Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mene zanima jedno...

Nadam se da cu odgovor ,tj. odobrenje da dobijem do veceras, jer sutra je veeeliki pijacni dan,treba poraniti ,jer treba obici ta dva veelika buvljaka. Treba pametno odabrati, sortirati,uslikati, postaviti na profil...odrediti cenu ( najbitnije) i smisliti gde pisem NOVO, a gde noseno samo jednom na krstenju moje ujne i da li sam nosila ja, moja baba -tetka, stric, stari svat, jetrva, zaova, zubarka...uffff Ljudi moji, pa nije uopste lako nasim TOP kolegama ( smajl kojisepreznojio)
2016 01 23
Loki nek' nek imaju i lanac robnih kuca na krpicama, ne smeta mi ni najmanje, ali 'ajde da onda pustimo i kioske da rade, jer su i u njima neke majke,studentkinje, nezaposlene . .. Muljanje sa multijima i utiscima je vrsta prevare .
2016 01 23
Odmah da ti kazem da ti NE SMES, jer kao prvo imas veliki jezik :P a kao drugo, ne vodis se po principu govori tiho i nosi psa sa sobom. Krpice sam dozivljavala a i dozivljavam i danas kao mesto gde devojke prodaju, kupuju, razmenjuju svoju garderoobu i nije da mi ne bodu oci profili koji imaju manje kvalitetnu ponudu od svih nas na temi, ali mi, sitne ribe, nikako ne mozemo da dodjemo do izrazaja zbog ponude koja dolazi ko zna odakle i koja se uglavnom kaci u nedelju uvece ili ponedeljak,taman posle buvljaka. Iskreno, lista devojaka koje prodaju robu sa buvljaka, i koje spadaju u ove kao sto rekosmo privilegovane me ne zanima u smislu kupoprodaje, jer nismo ciljna grupa niti ja njima,niti one meni. Jedino sto mi smeta jeste upravo odnos prema njihovim profilima, ali taj odnos su i same devojke prema njima izgradile, jer dosta njih razmislja ovako..Vauuu, ovo je veoma povoljno, jos plus markirano, a stalno izbacuje brdo garderobe i kozmetike koja se proda istog trena, moram da budem brza sledeceg puta i da sto pre nesto kupim, jer cim se toliko brzo proda, mora da vredi, a osim toga, gle te silne pozitivne, jedva cekam da saradjujem sa elitom....mislim,tako nesto.
2016 01 23
Znas da je to kompliment :* Setila sam se i jedne devojke koja je kupila jedno minimum desetak stvari od Tikvice, i posto joj nazalost ne odgovaraju, sad ih prodaje, i to mesecima, nigde kupca. Dok bi Tikvica te iste stvari prodala za desetak minuta najvise. Iako Tikvica po mom licnom misljenju ima dosta lose fotografije gde se ne vidi bas pravo stanje stvari, ali ajde, to sam ja sitnicar
2016 01 23
Pa naravno, ja bih te majke, studentkinje i nezaposlene baš zbog toga i pustila da neometano prodaju sve dok su poštene i ispravne. Za prevarante nemam trunku tolerancije, to bih sasekla u korenu i kažnjavala tako da nikome više ne padne na pamet slično! Pa taman da je u pitanju i moj rođeni otac... Olga, šta kažeš za gif na profilnoj? I ja sam se malo ponovila hehe
2016 01 23
KaTjaP hvala ti na ovom postu-isto mislim! Ta varijanta sa jednom slikom me uvek nekako odbijala, mada i dan danas patim za jednim HM sakoom koji bukvalno nisam stigla da kupim (ali samo zato što znam i uživo kakav je)
2016 01 23
A ima i opis: stanje predmeta - extra ... Sve mi je objašnjeno, ništa ne moram da pitam :P
2016 01 23
Katja, znam 😄❤️ Loki, nema boljeg od lava, makar i iz crtaca. 😄 Ja imam omaleni copor od 4lava, pa verovatno zbog njih povremeno ovako urlam na forumu ..hahahahahaaaaaa))) Adminka, nisam ja, to su bezobrazni lavovi..blokiraj njih, nemoj mene ,taman sam smislila sta cu sutra da nabacim od robice 😇 hahahahaaaa Sto se prevaranata tice, mozda cu jednom kad me ne bude mrzelo da pokupim sve linkove prevarantskih naloga koje sam prijavila i da otvorim jednu temicu, cisto EGA radi ..hahahahaaaa Nema tu sta da se mnogo prica o prevarantima, blok i kraj. Jos nesto mi je ,'ajde da kazem, interesantno...Kada neko od nas " ribica" prodaje svoj licni i personalni 😄 parfem kupljen u legalnim i cesto eminentnim parfimerijama NEIZOSTAVNO smo pitane da li je original ,iako u opisu stoji da jeste. S druge strane na parfeme koji na volseban nacin stizu vikendom se jurisa sumanuto i nikom ni na kraj pameti da pita odakle, cije, bac kod...Stizu bez kutije,cesto bez zapusaca , sa promenjenim pumpicama . Original ?! ...pa to se podrazumeva 😄 Istina je da je "mirisljavi lepotan" najcesce iskopan iz djubreta ...kazem najcesce, jer ima i onih koji nisu sa tog "izvora" ,ali su dok niste vi/mi postali srecni vlasnici istog, prosetali kroz mnoga kupatila, komode,ormane, torbice , obisli par sajtova i EVO njih i kod nas ! Sreca, sreca ,radost !!! ...i tako
2016 01 23
Olgic, hoces da vodis i mene na buvljak da rovarimo po hrpama kozmetike sa isteklim rokom?! Mnogo mi je lice osetljivo, pa da ga ocelicim! <3
2016 01 23
Mene je jedna članica čak i nabeđivala da parfem ipak nije original, iako je ona zadovoljna, ali kao čisto da napomene. A original je 100000% ali šta ću ja sad-ona je žena zaključila nekim svojim metodom da nije
2016 01 23
Dobar dan! 🍦🍦🍦 Trenutno sam preko telefona , pa ne mogu da slikam profile tih clanica a i preko starih krpica sam STO ZNACI da su one ovde 100% pozitivne hihihihihi jer se racunaju i neutralni utisci : ))))) Uglavnom NAJAKTIVNIJI KORISBICI na novim krpicama , udjite vidite ...... Ima ih sa 4 negativne i sa dosta neutralnih.... I cekaj sad ja dobijem 4 ja bih bila izvbrisana sa krpica MOMENTALNO 😏😏😏 Pa to nije fer 😚
2016 01 23
Ovi znakovi pitanja su smajlici ali nece da se prikazu : D hahahaha 👑👑👑
2016 01 23
Meni ne smeta uglavnom niko : P ..... Ali ako pise lepo sta ne sme da se prodaje zasto se onda to prodaje????
2016 01 23
Mene zanima da li se od najaktivnijih korisnica traze dodatne fotografije-iz zablje perspektive, slika sava sa desne straneitd., dodatne mere, npr.dimenzije dugmeta, ili izjava overena u sudu da je predmet original, ili famozno pitanje-Jesi li za razmenu?
2016 01 23
100% : D
2016 01 23