Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Besplatni uzorci koji 100% dodju

Meni su stigli uzorci krema multiactiv i to bas dosta,sigurno jedno 10ak kesica
2019 07 04
I meni je stigao multiactiv paket 😊 prijavila sam se i za LRP toleriane i videcu da li ce stici.. bila je na sajtu prijava
2019 07 21
> Blizanče: > Da li neko koristi aplikacije za mobilni za zaradu ili gift vaucere Ja :) za bodove
2019 07 22
> Piscis: > Ja sam odbijena sa gfk-a I ja sam bila više puta odbijena, dok korisnica nije preporučila da se prijavim da sam sama u domaćinstvu. Tada su me prihvatili
2019 07 22
Devojke ima li nekih novih uzoraka? Ja sam narucila preko fejsa Aloe Vera Srbija i dobila super uzorke
2019 08 12
Meni je prosli mesec stiglo Multiaktiv, Avene (sve preporuke) i Crystal Derma :)
2019 08 14
Meni danas stigli uzorci eucerina 👍😊
2019 08 15
Jesi li preko sajta narucila?
2019 08 15
Da poslala na mejl upit za uzorke
2019 08 15
Gde ja zivim, pitam se? Ni za sta od ovoga nisam znala 😆 Tek sad citam, a i sam naziv teme mi nije bio jasan, u smislu, ko jos daje bilo sta besplatno. 😂 Ako moze neka ljubazna da mi ukratko objasni sta, kako i sa cim? Vidim da se neki gfk pominje (prvi put cujem). I te ankete sto radite i ostalo... 🙂
2019 08 16
Ima li neko sajt gde se dobijaju ti uzorci
2019 08 16
Meni od Avene stiglo 😊☀️....na fb ih kontaktirate
2019 09 01
Ne mogu da verujem da se zamlacujete jos uvek sa nasim skrtim sajtovima,od kojih mozda 5-6 salju uzorke.Davno sam presla na strane i ne dobijem sve za sta apliciram,ali ne mogu da se pozalim...uglavnom UK.
2019 10 01
Adrijana, a gde si porucivala , sa kojih sajtova ? Daj nam jos koju informaciju :)
2019 10 01
> *Mita*: > Gde ja zivim, pitam se? Ni za sta od ovoga nisam znala 😆 > Tek sad citam, a i sam naziv teme mi nije bio jasan, u smislu, ko jos daje bilo sta besplatno. 😂 > Ako moze neka ljubazna da mi ukratko objasni sta, kako i sa cim? Vidim da se neki gfk pominje (prvi put cujem). I te ankete sto radite i ostalo... 🙂 Cao..ako si zainteresovana za gfk vodjenje dnevnika, posalji mi mail adresu, ja cu te preporuciti...nije komplikovano, instalira se aplikacija, skeniras svoje kupovine, dobijaju se poeni na nedeljnom i mesecnom nivou, koje posle zamenis za poklon po tvom izboru...uglavnom, nista tesko, ja radim vec godinama
2019 10 18
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 53