Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izbrisane teme o" povratku Sanje"

"@Dzodzo.....A ova sto radi login logout sa svog naloga i naloga multija, nek ne misli da nije ukaceno ko je kad zelen, vidim da je opet kandidat za block, ali ovaj put uz ban, jer tu istu adminku koja ju je odblokirala, a nije trebala, pravi ludom i vredja je, dok se sa zvanicnog naloga slihta na jednoj od tema koju je bas adminka otvorila, bukvalno joj tamo samo pertle vire............. ali rekoh vec, svakom svoje na cast, dupljacki fazoni su cool, kad se skapiraju na vreme." Da li je ovo bila neka insinuacija na mene??????? Znaci- APELUJEM NA AMINKU DA ODREAGUJE, da ne bih ponovo ja bila ta koja ce biti okategorisana da siri mrznju na forumu, dok ova siri ljubav i to neku cudnu- kancerogenu! Do sada sam samo jedan jedini put poslala prijavu i to protiv prevarantkinje povratnice, moleci za reakciju, sada sam primorana da javno prijavim ovu sto spava i zivi na forumu jer ove insinuacije doticne i klevetanje , prevrsilo je svaku meru. Ne znam dokle ce se tolerisati provakacije i mentalno silovanje ovog omrazenog forumskog demona koji svako malo pa clanice naziva duhovima, dupljacima i ostalim pogrdnim imenima!?!!?
2015 11 21
@bebabubuca, zasto imate problem kada se nko slihta adminki, to je u redu. Svako ima pravo da se ponasa kako zeli. Multiji su na zalost potrebni kako bi se ljudi ovde slobodnije izrazavali posto kada to urade sa originalnog naloga, a pri zom ne daj boze se ne sloze sa nekim clanicama , od istih budu izvredjani i toliko izmaltretirani da im presedne zivot. Da adminka na primer blokira uvek i svaki put one koji vredjaju, sire mrznju, plasiraju neistine, ponizavaju i maltretiraju druge multiji bi brzo nestali. Pravila sajta bi bila ispostovana i svi bi bili ok. Licno nemam problem i potrebu za multijem iz jednostavnih razloga, definisanih prethodnom prepiskom. Inace da i ja sam zamolila adminku da odreaguje u nekoliko pp poruka zato sto su neke stvari i komunikacije , kao i njeni postupci van granica pravilnika. Ukoliko ne odreaguje u roku 24h ili slucajno nikada onda znaci da ne radi svoj posao kako treba pa cu videti koji je dalji put. Medjutim, moja komunikacija sa njom je do sada bila ok i ocekujem isto i ovaj put.
2015 11 21
Znam nekoliko clanica koje su se oglasavale sa pravog profila i bile toliko isprovocirane od strane ove ljige da su na kraju zavrsile na bloku,jer nisu mogle da cute na njene provokacije,uvrede,klevete..Poucena njihovim iskustvom radim ovo sto radim
2015 11 21
Prpoustila sam izgleda dosta... Koliko sam shvatila, tema je bila o nekom prevarantu i da mu se da druga sansa. Apsolutno sam protiv toga. Ko jednom prevari, uvek ce. Sto se tice Petise i njenih "abnormalnih" cena mogu samo da kazem da svaka roba ima svog kupca. Ja, recimo nikad ne bih kupila kopiju bilo cega. Pre cu nositi neki no name brend, nego kopiju LV, Prada, DG i sl
2015 11 21
@dzosmrdusa, potpuno mi je jasno i razumem i upravo taj aspekt problema je jedan od zadataka koji adminka ne ispunjava. Zaista je tesko preziveti te salve svega i svacega, narocito ukoliko nemas dovoljno zivotnog iskustva. Osim toga, zasto bi iko sebi to priustio u zivotu. Meni se upravo to smucilo posto me nepristojni i bezobrazni ljudi i u realnom zivotu nerviraju , a kamoli u virtuelnom gde se ugodno ususkaju u plast nedodirljivosti . Prema tome....cekam/crkamo rakciju adminke. Ukoliko ne bude reagovala ispravno i u skladu sa pravilnikom bice jasno da svoj posao ne radi kako trdba, da ne postuje pravilnik koji je obavezna da postuje i da sve clanice ne tretira na isti nacin sto je novo veliko nepostovanje prava i pravilnika sajta. Ukoliko sve bude ovako jasno je da nije prava osoba za poziciju admina. Jos uvek vetujem da necubiti j lravu i da je adminka odlicna i da radi svoj posao...lopta je kod nje. Cekam.
