Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mene zanima jedno...

....i jos neki strani :D Vec sam na jednoj temi ispricala kako sam na buvljaku prepoznala dva svoja ,u djubre bacena ,parfema. ..SensiArmani i HypnoticPoison sa poprilicno ml. A onda sam otkrila krpice i mirisljavce vise ne bacam.:D
2016 01 23
Bacila Hypnotic Poison, gde će ti dušaaaa :P Ja ga obožavam :) I ja sam danas bacila neke kreme, pa ako ih vidim na sajtu, javljam ;)
2016 01 23
Naravno, samo napises ORIGINAL, i ima da ide kao alva, nema veze i ako je domestos u bocici ! Salu na stranu, odvratno! :) Da ne idemo mnogo offtopic, odgovor za Mazu, ranije je bilo pravilo pravilo 3 negativne i ban sa sajta, ne znam sta se desilo sa tim u medjuvremenu. Naravno, 3 osnovane negativne, a ne one tipa "Ne odgovara na poruku, skot, evo ti negativna", mada ih pomalo i razumem :D
2016 01 23
Evo i mene nazad na temu hahahaha...iscitah sve i brat moj OVO ti je pobjedilo HAHAHAHAHHHAHA ''...noseno samo jednom na krstenju moje ujne i da li sam nosila ja, moja baba -tetka, stric, stari svat, jetrva, zaova, zubarka...uffff....'' Aaaaaaaahahahhahahahahahahe dje ti ovo sve pade na pamet, stari svat, zubarka ahahahhaahahahahaahahaha....... I iz svega sto procitah odlucih nesto: Sjutra uzimam pod rentacar neki mini bus,ako ima vise zainteresovanih mogu i bus, kupim vas po cijeloj Srbiji i idemo kod Olge brata mog, na vasar da GA OPUSTOSIMO!!! Samo da znate iiiiispod 300 predmeta vam je riskantno, mozete bit blokirani, znaci nema DA SE IDE DOMA DOK SVAKA PO minimum 300 PREDEMETA NE NATOVARI U DZAK!!!!
2016 01 23
Sad pratimo Aleksandrine kreme da se pojave, a Olgini parfemi su verovatno jos tad razgrabljeni po simbolicnim cenama :D
2016 01 23
I hvala za ono objasnjenje o komercijalnoj prodaji, cim budem imala kad ili ko god drugi ako me preduhitri hahhahha, ima da se fino sastavi spisak, u jednoj finoj temi i da adminka ne prica vise KAKO CE DOC NA RED SVI,jer joj nije lako da traga isl, ne no svi neka joj na jedno mjesto lijepo budu,pa neka sjedne fino i u par sati samo neka klika BLOCK, BLOCK, BLOCK, i da se ta prica zavrsi vise...a ako nece to da uradi neka kaze slobodno, onda ce se i za to otvorit temu, pa da fino izglasamo da komercijala NIJE ZABRANJENA, i nema ona tu nikakvu odgovornost, nista nece bit njoj na stetu, samo neka kaze CLANICE SU tako odlucile VECINSKI i cao,valjda je ovo nas sajt da tako kazem (nije ovo neki robovlasnicki sajt,pa cuti-trpi)...bez ako ne moramo koncenzusom odlucit eeee onda ''izio vuk magarca'' ako cemo ista rijesit hhahahahahhahaha!
2016 01 23
UH UH,srce neka nemoj,jos moras da rabotas....Popih malo secera i vode i dodjoh sebi, bacila Hypnotic Poison,UH,ZIGA ME!!! hahaahha IMA SE-MOZE SE, BRAT MOJ! Hahahahahahhahahahhha...sto to ne rece prije, rovarila bih ti po smecu aaaaaaaaaaaaahahahahahahahhahahahaha za sve postoji prvi put!!!! aaaaaaaahahahhahahahahha
2016 01 23
Hahahaha evo i ja se prijavljujem za mini bus-još ako na buvljaku ima i neke dečije garderobe koja nije skroz buđava letim prva! Ovde u ulici ima gomila nekih mladih mama pa da im pouvaljujem sve same renomirane stvari, ih pa neće to ni stići do Krpica. Samo raširim kartonče ispred zgrade i pravim sačekušu kad krenu do prodavnice hahahaha....i još imam i alibi dvoje dece pa kao sve to njima omalilo. Auuuuu koja ideja hahahaha....
2016 01 23
AAaaahahaa, lepo si se ti dosetila sestrice za mini bus...ti naplacuj karte , a ja cu da maznem parice kao vodic po buvljacima :D))) A vi devojke da slusate glas razuma " ...iiiiispod 300 predmeta vam je riskantno, mozete bit blokirani," ...Nemoj da vam bude posle djavo kriv !:D Hmmm...meni mirise kao da se ovde mnoge stvari resavaju izmedju 2.do 3 tastature....mi ostale smoNEBITNE , kako se to na rijaliti lengvidzu kaze. Hypnotic i Sensi su zadnji baceni, pre njih je bilo ohohoooooo...A ko zna ,mozda su bas zavrsili na ovom sajtu :D)))...nema veze, da smo zivi i zdravi....neko im se obradovao <3
2016 01 23
Loki, na Novom buvljaku imas na tone NOVIH decijih stvari...ali bukvalno !
2016 01 23
Nego, mene zanima kako ste? Sta imate novo? Renovira se, vidim :) Jesu li svi na broju, jel ima ratnika povratnika? :) Ala volim kada ste mi tako raspolozene :*
2016 01 23
Aaaaaaaaaaaaaaaaajjajajajaja upisacu se od smjehaaaaa ahaahhahahahahhaha BRAT-ovako ces da nas docekas hahahahahahahahahhaha ....joj pa da, hvali mi kondukter, neka se javi neko,ali neko razuman ko shvata da ljudi idu u kupovinu i pocinju novi BIZNIS NA KRPICAMA,pa za kartu sto ostane hahahahahha Bojana izvini molim te, ako se ljutis brisem sve,samo eto, na prvih par strana rekosmo o problemu sve sto je imalo,pa sad malo oduska nije na odmet hahahahaha....
2016 01 23
SRCESRCASTOOOOOOOOO !!!! :D :D :D Kako smo ?...manicno depresivni ,uglavnom Na zapadu i ostalim str. sajta nista novo Aha, nabacuje se sminka na neociscen fejs, pa ti sad zakljuci o kakvom je renoviranju rec.. Jedan vrlo mocan ratnik se upravo vratio..a to sluti na luuudu zabavu :D ))))) Sad smo u plus fazi, dokle ce da traje ne zna se ...
2016 01 23
Hvala na pitanju, dobooo smooo :) :) :) Nego ja na kratko samo, da preprojim pozitivne :) Ujedno i da cestitam nekima preselenje, nekima iseljenje i tako :)
2016 01 23
...pa sto me baci u minus ?! ...kako, zasto na kratko?
2016 01 23