Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izbrisane teme o" povratku Sanje"

I opet si prva u ovoj temi pocela napad,jer te niko nije prozvao,pozvao vredjao,samo si pomenuta kao clanica koja je otvorila tamo neku temu na koju je stavljena tacka
2015 11 20
koji si ti faktor da niko ne sme da te pomene u bilo kakvom kontekstu.Evo ja cu od sad uvek da te pominjem
2015 11 20
Ali ti si raspravljala [:smejuljitise] Nego ne smaraj sa tim djeronimom,koga briga nema veze sa temom ama bas nikakve.A da,opste je poznat i taj tvoj nacin skretanja sa teme [:pospan]
2015 11 20
Sta mene ili bilo koga drugog na sajtu zanima djeronimo i njen/njegov odnos sa petisom.Njihova stvar,njihov problem Uvek ubacujes neka treca lica koja veze sa vezom nemaju a kamo li sa temom
2015 11 20
sad je zamisljam na onom njenom belom krevetu sa resetkama ko iz ludnice,sedi gricka nokte,psuje samu sebe sto je napisala da ide da gleda film pa sad ne moze da komentarise,bar koliko misli da odprilike film traje.A oko nje rusvaj,razbacane stvari ko u nekom prcvarniku.Horor film
2015 11 20
Sad ce proci film,ona ce se pojaviti nesto prokomentarisati u njenom stilu,nedugo zatim ce se pojaviti adminka zakljucace temu,mene nece biti...i taj scenario znam [:smejuljitise]
2015 11 20
Clanica Djeronimo i moj odnos sa njom nisu tema za tebe Dzo. Prvo ti si je nazivala u temi koju sam otvorila lazovom, prevarantom i nisi bila spremna da joj pomognes. Kako sam ti i tada rekla imas pravo na razlicit stav. Sada uzimanje u usta nekoga koga si omalovazavala je u najmanju ruku licemerno sto je opet odlika tvoga karaktera i tvoja stvar koja mene ne interesuje ni najmanje. Svojom mrznjom, prostim recnikom i verbalnom neartikulisanoscu zasipaj svoju porodicu a mene i ljude ovde obidji. Neverovatno da do sada nisi rszumela da sve to sto mislis da ce uticati na mene i nesto reci o meni je samo slika koliko ti svaki put potones u besmisao i blato. Da nije tuzno bilo bi smesno.
2015 11 20
Kako bi smo ipak bili u okviru teme draga Dzo, ti nisi pomenuta u naslovu na bilo koji dobar / los nacin osim u kontekstu nekoga ko je otvorio temu i ciji predlog je odbijen od strane admina. Sve ostalo je tvoja fiksacija petisom a ne obrnuto. Ne znsm jesi li mprimetila ja sam otvorila temu [:osmeh] , a ti nikako da se skines sa nje...hm, nije potrebna velika inteligencija da se zakljuci ko trazi ciju paznju i ko koga prati. [:smejuljitise] Skretanje teme na clanicu djeronimo ne funkcionuse, istoj sam kupila jaknu koja mi ne treba za 1.000din i poslala molbu damama koje su moji redovni kupci da joj pomognu sto su neke i ucinile drage volje. Ti razmisli kako si joj ti pomogla. A meni ostavi moju savest da brinem o njoj , to nije tvoj problem Ne postoji model tvog ponasanja koji me moze pogoditi, reci koje ces izgovotiti koje bi me naterale da se spustim toliko nidko da komuniciram sa bilo kim pa i tobom na nacin kako ti pricas sa ljudima.
2015 11 20
dzosmradusa, mislim da adminka nece zakljucati ovu temu niti je izbrisati posto ce time potvrditi moju iskazanu sumnju da nismo svi ravnopravni kao i da su pojedini clanovi zasticeni i da se s dju ponasati vsn pravila sajta bez jazne. Brisanjem bi potvrdila da reaguje kada njeni ljubimci pocnu da gube tlo pod nogama ona izbrise temu misleci da ce izbrisati ptoslost. Ja sam sigurna da nasa adminka nije toliko neinteligentna i neprofesionslna . Takodje se nadam da je predhodne teme slucajno izbrisala.
2015 11 20
sto se tice ovog prepucavanja nista me ne zanima a sto se tice clanice Djeronimo nije tacno da je niko nije obisao ja sam joj poslala posetu samo sto ona nije znala da je ta zena dosla bas nju da poseti cisto me zanimalo da znam sta je istina e sad istinu znam ali o tome necu da pisem naucila sam nesto bitno da sve sto znam zadrzim za sebe nisam luda da se kidam da dokazujem nekome nesto kad od toga apsolutno nemam nista [:osmeh]
2015 11 20
Eh da, vazna stvar -Dzo nije od mene kupila pantslone za 900din, eto priznsjem to je tacno. Nije zelela. Imam dilemu kako dalje, mislim da li cu preziveti ovaj mesec, da li da izbrisem mojih 677 predmeta i odustanem .....posle divnih 96 utisaka i mnogo vise divnih saradnji da li ofustati zbog ovoga profesionslnog i licnog neudpeha. [:vrtoglav] Oflucila sam, skupicu snagu nekako da to prezivim i da nastavim dalje. [:poljubac] ljubim sve fivne dame i koje poznajem i koje ne poznajem [:poljubac] [:poljubac]
2015 11 20
Lidija18, kada sam otvorila tu temu (djeronimo) komentarisali ste i imali svoje sumnje. Ovde imate svoj drugaciji stav, odlicno razlicita misljenja pomazu ljudima da postanu bolji i napreduju. Prepucavanje, mozda. Ko zeli neka ucestvuje, ko ne zeli ne mora, stvar opredeljenja. Ovaj put na temi, nakon nekih dogadjaja prethodnih dama nemam nameru da omogucim da prostakluk i primitivizam pobedi kao u vecini slucajeva.