2015 11 21
@ZitaNi da bila tema pa je adminka izbrisala 2 fiskusije koju bi bilo dobto da su ostale kako bi smo imali teme na koje se mozemo lako pozvati kada neko sledeci put dodje na ideju da slucajevima poput Sanje i slicnih da dtugu priliku. Ovako nista od toga. Sto se tice cena, mojih i bilo cijih, nikada ne ulazim u tu didkusiju posto postujem stav svakoga da ima pravo da formira cenu kako zeli a da kupac opredrljuje gde ce i sta da kupi. Medjutim kada neko uzme i uporedi nuporedivo tu reagujem. Koja je paralela izmedju Ali proizvoda i neke originalne robne marke, nikakva ali clanice i dalje to rade i misle da su u pravu. Kolikl sezona se nose tskvi Ali proizvodi, koliko se puta operu pre radivanja/ raspadanja/gubljenja boja i svojstava.
2015 11 21
Petisa, apsolutno nikakav problem ja nemam kada mi se stavlja na teret slihtanje adminki, tu sebe uopste ne vidim jer ja se ne bojim nikoga da bih imala potrebe da se slihtam, jedino umem biti uljudna, kada su ljudi u pitanju . Tako sam vaspitana i tako se obracam svima osim ovom forumskom demonu jer mi se tako hoce, kodekse ponasanja biram u odnosu na to na kakvo djubre naletim, nekada to djubre samo preskocim a nekada ga namerno nagazim. Do sada sam vrlo otvoreno i transparentno izrazavala svoj stav, zato mi i smeta ova provokacija gde mi se imputira svaki moguci multi nalog sa kojeg ovu hejtuju, mene bi bilo sramota sebe same da sam omrazena broj 1 na sajtu, ali neki definitivno nemaju osecanje stida! Bilo bi joj bolje da mene ne cacka i da me ne spominje ni u jednom mogucem kontekstu jer ako ja budem isprovocirana toliko da otvaram multije, pasce server.. [:lepota]
2015 11 21
pretnje, vredjanje... hajde nastavite. Ako je mogla da se pravi peticija da odu neki utisci i da neke budu unblock, vala moze i peticija za Sanju, eto odakle je i poceo da se povlaci uticaj na adminku, samo joj ja ocigledno nisam pretila, pa Sanju nije vratila, tj nisam pretila kao sto se radilo oko slucaja unblock, vec isla normalnim mirnim putem sa realnim glasanjem drugih clanica. Izvolite nastavite, ja uvek volim kad neko sam sebi skoci u stomak. [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 11 21
Jos jedna jako bitna stvar, ako bude neophodno licno cu platiti da tehnicar proveri IP kako bi se dokazalo da ja ne stojim iza multi naloga koji hejtuju doticnu omrazenu br 1! Apelujem javno da adminka konacno resi problem clanice Dzodzo, u ime svih ostalih clanica sajta koje imaju zamerku na njeno pisanje i komunikaciju na forumu! Ukoliko se ovo bude protumacilo kao poziv na svadju i ja budem PONOVO ta koja ce teret bloka poneti na svojim ledjima, bicu isprovocirana da otvaram multi naloge ne bih li ispravljala krive drine i nepravde na sajtu! Cisto upozorenja radi, kako bi se izbegle uzrocno posledicne reakcije... Takodje, ukoliko se budu nastavile ove insinuacije i klevete koje servira ovaj danonocni stanar foruma, kada sam ja u pitanju, definitivno cu biti primorana da se obratim direktno Eriki Palauske preko osobe za koju pouzdano znam da je sa njom u kontaktu! Pa cu onda ici i do Litvanaca jer mi se moze i imam to da platim, jer nisam ja ko neke koje rade po nekim prljavim kazinima za 20 hilljada! Cao! [:lepota]
