Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izbrisane teme o" povratku Sanje"

@bebabubica, kako tvoj blok nisam ispratila ( bice da sam nedovoljno aktivna na forumima) to ne mogu da komentarisem. Sto se stvari ovde tice, insinuacija ili ne, mislim da nemas razlog za nerviranje. Zbog drage DzoDzo se ne trebas sekirati, kada nema argumentaciju ili kada oseti da druga strana verbalno adutira ona prebaci na neku desetu temu ("duhovitu"- gleda film, kupa se, kupuje auto, ima zivot van foruma itd) ili pronadje neki stari "greh" sagovornika koji ce pokazati kako je bas nula od coveka. Kada se niko na to ne primi onda ide "argument " sa smajlijima, sirini i limited edition pameti i eto nas u win win poziciji. Mislim da to svi znamo tako da samim tim nema novina a onda ni potrebe za sekiracijom. Zakljucak, nema potrebe nekom takvom posvecivati paznju, to bi bilo najstrasnije sto se moze desiti nekom ko svakim postom trazi paznju i potvrdu sebe i svoje "vaznosti". Prema tome uglavnom ignore, osim u situavijama kao sto bese slicno ovoj mojoj temi. Onda valja jednostavno idtrajati i na kraju, 7-8 strana posle, odustane Dzo
2015 11 21
Petisa, zahvaljujem ti se na pominjanju i slazem se sa skoro svime sto si napisala. Dodala bih jedan podatak, jer sam te preduhitrila sa pitanjem Adminke o jednakosti clanica i blokiranju i na njega sam dobila odgovor. Nakon sto je Dzo odblokirana nakon kratkog vremena, iako je to njeno drugo ili trece blokiranje od kada je nova Adminka na sajtu, poslala sam pitanje Adminki "Ajde onako iskreno, medju nama, pod kakvom je Dzo protekcijom kod tebe? :)" posto mi nije bilo jasno kako moze da odblokira nekog ko se pokazao kao nekolegijalan clan zajednice u vise navrata, dok je bebabubicu odmah blokirala trajno. Odgovor sam dobila da smo naravno svi jednaki i da slobodno mogu da pitam Dzo da li je pod protekcijom (?!), a da je ono sto je napisala o trajnom bloku samo radi zastrasivanja i da ona misli da nema prava nikoga da blokira trajno, sem naravno bubice koja bi bila na trajnom bloku, da se nismo pobunili, a posvetila joj je cak i zacementiranu ocenu i time pokazala ogromnu neprofesionalnost, jer je time uticala na prodaju na sajtu. nakon svega toga i onog fijaska oko Sanje, jedna clanica je otvorila temu "Ziveli su srecno...", cak i pre nje sam primetila nesto, a to je da Dzo sebi dozvoljava da pise u ime Adminke, a da Adminka se nigde ne buni. Mislim da se svi slazemo da ne bismo dozvolili da neko umesto nas iznosi stavove pod nasim imenom, a da se radi o ozbiljnijim stvarim.
2015 11 21
Bubice, Dzo je u temi "Ziveli su srecno..." napisala za multije da bi trebalo da se blokiraju i originalni nalozi, pa ako jedna sestra bude koleteralna steta, boze moj, sto se odnosilo na TEBE i samo tebe.
