Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

Ooo @micili88 hvala za tip, pojma nisam imala! Pokusacunda pratim i ja [:osmeh]
2015 12 18
Nema na cemu. Ja sam jedno vreme bas pratila sada malo slabije. Ali cesto se setim da pogledam i pokusam. Nikad se ne zna [:osmeh]
2015 12 18
Sta citate trenutno? Ja zavrsavam Pruzi mi priliku. Iako spada u kategorili takozvanog Čiklit-a super je napisana. zanimljiva radnja, opušta.
2015 12 18
Ja trenutno ne stizem da citam nista :( Pocela sam Less than Zero, ali ne vredi, kada imam vremena toliko sam umorna da ne mogu ni tv da gledam [:tuzan]
2015 12 19
Danas pocinjem od Sandre Braun - Ljubav oslobadja. Zavrsila sam Osamdeset dana Pozuda....
2015 12 19
Elly kako ti se dopala? [:poljubac]
2015 12 19
Ja trenutno citam od Siri Hustvet Sve sto sam voleo... Fina knjizica
2015 12 23
Ja pocela Kraj leta od Stilove. Za sada je dosadna al videcemo...
2015 12 23
Ja sam uzivala uz Kraj leta,a preporucujem ti i Krila,razlikuju se od svih koje sam procitala od nje :)
2015 12 29
Do kraja i nije bila losa. Onaj pocetak me malo deprimirao ali posle se izvukla. Procitala sam Bekstvo iz harema, super je. Danas prelazim na Gutač duša.
2015 12 30
A ti si pravi gutac knjiga. Hi hi hi 😜
2015 12 30
Da znas :)
2015 12 30
Trenutno citam Posebna Isporuka od Danijele Stil ...... sad sam zavrsila od Sandre Obecanje strasti - nije losa knjiga ....
2016 01 15
Elly rezervisem Posebnu isporuku kad zavrsis :") Ja sam danas zavrsila Tajna od Mary Adlin, simpaticna knjizica, ne svidja mi se kraj, ali nazalost to se desava u stvarnom zivotu....
2016 01 16
Divna tema za nas knjiske moljce :) Ja u proseku citam, verovali ili ne, oko 100 knjiga godisnje, te me uvek mozete pitati za preporuku za citanje, samo recite koji vas zanr interesuje (slabo stojim sa SF, vampirima, epskom fantastikom, ali kada je beletristika u pitanju, tu znam dosta odlicnih) Moja preporuka je Bekstvo iz logora 14 (prica o momku koju je pobegao iz logora u Severnoj Koreji). Izuzetno interesantna knjiga, izdavac je dereta, ali imate i u bibliotekama. All time favorite mi je Stepski vuk Hermana Hesea. Knjiga, bez uvrede, nije za svako vec, kako i kaze prva recenica - Samo za ludake. Ukoliko ste tuzne, depresivne procitajte. Meni je mnogo pomogla (kao i sva ostala njegova dela jer je bio teski depresivac). Rendi Pauc - Poslednje predavanje. Ima i na Youtubu kad je bio kod Opre, ali knjiga je bolja. Uci vas da cenite ovo malo vremena sto nam je dato na trecem kamenu od Sunca. Ukoliko imate elektronske citace knjiga i citate na engleskom mogu da vam predlozim jos naslova koji nisu prevedeni kod nas :)
2016 01 18
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 19