2015 11 21
I ne pozivaj se vise na adminku, urusavas joj TI licno rejting tim pozivanjem na nju i njenu poziciju! Ne znam uopste zasto ti to vise tolerise, prekini da zenu uvlacis u probleme koje pravis i izazivas samo i licno ti, tim svojim ponasanjem i nacinom obracanja ostalim clanicama. Niko ovde nema primedbu na rad adminke, ti je dodovis u nezavidan polozaj tim konstantnim provlacenjem njene pozicije kroz forum u kojekakvim kontekstima koji tebi odgovaraju, to je jasno kao dan i vidi se iz aviona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015 11 21
adminki je poslato na koga se mislilo jer je jos jedna clanica to zapazila, a sto se neke prepoznaju same, ja tu ne mogu nista. Ponovni pokusaj vredjanja, povoda nema, tako da.......... Nemoj ti da brines sta ja radim, i za koliko, brini ti o sebi, bilo bi ti pametnije. Pretnje Erikom i kojekime su smesne, pogotovo nakon terora koji je izvrsen na adminku zarad unblocka. Sila ovde ne radi nista. Da se ne bih raspravljala sa nebitnima, stavicu zvezdicu na sivo... I sacekati da mi adminka odgovori kroz pp ili javno, kako god, ali ja sve sta saljem, saljem u pp, ne otvaram nebitne teme sa davno zavrsenim pricama [:osmeh]
2015 11 21
Neka adminka odgovori javno! Forum je javan, pitanja postoje istaknuta transparentno, takodje za sve moraju vaziti ista pravila, povlastice ne smeju da postoje! Adminka, koliko sam ja shvatila, osluskuje glas i misljenje vecine pa se zena time i vodi. A to sto je tebi krivo pa je peticija koju sam otvorila usled nezadovoljstva blokom koji sam popila, zbog tebe ofkors jer si me cinkarila i kukumakala i od sebe napravila zrtvicu, urodila plodom, te je veliki broj clanica izrazio misljenje da se ne slaze sa time da ja budem trajno blokirana, to je samo tvoj problem, zao mi je sto si omrazena!
2015 11 21
DzoDzo , pre 47 minuta prijavi | ↑ adminki je poslato na koga se mislilo jer je jos jedna clanica to zapazila, a sto se neke prepoznaju same, ja tu ne mogu nista Hahahaa,znas koliko je bitno kome kad radi zelena lampica.Evo sa laptopa sam trenutno ulogovana na pravi nalog,a sa tebleta na ovaj i zezam se sa tobom [:smejuljitise]
2015 11 21
Gospodjica pravi insinuacije i izvodi krive zakljucke da sam ja ti, ko god da si, odnosno multi nalog sa kojeg nju hejtuju. Ja nemam problem da je hejtujem sa svog naloga, ako to zelim i hocu ali nemam bas toliko vremena da bih ga trosila na forumske stanare i njihove podstanare. Sto se zelene lampice tice, kod mene je non stop log- log out, kada ulazim sa telefona, jer dovoljno je da se bacim na fb, pa kada pokusam da udjem ponovo na krpice, trazi mi novi log, verovatno iz razloga sto i moja sestra ulazi na sajt, pa trazi novo logovanje. To mi se desava iskljucivo kada ulazim preko telefona ali sto bih se ja pravdala bilo kome a posebno necu davati opravdanja omrazenoj br 1, postoji tehnicar koji sve to lepo moze proveriti ...
2015 11 21
igramo se toplog hladnog [:smejuljitise] hladno dzo,hladno [:smejuljitise]
2015 11 21