Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Danas su se teško otvarale slike, a sada ih više ni nema...
2019 09 13
Nema slikaaaa, ni profilne, ni od drugih clanova..i novi predmeti se ne mogu dodati jos od juce 😡
2019 09 13
Nadam se da je ovaj problem samo normalan, sastavni deo redizajniranja sajta... I da ce, kao takav, brzo biti resen... 🍀🍀🍀
2019 09 13
Nema fotografija ni clanova,kao ni predmeta, ni na kompu, ni na telefonu :(
2019 09 13
Nema slika na sajtu. opet, ni profilnih :( mnogo česti bagovi sa novim dizajnom
2019 09 13
Već dva dana ne mogu da ubacim nijedan artikl i ne vidim nijednu svoju sliku. Sajt i inače jako često baguje pri ubacivanju artikala.
2019 09 14
Fotografije se uopšte ne vide, popravite što pre pliz, trebaju mi novciiii :,'(
2019 09 14
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Poštovani ne mogu otvoriti ni jednu slliku kako na svom profili tako i u omiljenim predmetima, sve slike su mi se izgubile. Pokušala sam i preko telefona ,i tamo je ista situacija. Molila bih Vas ako je moguće ovaj problem da mi rešite. Unapred hvala
2019 09 14
Nijednu sliku ne mogu da vidim ni na profillu, ni u omiljenim predmetima
2019 09 14
Apsolutno ne radi mk! Nema slika a dva dana imam problem sa kacenjem novih predmeta! O cemu se radi????
2019 09 14
Ne mogu da vidim bukvalno nijednu sliku. Dakle fotografije svih predmeta su mi kao vaša profilna.
2019 09 14
Meni se od juce na sajtu ne otvara nijedna slika od prodavaca, ni sa tableta, ni sa mobilnog, ni sa desktop racunara.
2019 09 14
Ne vidim nijednu sliku od juče,.Bukvalno nijednu.
2019 09 14
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Ne mogu da otvorim slike, slike se ne prikazuju uopste!!!!
2019 09 14
Ne vidim fotografije, ni svoje , ni tuđe, ne mogu da postavim ni jedan predmet.....definitivno sajt ne funkcioniše.
2019 09 14
1 2 ... 86 87 88 89 90 91 92 ... 112