Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izbrisane teme o" povratku Sanje"

Vidis ksko je neprijatno draga DzoDzo kada se tvoje ime pominje, a ti si u proslosti toliko puta vukla kroz najgore blato tolike clanice. Nadam se da uzivas i ovaj put [:osmeh] . Znaci ti znacenje pojma cinjenice ne rszumes, ti ne baratas cinjenicama ti siris neistine i svoje fantazije. To je u redu ne zameram ti da fantaziras, ipak smo svi razliciti hvala bogu ali kada vredjas i siris neistine onda cu ti svaki put odgovotiti i demantovati te. Ovaj put ne ide ustaljena taktika. Evo redom ...moje cene- kupi nesto od robnih marki koje sam pomenula i stavi ovde mllim te da kupim od tebe za 1.000- 2000 din. Kada budes na profilu imala nesto od onoga sto ja imam mozes sa mnom argumentovano da diskutujes o tome. Do tada , ostavljam te kineskoj robi i cenama. Dalje, prijstelji...pa njih imam u realnom zivotu, ovde imam neke drage dame koje postujem i volim ali nismo prijatelji. Zao mi je sto to nisi shvatila. Takodje tema je otvorena za sve ne za moje prijatelje. I naravno, tu si ti kao moj najveci sledbenik. Hvala sto citas moje postove mozda naucis nesto [:lepota] . Tema koja adminku pravi ludom...kakvo nerszumevanje elementarnih formulacija. Ako posle novog citanja ne budes razumela napidi mi pa cu prostijim recnikom napisati to za adminku da svi bolje razumeju. Multiji i sud...duhovito, nemaju u sudu ljudi pametniji nego da se bave procedurom na mojim krpicama. Multiji nisu zakonom zabranjeni, nadam se da znas. Moji multiji....mora da se salis, pa to bi znacilo da sa osnovnog naloga ne smem da iskazem svoje misljenje a to tako ne odrszava moj karskter. Sve sto mislim da treba da kazem, prodam, kupim radim sa jednog naloga i on mi odlicno sluzi za zadovoljenje svih potreba. Pucas u prazno, ponovo [:smejuljitise] . Ja se ne bojim, nikoga, postujem sve, ne vredjam nikoga ukljucujuci i tebe, svaciji stav postujem ma koliko razlicit bio. Zoliko za sada
2015 11 20
Ja uzivam uvek. A uzivacu kad dodje adminka i vidi da se opet njena odluka razvlaci okolo. [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Tacka je stavljena, ali za one koji to ne umeju da shvate, ocigledno nije. Nadam se da ti je lepo sto podrzavas multija koji vredja i da ces biti odusevljena admnikinim objanjenjem da nema potrebe za dodatnim glupim pitanjima kad su odgovori vec dati.
2015 11 20
To sa clanicom djeronimo nema nikakve veze sa ovom temom, moj i njen odnos nije tema javne diskusije niti ce ikada biti. Imaj bar malo dostojanstva i ne idi toliko nisko, mene neces dotaci posto mi je savest mirna. Ti ocigledno brines da li ce mi neko poverovati, razmisliti ili sta god cim imas potrebu da pises i linkujes to sto si ve nekoliko puta uradila. Pa da li je moguce da mislis da ce ovo uticati na mene na bilo koji nacin. Nisi kroz ovu komunikaciju na 6 strana nista razumela [:vrtoglav]
2015 11 20
Toliko si je ispoklapala da ona jadnica vise ne zna gde ce cim poteze za printicima i nekim dogadjajima iz proslosti,ona sad luuudi,ona skiiici,ona vristiiii,ona skaaaceeee [:smejuljitise]
2015 11 20
nemam potrebu da te razumem. Ali ti imas staaaalnu potrebu da pitas ono na sta su odgovori dati i da mene pominjes. Praznina, sta li je.............
2015 11 20
jest,u tvojoj glavi [:smejatise] [:smejatise]
2015 11 20
E sad i odgovor na tvoja 2najnovija postaDzo, da "guracu nos" gde zelim posto je ovo sajt gde svi imamo ista prava. To sta ces da stavljas na svoj profil mene ne interesuje, ne mogu da verujem da si toliko naivna da mislis da me to interesuje. Pa imas pravo da stavis sve sto zelis i u okviru je grupa koje su dopustene. Odluke adminke su u funkciji clanica sajta a uz postovanje pravilnika. Ona je tu zbog svih nas i naravno ocekujem da mi odgovoti na poruke i pitanja koja sam joj postavila ukljucujuci i tvoj blok. Takodje sam objasnila zasto otvarsm temu, sto ti ocigledno ne mozes da razumes. Sta da se radi [:sokiran] . Ni u jednoj recenici nisam podrzala multije, a komunikacija nije podrska nadam se da rszumes razliku izmedju te 2 reci. Takodje ponavljas uvrede bez kojih evidentno tvoja komunikacija zavrsi na 78 reci, plus tih 20-22 uvrede sto je bas bezveze.
