Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Puno kume....puno...

Pa sad baš da mi referenca za kupovinu budu fotke sa nečijih putovanja...hmmm....ne fascinira me ni najmanje pošto sam i sama baš baš dosta putovala. A nisam jedina, pa šta ćemo sad-da se takmičimo ko je više obišao.... I to sa demodiranim stvarima-imam na profilu super Leviske koje su kupljene ranih 90ih u USA i čak su i napravljene tamo. Ja sam ih cepkala, visok su struk i sad su ponovo u modi. Stavila sam im cenu 600din što je za Leviske smešno, ali pobogu zašto bih forsirala cenu za polovnu stvar iz 90ih ma koliko originalna i cool bila?
2016 01 31
Meni su neke 'praistorijske' stvari super i vrede vise nego nov kinez koji izgubi boju, istegli se i rasije (cast kineskim firmama koje su unapredile kvalitet), samo sto meni nikako ne stoji taj model izrazenog struka i kuka, pa zato izbegavam retro farmerke, jer mi vise stoje ravni modeli, ovi noviji. A, to sto je nesto skupo u radnji, kad izadje iz nje, nije vise ni ta cena. U radnji uvek mozete da zamenite stvar koja vam ne odgovara, a ovde tesko..i kad menjate nemate drugu velicinu..
2016 01 31
:-) kazu da ni kod Kineza nema vise krpica ispod hiljadarke:-)....da se nadovezem na Loki...secam se da sam sportsku majicu Kappa platila bruka skupo....sada je prodajem za 500...tako da...sve smo rekle :-)...ili nismo :-)))
2016 02 01
1 2