2015 11 21
A sada Dzo, ovako prvi i poslednji put. Jovana, moras da razumes da je sajt skupina ljudi koji poseduju razlicita misljenja i da se neces uvek sloziti sa napisanim, kao i da ne postoji na svakoj diskusiji ispravno, odnosno tacno misljenje. Takodje, osobina koja krasi uspesne, inteligentne i dobre ljude je da svoje misljenje oformljavaju vremenom kao i da ga u toku tog vremena menjaju i oblikuju u vise navrata, odnosno poseduju sposobnost da uce. Ta sposobnost je bukvalno sinonim za napredak. Ti jesi najveci problem forumskog dela sajta i cinjenica je da si sklona uvredama usled nedostatka argumenata. Petisa je primetila jednu jako bitnu stvar, a to je da fantaziras tj da zivis u alternativnoj realnsti. Clanice se ne reklamiraju preko tebe, ne trce za tobom i nisu se okomile na tebe, ti si svojim vredjanjem vecinskog dela sajta izazvala niz uzrocno posledicnih dogadjaja od kojih bezis u svakoj raspravi. Vredjanje neistomisljenika, po fizickom, materijalnom ili bilo kom drugom osnovu je neprihvatljivo i kao takvo podleze sankciji, ali posto se ovde konkretno radi od povredi moralnih, a ne pravnih normi, onda je ta sankcija "samo" u vidu osude drustva. odnosno blokiranja. Iskreno mislim da si presla graicu povratka i da od sada trebas biti trajno uklonjena sa foruma, a to je zakljucak iz cinjenica da si bila blokirana na forumu od strane svakog administratora ovog sajta ( i to nezavidan broj puta), sto znaci da nemas ni tendenciju ni zelju da se menjas. Koliko god da pises po forumu da sam ja nebitno dete (21god) i prasina, znam da znas da sam u pravu iako naravno to neces napisati, jer nema sanse da stvarno mislis da je problem u svima drugima osim u tebi.
2015 11 21
@cath95, hvala na misljenju, postujem ga kao i svako drugo. Posto je tema koja je trebalo da ostsne izbrisana, "i ziveli du srecno...." otvorila sam ovu sa idejom koju sam jasno iznela u naslovu. U pauzama diskusije sa jednom clanicom pisala sam svoje stavove o temama koje su izbrisane kao i zasto glasanja nikada nije trebalo biti. Svi koji su zeleli su mogli da se oglase. Zadto bi tema bila izbrisana, koga vredja problem sa brisanjem teme sto je i sustina iste. Dobro je da postoji podsetnik (tema) i stav o tome sta ne treba i zasto ne treba , bar prema stavu nekog clana. U temi Sanje je sve mutno posto kada nestanu pocetne 2 teme ostane samo stav adminke a to ne odgovara istini. Ocekivala sam i trazila objasnjenje adminke, zasto je dopustila glasanje o necemu sto ne podleze diskusiji. Zasto nije blokirala clanicu koja je izvredjala drugu clanicu. Zasto ima duple standarde. Kada izbrise teme, izbrise tragove, znaci kriva je i/ili stiti nekoga. Zao mi je sto ovo moram da zakljucim i ovaj put. I na kraju niko nema monopol na teme/stavove/ uvrede/nepostovanje pravila sajta i zelim da stanem iza ovoga stava.
2015 11 21
@Tara, kakav tekst i zrelo razmisljanje, moj naklon [:lepota]. Svaki put citajuci tvoj tekst ostsjem impresionirana time sto se nisi spustila na nivo komunikacije ovde pomenutog sagovornika. Jedino u cemu se ne slazem jeste da DzoDzo sigurno razume, tvrdim ti da nije tako. Kada bude razumela posledice prethodnog dela zivota/ stabova/ ponasanja bice prekasno, ali to nije nas problem. Medjutim, mislim da ti svoju pamet, emocije i intelekt ne treba da trosis na ljude kao sto je ova clanica iz vise ociglednih razloga. Srdacan pozdrav
2015 11 21
Hvala petisa na tako lepim recima! [:stidljiv] Nadajmo se da sam ja u pravu i da je samo ponos u pitanju, jer se to moze sanirati brze i uz manje posledice. Jako me privlace drustveni odnosi i uopsteno razlicitost ljudi i kompleksnost nase psihe, sta stoji iza naseg delovanja, a po najvise ko ima najveci uticaj na formiranje licnosti individue, pa mi je ovaj sajt nepresusan izvor informacija, ali u pravu si i ja sam toga svesna i to bih i primenjivala da ne posedujem veliku manu, a to je pravdoljubivost, koja sama po sebi je odlicna osobina, ali uz nju mora da ide i kocnica kada odustati, na cijem razvijanju intezivno radim, jer u suprotnom gubim previse vremena na vec unapred izgubljen rezultat. Hvala jos jednom [:lepota]
2015 11 21
1 2 ... 4 5 6