Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Besplatni uzorci koji 100% dodju

Jel postoji uopste tema samo za ankete? Moram da prokomanterisem talk panel, bezobrazni su. Za sigurno dve osobe mi nisu dodali dodatne bodove, to je provereno jer su mi se te drugarice uclanile i poslale mi screenshot da su sve zavrsile....
2019 05 20
Da li su drugarice dobile prvu anketu?
2019 05 20
vidim da mnogi od vas pisu u vezi anketa, ja sam popunjavala jtn ne znajuci da oni isplacuju samo na paypal, fali mi jos 40ak bodova do 1000, i isplate od 2800 dinara. medjutim ja nemam paypaaaal... da li bi neka clanica koja ima, bila ljubazna da mi pomogne da mi isplate na njen pa da meni prosledi na racun u banci, mnooogo bi mi pomogla, prosto da mi ne propadnu bodovi a toliko dugo sam popunjavala
2019 05 29
> Blizanče: > Da li su drugarice dobile prvu anketu? Da, da i popunile i dobile bodove i trazila sam im da mi posalju screenshot da bih znala da li su uradile sve to, posto neke devojke se ne snalaze bas na tim panelima... I slala sam talku mejl i bio je u fazonu kako nisu uradile i da mi zato nije leglo... A fali mi 30b za vaucer na talku... Isticu mi prvi bodovi krajem juna pa se nadam da cu skupiti nekako...
2019 06 08
Besplatni uzorci prirodne kozmetike Aromatea,postarina se placa.Fantasticne kreme!
2019 06 10
> zabica: > > Blizanče: > > Da li su drugarice dobile prvu anketu? > Da, da i popunile i dobile bodove i trazila sam im da mi posalju screenshot da bih znala da li su uradile sve to, posto neke devojke se ne snalaze bas na tim panelima... > I slala sam talku mejl i bio je u fazonu kako nisu uradile i da mi zato nije leglo... A fali mi 30b za vaucer na talku... Isticu mi prvi bodovi krajem juna pa se nadam da cu skupiti nekako... I meni isticu bodovi kod njih krajem juna.
2019 06 11
> loveehousee91: > vidim da mnogi od vas pisu u vezi anketa, ja sam popunjavala jtn ne znajuci da oni isplacuju samo na paypal, fali mi jos 40ak bodova do 1000, i isplate od 2800 dinara. medjutim ja nemam paypaaaal... da li bi neka clanica koja ima, bila ljubazna da mi pomogne da mi isplate na njen pa da meni prosledi na racun u banci, mnooogo bi mi pomogla, prosto da mi ne propadnu bodovi a toliko dugo sam popunjavala Mogu ja da ti pomognem. Javi mi se na mejl [email protected]
2019 06 12
> Blizanče: > > zabica: > > > Blizanče: > > > Da li su drugarice dobile prvu anketu? > > Da, da i popunile i dobile bodove i trazila sam im da mi posalju screenshot da bih znala da li su uradile sve to, posto neke devojke se ne snalaze bas na tim panelima... > > I slala sam talku mejl i bio je u fazonu kako nisu uradile i da mi zato nije leglo... A fali mi 30b za vaucer na talku... Isticu mi prvi bodovi krajem juna pa se nadam da cu skupiti nekako... > I meni isticu bodovi kod njih krajem juna. Uspela sam, narucila sam lagunin vaucer
2019 06 14
Da li neko koristi aplikacije za mobilni za zaradu ili gift vaucere
2019 06 16
Da li neko koristi aplikacije za mobilni za zaradu ili gift vaucere
2019 06 16
Imate na fb stranici La Roche Posay besplatan Cicaplast uzorak :")
2019 06 17
> Blizanče: > Da li neko koristi aplikacije za mobilni za zaradu ili gift vaucere Koje aplikacije?
2019 06 18
Bilo koje :D da preporuci, da placaju.
2019 06 18
Ja nisam ni čula za tooo 😁
2019 06 18
Devojke ima li nekih novih uzoraka
2019 07 03
1 2 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 53