Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

N dozvolite da vas prevare pozitivni utisci!!!

Kakav revolt,pa ja je cekam od proslog ponedeljka da mi javi da je podigla
2015 12 09
Samo se postavite na moje mesto,posaljete paket,ne javlja vam se danima,posle kaze da je bas briga,ja sam joj nakon toga dala ocenu
2015 12 09
Ja sam bila voljna da platim obe postarine, sto mozete videti u poruka sa sajta. Onda je ona nazvala i pocela da preti Ako ne preuzmes jaknu, docicu ti tamo kuci, na vrata u Suboticu...i svasta nesto jos sto stvarno nije nacin. U roku od pola sata dobila sam 6 negativnih, jedina obrisna je od profila koj je banovan jer je otvoren 5 min pre ocene. Stim da je ostala jos jedna negativna od banovanog profila. Ja sam uvek u zivotu za postenje, za korektno poslovanje jer znam da cenim i jedan dinar jer ga sama zaradjujem. Da je njen nacin bio drugaciji, sve bi se mirno resilo. Pre 5 dana je dala negativne ocene a paket je jos u Subotici i samo zbog njenog nacina paket nisam i necu podici koji je jos u Subotici. Na osnovu cega su negativne ocene tada date?
2015 12 09
Dovoljno je da se procita pocetak,ja sam kopirala nas razgovor,tebi je kao zasmetalo sto sam te pitala preko telefona da li si preuzela jaknu,to je bio samo neki tvoj izgovor,nisi HTELA DA MI SE JAVIS UOPSTE,cekam te nedelju dana pobogu...
2015 12 09
Bilo ko da je ovako prosao kako kazete dobija jednu ocenu, ali ocigledno je njena zrtva, trosak i sve ostalo kao i bezobrazluk ovde bitniji nego i mnogo se vise racuna i vise vrednuje jer kako i sama kaze malo je jedna ocena. Jesam rekla da je paket jooos u Subotici?
2015 12 09
Galagerka , pre 5 dana, 14:44 Da li podizete danas? sasasuzana , pre 4 dana, 12:27 Da li ste mi vi pisali na mobilni?? Galagerka , pre 4 dana, 12:29 da sasasuzana , pre 4 dana, 12:30 NOIsam preuzela niti cu, platicu Vam postarine jer niko mi ne salje poruke na privatan broj !! ETO njenog razloga sto ne podize paket jer sam je pitala da li je preuzela.... Toliko od mene,dovidjenja!
2015 12 09
niko ovde ne umanjuje njen bezobrazluk za ne podizanje paketa ali ni ti nisi trebala da joj delis negativne i ja sam placala duple postarine to je internet trgovina ko te pita dali imas para ili ne desavalo mi se da mi se ne ispalti da podizem paket iz poste vec ga ostavim u posti i zavrsi u magacinu
2015 12 09
Galagerka, dok sam čitala prve 3-4 strane ove teme zaista sam bila na Vašoj strani, ali zaista. I nije ok nepodizanje paketa, i slažem se da je za negativnu ako članica odbija da problem reši na fer i korektan način. Ali....moram Vam reći da ste zaista preterali, veoma agresivno reagujete, ovoliki broj poruka i na forumu i SMS-ovi koje ste slali.....ne mogu ni da zamislim kako tek reagujete u stvarnom životu i na malo krupnije stvari. A da ne spominjem da je pravilima zabranjeno imati multije i davati ocene sa multi naloga. Predlažem da obe strane malo iskuliraju, preuzmu svaka svoj deo odgovornosti i problem može za kratko vreme da se reši. [:osmeh]
2015 12 09
ja sam na strani galagerke jer se i meni to desavalo i veovatno je napisala sve te ocene iz besa..pa mislim ko ne bi bio besan da mora bukvalno da baci 500?din u danasnje vreme to je odgroman novac i jednostavno nema svako toliko da da...meni je ovo strasno ali mislim da su mozda mogle to da rese medjusobno nekako..i ja bih poludela i 100din da moram da dam a ne...mislim da se skoro svima nama ovako nesto desilo a opet nzm kako izbeci? lokibg a kako treba da odreaguje na bukvalno bacenih 500din.. i treba da je zove i smara a ne da precuti,ja sam tako,precutela i sad se kajem sto nisam smarala tu osobu da mi nadoknadi paare galagerka slobodno ti trazi pare da ti nadoknadi,to je tvoje pravo!
2015 12 09
Slazem se da je Galagerka preterala, ali mislim da sve to rezultat visednevne Suzanine nekorektnosti, u svakom smislu. Ovo nije fer sto ste joj uradili, pogotovo sto ste vec dugo clanica sajta, posto vec to potencirate. Nadoknadite devojci novac, a Galagerka neka obrise negativne ocene, ili ostavite jedna drugoj neutralnu, nemojte se ponasati kao deca.
2015 12 09
Bejbe95 odmah da se ogradim-meni se NIKADA ne bi dogodilo da oštetim bilo koju članicu, ali ako bi mi se nekom čudnom igrom slučaja dogodilo da napravim neku grešku i da kažem članici da ću joj platiti duplu poštarinu a ona posle toga krene da me zivka telefonom i preti....pa bogami bih se i ja razgoropadila! U ovom slučaju žena jeste pogrešila i DUŽNA je da ispravi svoju grešku-to stoji bez daljnjeg, ali Galagerka već preteruje. Mene pomalo plaše ti besni likovi koji zivkaju milion puta, očekivala bih da mi iskoči sa nožem iz nekog mračnog ćoška [:smejatise] [:smejatise]
2015 12 09
Iiiiju,lokibg...daleko bilo [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 12 09
pa danas te za 1000din ubiju ...ma neki su spremni za te pare da ubiju roditelja..nemastina je ogromna nema se..tako da clanicu skroz razumem..jednostavlno zasto da placa tolike pare kada nije kriva ali opet svi smo mi kroz to prosli..jednostavno uciti na greskama i paziti...ne verujem da ce suzana vratiti pare ali stvarno je nekorektna...sto je najgore ima punoo suzana na ovom sajtu samo cekas da vidis da li ce se tebi desiti..ma uzas.
2015 12 09
I gde je na kraju ta uvecana slicica razgovora? [:kezitise]
2015 12 11
Galagerka, oprosti se sa novcem . Žena nije sva svoja. Možda ju je i poštar zvao na mobilni da izadje po paket, pa se možda i na njega uvredila što ju je cimao na privatni broj [:kezitise]
2015 12 12
1 2 ... 7 8 9