2015 11 20
Dzo draga, pa ja samo revnosno odgovaram na tvoje postove kojima pratis moju temu. Nepristojno bi bilo da otvorim temu i posle ne citam sta se na njoj dogadja. Znaci, samo ti pitaj sta ti nije jasno, sta ne razumes i ja cu razjasniti. I eto, uvek kada dodjemo do te 78 reci nema druge osim preci na uvredu, sablon komunikacije sta li je.
2015 11 20
dok otvaras ovakve teme, podrzavas multije koji vredjaju i mene i administratora, nemas pravo da trazis nikakav block napadnutih clanova npr mene. Mene nemas pravo da pominjes ni u kakvom kontekstu, jer sa tobom saradnju niti sam imala niti cu, a i za mene si obicna prasina koja mi je nebitna, pa ne vidim sto se nameces pominjuci me. Za komunikaciju sa adminom ti ne treba tema, nego pp, ali ne, ti si zelela da izazoves svadju. Ako nisi znala, po pravilniku na koji se pozivas, nemas pravo na to i trebas biti sankcionisana. A to sto ti je tesko sto je tek tako odluceno oko Sanje, a tvoje razglabanje je bilo nebitno na celoj temi, jer su clanice pisale jasno i precizno, sve osim tebe, to je druga stvar, niko ti ne moze pomoci sto se osecas zapostavljeno. Jasno sam ti napisala zasto neke clanice NECU da postujem, ali ja ih zaobilazim, one se same kace na mene, bas kao i ti sada. Zasto zelis paznju, nekoga koga ne zanimas?? Daj, nadji zanimaciju, decoupage je cool prica. zaista si mi dosadna, i zaista necu da prevrcem tri reci sa nekim kome je nejasno svasta nesto sta je jasno naznaceno. Edukacija i bice jasnije, ni ja nisam znala kojesta, pa sam naucila.
2015 11 20
tema je javna. Za sve clanove. Nije tvoja. Jer ni sajt ni forum nisu tvoji. A posto mene pominjes, a nisi dobila moju dozvolu, moram da te edukujem da bi mozda shvatila. OFF
2015 11 20
Ova tema nema nikakve veze sa multijima,ko je imalo pametan shvatio je.Ti nisi,sto znaci... Uvrede-obicna prasina,dosadna...Adminko reaguj Pravo da te spominje u bilo kakvom kontekstu imaju svi na forumu.. Sama si otvorila temu o sanji i time pruzila mogucnost multijima da se oglase,zasto se nisi javila adminki u pp i to sa njom dogovorila,sta si ocekivala,aplauz... Normalno da ne razumes petisine postove,preinteligentno je sve to napisano da bi tvoj mozak ista shvatio
2015 11 20
Forum je javan NIJE TVOJ A posto si ti krenila prva u napad,bori se ON
2015 11 20
Naravno da je javna, ali sam je ja otvorila pa samim zim imam i rszlog da o njoj " brinem" citam i slicno. Tvoje ime nije neko zakonom zabranjeno za pominjanje tako da bas kao sto ti pominjes koga zelis kada zelis i ja to radim. Tacnije, odgovaram na tvoje pracenje teme koju sam otvorila. Sada, kada bih se ja recimo prisetila tvojih uvreda na racun Tare (suvise mi je strasno da ponovim i jednu rec uvrede koju si joj uputila) one bi bile opryvdane nekom vasom saradnjom. Mislim na lohiku koju si primenila na to sto ti se obrycsm a ne smem posto nismo saradjivale? [:sokiran] Ne ja ne pozivam na svadju, ti zaista ne razumes sta ja pisem, sta da se radi. U mom tekstu nema ni jedne ruznereci, uvrede bilo koga a jos manje poziva na svadju. Adminka je sve sto treba dobila gde treba i ona licno moze da odgovori nema potrebe da je "branis" posto je niko ne napada. Nju postujem kao i sve na ssjtu sto je jasno iz svih mojih komunikacija bilo gde
2015 11 20
Evo necu moci jos dugo puca mi baterija, ali ujutro odmah nastavljam ovu divnu temu i naravno odgovaram ti na sve sto napises...kao i ako neko drugi bude komentarisao naravno. Zelim ugodnu noc xvima. Narsvno i dslje ne ocekujem da ce lva tema bizi zskljucana ili izbrisana nekom slucajnoscu posto je to onda zaista los znak za sajt i za postovanje jednskih pryva clsnica.
2015 11 21
Nisi trebala napisati da ides,sad ces vidis kad se okurazi pa raspise,jaoooj nama [:uplasen]
2015 11 21