prava bibliotekarka. [:kezitise]
2015 12 02
Dobro,idu praznici,malo ce da se odmara,mozda ce tada da ti ispuni zelju. Pametno,a ja redovno vodim spisak kome sam sta dala,ko je sta vratio. Kao prava bibliotekarka. [:kezitise]
2015 12 02
Ja se nikad ne setim da zapisem kome sam sta pozajmila. Sestra mi zivi u inostranstvu i jednom godisnje mi uzme punu kutiju knjiga pa vrati tek sledece godine. Do tad zaboravim i da ih imam
2015 12 02
Uh, to sa pozajmicama knjiga je bas lose. Ja sam tako ostala bez dosta dobrih naslova. Sto je najtuznije znam i kome sam davala, ali ljudi su u fazonu "jaooo, pa ja to ne mogu da nadjem" Da, vracam se i ja dobroj knjizi. Kako ne. Ne znam samo vise gde da ih redjam :)
2015 12 03
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 19