Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mene zanima jedno...

Koliko negativnih treba da imaju clanice preko 300 utisaka da bi se nazvale prevarantom??? Gledam i ne verujem... Najaktivnije clanice imaju negativne utiske i to da su devojke prevarene za novac i niko nista, one su jos na sajtu???? :D
2016 01 23
Privilegije su toooo
2016 01 23
Mrzim privilegije...
2016 01 23
Ma, pući će i njima tikva... Meni je samo krivo što ne ostavljaju sve članice negativne ocene, pogotovu kada vide da neko ima toliko pozitivnih. Valjda se plaše, šta li...
2016 01 23
Sramota!!! Nisam vidjela to Bojana, sad prvi put cujem....Niti adminka reaguje na komercijalnu prodaju koju najvise rade te najaktivnije...meni licno ne smetaju one jer neke imaju i bas fine robe,ali NEMOJ da blokira onda ni ove s malo predmeta par desetina, NEMA PARCIJALNOG PRIMJENJIVANJA PRAVILA ne....NO NEKA I NJIH onda ostavi na mir,da zarade koji cenat i ti ljudi, ne nam maze oci tu nesto kao radi- blokirajuci njih koje jedva i primjetismo jer nisu zatrpali sajt, ili blokirajuci prevarante koje inace pohvataju drugi clanovi i prijave, jer ona pojma nema(a i kako moze neko da prepozna uopste i uhvati prevaranta,kad je tu koji sat na dan aaaaaaaako i toliko,precerah ga i ja)........i te koji nece da ostave negativnu, NEKA su ih zeznule onda kad su kukavice,kad nece da istjeraju do kraja svoje,da se bore za sebe bre,no tako se predaju lagano,a tek sto nece da opomenu druge ljudski....ma da me zezne neko lupila bih muuuu negativnih koliko god je moguce,doma bi mu posla od bijesa, pa da je s hiljadu utisaka pozitivnih, presjelo bi mu to sto me zeznu hahahahhaha!
2016 01 23
Rot slazem se sa tobom. Mada treba prvo da se stavi definicija komercijalne prodaje, ali dve mi bas "bodu" oci, jedna je od skoro dosla i na forum. Ne pratim ih bas jer nemam vremena ali sam uvidela da je pola njih blokirano, a pojedine ostavljene. A jos ne znam ni odakle im toliko utisaka, no, to je druga tema. Šiju ovde po sajtu kako stignu!
2016 01 23
Da Meseceva, treba da se fino tacno objasni sta se podrazumjeva pod komercijalnu...da, da se definise kako rekoste...i onda fino da se poblokira svako ko to radi,AKO JE VEC PO PRAVILU SAJTA TAKO ((bez ako nece da se mijenjaju pravila,daj onda glasacemo,lako se to rijesi)) to se bre moze najveci dio obavit (skoro i 80%) za dan-dva-tri...jer hvala Bogu otvori se fino tema, svako prijavi da ne mora adminka ni da trazi, a onda samo ide redom po spisku, klik,klik i cao.....
2016 01 23
Upravo sam na to i mislila, da se definise jer ja evo prva, po tome ko je blokiran, a ko ostavljen, nemam pojma sta je komercijalna prodaja. Kada se definise, onda je lako ili pak da se ne definise i da se svi ostave, meni ne smetaju, sto vi rekoste, neka zarade ljudi. Meni je npr "fesn salad" bio skroz ok, ali eto...
2016 01 23
Ma daaa.....definise fino, kratko i jasno........ili u suprotnom-onda neka ih svi sto se mene tice, imaju fine robe, neke je i greota blokirat (citajte-ocu da kupim od njih ponesto hahahaha)......salim se malo, ali meni bude bas krivo kad neko s 20-30predmeta bude blokiran greota (da bi se sefica opravdala KAKO RADI NESTO)......a ovamo neki s par stotina ,kako rekoste, SIJU po sajtu, da vala prosto ne moze rec' da ih ne vidi hahahaha!
2016 01 23
Dobro jutro drage moje! <3 Ili se ja još nisam razbudila ali mi nije baš najjasnije o kome ste tačno polemisale....ili ste onako uopšteno? Sa ovog spiska na linku koji je Olga ostavila ima nekoliko članica sa kojima sam sarađivala a koje su navedene za komercijalnu prodaju i bila sam zadovoljna i iskreno bi mi bilo žao da ih blokiraju, mada to verovatno govore sebični razlozi iz mene.....hehe A volela bih da Bojana navede te članice sa 300 utisaka koje su prevaranti-ne znam na koga je mislila ali ih treba onda zaobilaziti u širokom luku....
2016 01 23
Bojana verovatno misli na clanice koje imaju po nekoliko negativnih , zbog kojih bi neki mali nalog vec bio obrisan. Kada se radi o 300 i vise utisaka procenti rade svoje ...tj. odlicno kamufliraju prevarice, prevare i prevarante. :D
2016 01 23
Kako se ne bih sećala članice sa bujnim poprsjem i nošenim grudnjacima ukrašenih kineskim cirkonima-e za nju mi vala nije žao ni najmanje! Nego me zanima na koju konkretno Bojana misli-javno, zašto da ne? I uvek će mi biti nejasno odakle im toliko pozitivnih utisaka???
2016 01 23
I sa Irenicom sam saradjivala. Kupila sam odlican Nicola"s vuneni kaputic i potpuno novu haljinu.Jedina zamerka mi je bila sto su obe stvari zaudarale na duvan i nesto sto ne mogu da definisem. Haljinu sam oprala,a kaput je morao na hemijsko, sto bih svakako uradila sa svakim kupljenim polovnim predmetom koji ne mogu da strpam u masinu za ves.😄 Meni njeno poprsje nije smetalo 😄 , niti sam bila licno ostecena, ali sam se solidarisala sa prevarenom clanicom/ama i uvek cu da budem na strani postenih i prevarenih, pa makar ona druga strana imala i 2000 utisaka. Odakle im toliko pozitivnih...procitaj komentare sa zadnje str. teme o Irenici ..😄 PS. I ja sam za to da Bojana postavi linkove.
2016 01 23
Beše i naručivanje sa interneta zabranjeno, pa vidim, piše na profilima da naručuju ...a to za komercijalnu prodaju, koliko ih prijavljujemo, toliko adminka selektivno briše one sa najmanje utisaka, a one sa preko 300 ne dira :P Jedna od njih je čak i stavila kako su stvari lično njene ... a skoro 400 ocena ovde i 3.000 na Limundu. Bila je stavljena u temu "Nedozvoljeni predmeti", a post je misteriozno nestao posle par sati :P
2016 01 23
Lepo kažeš - to su moje lične stvari, i to je to :p A sad što ih imaš par hiljada, pa nisi ti kriva što sakupljaš stvari kao veverica na kafeinu :P
2016 01 23
1 2 3 4