Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

Videla sam tu temu, ali su mi cene malo previsoke. Ne isplati mi se da kupim knjige za 500 i platim postarinu, kad dnevno kupujem bar 4-5 knjiga na limundu/kupindu za po 100 din.
2015 12 03
E ljudi, ako ima neko "Euklidov prozor" i hoce da proda...?
2015 12 03
Cao svima... Ja sam danas kupila od Danijele Stil - Obecanje strasti ....... jedva cekam da zavrsim Osamdeset dana . Pocinju da mi se gomilaju knjige. Opasan hobi . [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 12 05
Cao elly,sa Danijelom Stil nema greske,ako ikad naletim negde na njenu koleciju,kupujem. [:smejatise] Ja sto vise imam nagomilanih za citanje,ja srecnija. hi hi
2015 12 06
Elly ja zavrsavam Kaleidoskop, zadovoljna sam. Ima zanimljivu radnju. Betty moja kolekcija Danijele Stil se trenutno sastoji od 30 knjiga. Trenutno mi knjige stoje po komodicama, kutijama, fiokama, kesama... [:smejuljitise]
2015 12 06
Ja imam svega nekoliko,vecinu sam procitala tako sto sam uzimala od nekog... Polako,bice i polica za knjige jednog dana. Ja trenutno citam JEDI,MOLI,VOLI...
2015 12 06
jedi, moli, voli sam skoro kupila ali jos nije dosla na red. Javi kakva je [:lepota]
2015 12 06
da li je neko citao Pat pozicija - S. Braun?
2015 12 06
Ja trenutno citam Usamljeni orao Danijele Stil. Roman je ekstra samo mu je mana sto na pocetku knjige ima predgovor i tu se sazna kraj romana.Inace radnja je zanimljiva jedino to sto me nervira jer znam kako ce da se zavrsi. :\
2015 12 06
E ako volite lagane knjige, pune ukusa i boja procitajte "Hrana ljubavi". Radnja je smestena u Italiji, lik je kuvar... Mnogo lepo.
2015 12 07
Pa ja pravim kombinacije, jedna teza a sledeca laksa i sve tako.... [:lepota]
2015 12 07
Ja volim da ne natovarim tako "pametnim" knjigama, pa me posle glava boli i treba mi neka limunada da se resetujem [:lepota]
2015 12 08
Ja ne mogu da verujem koliko dugo postoji ova nagradna igra,a nikad nigde nisam videla. [:besan] Hvala na informaciji,bas je zanimljivo. Drago mi je da si osvajala nagrade,zelim ti da ih bude jos vise. Srecno! [:poljubac]
2015 12 10
Oni cesto organizuju zanimljive nagradne igre. Secam se da sam knjigu Kuca orhideja dobila kao nagradu za najbolji slogan za knjigu Avanture nevaljale devojcice. A dobra im je i akcija slikanja sa knjigama, tu se dobijaju bolke nagrade kompleti knjiga, letovanja i slicno...
2015 12 10
Definitivno cu vise pratiti. Ako nesto dobijem super,mada mi je i samo ucestvovanje samo po sebi zanimljivo. Ucestvovala sam jednom prilikom sa slikama za Vulkan. [:osmeh]
2015 12 11
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 19