2015 11 20
E, kad me dve devojke teraju smsom da se oglasim, onda moram, cak i iz kade. Prvo, oko djeronimo, ja je nisam nazvala prevarantom, vec pitala TEBE kao otvaraca teme koliko si dobro proverila, jer vazis za nekog ko je prilicno nejasan u pisanju, i normalno da cu da poverim o cemu je rec. A onda se sazna da ona i nije trazila nikakvu pomoc, napravila si od zene svoju slugu i prosjaka A vrlo je diiiiivno sto si kupila jaknu koja ti ne treba, dala 1000din, uzela jaknu i verovatno nekom poklonila dalje, jeza me hvata sto tih 1000din dizes u nebesa, a toliko su odvajale one koje imaju mnogo jeftinije stvari na svom nalogu. No, da ne guram nos u tudje novcanike...... Prica o nekupljenim lonama ciju si korekciju cene SAMA ponudila u pp je zato sto si se odjednom posle toga zakacila za mene, pa jbg, procenila sam da je bolje da kupim Djeronimo poklon za 3000, 4000din, jer pomoc zena ne zeli. Zato sam jadna ja, morala da ustedim tih 900din, hahahahah Nema nikakve potrebe da se pitas o odlukama adminke oko Sanje, devojka je napisala zasto, kako i sta. Cemu razglabanje dalje? I zasto mislis da bi ikoga posle zanimao iciji stav o Sanji bas, pa ce brisanje teme naskoditi? Ne zaboravi da i ja imam moc da brisem svoje teme. A tvoje komuniciranje sa mulrijem koji vredja mene, regularnog clana, govori o tebi samoj. A mozda bi imalo smisla da predmete pobrises i napravis kvalitetnije fotke, onda mozda i prodas nesto po abnormalnim cenama za vecinu predmeta, pa uspes da pomognes sa vise od 1000din. To je moj stav od vecini tvojih cena, jeste mozda off, ali me smara da pisem u temi precenjeno. [:osmeh]
2015 11 20
Sada ponovo mogu da se vrstim originalnoj temi, zasto mislim da nije dobro da se glasa o vracanju clanica koje su blokirane i pokazale su se kao nesolidni, neodgovorni kupci/ prodavci. Adminka je ulaskom u ovakvu vrstu glasanja prekrsila pravila sajta koja su osnova za njen rad i obaveza svih clanica. Pravila ukoliko su jasno postavljena su obaveza za sve i nema izuzetaka. Ovo pravilo o razlozima blokiranja na sajtu su potpuno jasna. Ukoliko napravite jedan izuzetak imate obavezu da isti princip primenite ka svima. Naravno, ukoliko se pridrzavate pravila da su sve clanice medjusobno jednake. Znaci nema slobodnog tumacenja, sada cu ovako a sutra cu drugacije posto je to onda korak ka potpunoj anarhiji. Znaci nije pitanje dirine, tolerancije, kajanja ili iskrenosti i potpuno je beznacajno ko zadtupa koji stav. Pravila postoje da bi postojao organizovan sistem koji ce svi postovati, da bi se uspostavio red.
2015 11 20
i to sto si kupila od nje predmet za 1000din, a posle joj nisi poslala ni pomoc u vidu podrske koja joj mnogo vise znaci, govori da mislis da se postovanje kupuje novcem. Meni je cast sto mi je poklonila knjigu, sto me je prvo vijala sa nekog desetog naloga i kad je videla da nisam laka na uzimanju, onda je pisala sa svog naloga. I sutra i prekosutra i uvek da joj nesto zatreba, moze da mi se javi i bicu tu, a necu pricati kako sam pomogla sa 1000din i ostavila je posle bez reci. finansijski ne mogu mnogo jer ulazem u neki posao, i bice fantastican, a moralno mogu uvek, zasluzila je. O onih silnih lepih reci na temi, ostade ona na onoj "zlobnici" Dzo, sve one lepe reci drugih su isparile, niko ni poruku da joj pusti posle. Kako doslo, tako otislo, ne cudi me. Ljubav i postovanje se ne kupuju, narocito ne za 1000din da bi se posle zvalilo po forumu o tome. a sto se pravila sajta tice, smatram ih okvirnim, adminka mora biti tu da saslusa( i tu je ) i nesto sto malo iskace van okvira. Da ne slusa clanice, ovde bi bila 3 i po dana i otisla, jer iste clanice joj salju prijave za blokade lopova i sumnjivih naloga, a ona sama ne bi mogla jer nema 8sati zivota da joj ovo bude primarni posao i da se smara sa proverama sama(a i nemoguce je)
2015 11 20